kaç sefer kullanılıyor peki..
Kizlaar ben bunu kullandim hic bi fark yok yada ben anlamadim gunde iki defami yapsam
Aldın mı yoksa canım aldıysan nereden aldın?
İnşallah üstündeki bu yük kalkar ve artık sende mutlu olursun.
Aldın mı yoksa canım aldıysan nereden aldın?
İnşallah üstündeki bu yük kalkar ve artık sende mutlu olursun.
senin dedigin yerden aldım
Satıcıdan memnun kaldın mı peki, baya bir ilgili çünkü kendisi.
evet arkadaşım satıcı iyi niyetli ve çok efendi birisi.ayrıca ürünü denedim ve çok memnun kaldım..sağol canım ilgin için...
Üründen memnun kaldığına çok sevindim canım, tongkat maduradan alacaklar için bir fikir mahiyetinde açıklaman, ürünü almayı düşünüpte aklında soru işareti olanlar gönül rahatlığı ile alsınlar mı sence, nasıl bir etkisi oldu ayrıca, biraz açıklarsan başka arkadaşlarda faydalanabilir.
açıklayayım..ben tongkat madurayı bu sitedeki kullanan arkadaşların yorumlarını okuyarak aldım.bende hormonlarıın fazla çalışması nedeniyle oramda hep bir ıslaklık vardı.bu durum ilişkide bollaşma sorunu yaratıyordu bende.bir deneyeyim dedim.gerçekten çok işe yaradı bende.Allah buraya yazan arkadaşlardan razı olsun.ameliyatı bile düşünüyordum şimdi çok mutluyum.herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir..oh be üstümden bir yük kalktı resmen....
Canım çok sevindim gerçekten, eşinle mutluluklar diliyorum sana, bu şekilde sorun yaşayanlarda artık alabilirler herhalde ürünü gönül rahatlığı ile.
alıp bir denemeliler en azından
Canım aslında tüm renkleri aynı etkiyi gösteriyor, sadece aralarında renk farkı var. İstersen gittigidiyordaki satıcıya sor belki gönderir Almanya'ya.
Foruma yeni üye oldum ve ilk mesajımı buraya yazıyorum mecburen, artık bu sorun benim için hayat memat meselesi oldu.
Merhaba arzuu33, en son alıp kullanan sensin diye sana yazıyorum. Canım bende kiloluyum ve bende de ıslaklık çok oluyor, bi de doğumdan sonra bollaşma oldu bendi. Eşimle hiç zevk almıyoruz artık yaparken. Senin sorununa çözüm olmuş galiba bu tongkat madura.
Bende almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var yardımcı olursan sevinirim arkadaşım. Sen gittigidiyordan almıştın herhalde, paket gizli geliyor mu, ne kadar tuttun içinde ve etkisi ne kadar devam ederek, nasıl bir etki yarattı sende ve eşinde. En son olarakta önerir misin bana da tatlım.
Foruma yeni üye oldum ve ilk mesajımı buraya yazıyorum mecburen, artık bu sorun benim için hayat memat meselesi oldu.
Merhaba arzuu33, en son alıp kullanan sensin diye sana yazıyorum. Canım bende kiloluyum ve bende de ıslaklık çok oluyor, bi de doğumdan sonra bollaşma oldu bendi. Eşimle hiç zevk almıyoruz artık yaparken. Senin sorununa çözüm olmuş galiba bu tongkat madura.
Bende almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var yardımcı olursan sevinirim arkadaşım. Sen gittigidiyordan almıştın herhalde, paket gizli geliyor mu, ne kadar tuttun içinde ve etkisi ne kadar devam ederek, nasıl bir etki yarattı sende ve eşinde. En son olarakta önerir misin bana da tatlım.
arkadaşım benim vajinal mantar sorunumda vardı.valla mantarada gerçekten çok iyi geldi.şaşırdım açıkçası.cok büyük mucize bekleme ama bilki işe yarıyor.bende çok işe yaradı.o ıslaklığı gideriyor.ben 2 dakika tutuyorum içimde.10 dk.sonra ilişkiye giriyorum.paket gizli geliyor.kimsenin anlaması mümkün değil.hediye paketi gibi geliyor.gitti gidiyordan aldım.memnun kaldım...