- 13 Mayıs 2014
- 51
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarbirdeisirganotundanfaydalaniyorlarmisdaraltmakicinvajinayi kirsalkesimlerde nsluyguluyolarbilenvarmi
Eki Görüntüle 858715 benimkisi aynen bu canim..
bende dün akşam tongkatmadura.net den sipariş vermiştim ama pişman oldum, çünkü az önce bir arkadaş oradan alıp mikrop kaptığını yazmış ... yabancı siteden nasıl alacağız bilemedim .
sitede yazanı kopyalıyorumBu nasıl bişey ve nasıl kullanılıyor
4. defa alıp kullanan biri olarak cevaplayabilirim :) Büyükçe bir puroya benziyor, ve ilişkiden kısa süre önce bir kısmını vajinaya yerleştiriyorsun. yarım veya 1 dakika içerde tutuyorsun. sabit tutuyorsun ama, oynatmadan. sonra da keyfini çıkarıyorsun. bir de kıvamı sabuna benziyor. renksiz cinsel hayatımıza renk geldi kocamızla. mikrop kaptım diyen arkadaşa katılamıycam. ben hep aynı yerden alıyorum. bana hiçbirşey olmadı. acaba bilmeden içerdeyken çok fazla hareket ettirip tahriş mi ettiler? ya da başka birşey mi bilemiycem. ben ilk kez iki yıl önce mi ne almıştım. çok etkili olduğundan kullanmaya devam ettim. yalnız çok soğuğa gelmiyor. biraz ılık bir yerde tutmak lazım. çin malı taklitleri olduğunu da duydum. ingilizce biliyorum ama yabancı sitelerden satılanlara güvenmiyorum. o kadar beklerim işe yaramayacak birşey gönderirler yazık olur. en kısa yol her zaman en iyi bilinen yoldur bence. zaten bu madura bütün dünyada satılıyor gördüğüm kadarıyla, zararlı birşey olsa öyle avrupada falan satılamaz diye düşünüyorum. gerçekten güvenebileceğim bir yerden almak gerek.Bu nasıl bişey ve nasıl kullanılıyor
Sen nerden aldin canim? benimki bitti ve tongkatsiz asla yapamam baktim sadece yurtdisindan var.4. defa alıp kullanan biri olarak cevaplayabilirim :) Büyükçe bir puroya benziyor, ve ilişkiden kısa süre önce bir kısmını vajinaya yerleştiriyorsun. yarım veya 1 dakika içerde tutuyorsun. sabit tutuyorsun ama, oynatmadan. sonra da keyfini çıkarıyorsun. bir de kıvamı sabuna benziyor. renksiz cinsel hayatımıza renk geldi kocamızla. mikrop kaptım diyen arkadaşa katılamıycam. ben hep aynı yerden alıyorum. bana hiçbirşey olmadı. acaba bilmeden içerdeyken çok fazla hareket ettirip tahriş mi ettiler? ya da başka birşey mi bilemiycem. ben ilk kez iki yıl önce mi ne almıştım. çok etkili olduğundan kullanmaya devam ettim. yalnız çok soğuğa gelmiyor. biraz ılık bir yerde tutmak lazım. çin malı taklitleri olduğunu da duydum. ingilizce biliyorum ama yabancı sitelerden satılanlara güvenmiyorum. o kadar beklerim işe yaramayacak birşey gönderirler yazık olur. en kısa yol her zaman en iyi bilinen yoldur bence. zaten bu madura bütün dünyada satılıyor gördüğüm kadarıyla, zararlı birşey olsa öyle avrupada falan satılamaz diye düşünüyorum. gerçekten güvenebileceğim bir yerden almak gerek.
Sen nerden aldin canim? benimki bitti ve tongkatsiz asla yapamam baktim sadece yurtdisindan var.
4. defa alıp kullanan biri olarak cevaplayabilirim :) Büyükçe bir puroya benziyor, ve ilişkiden kısa süre önce bir kısmını vajinaya yerleştiriyorsun. yarım veya 1 dakika içerde tutuyorsun. sabit tutuyorsun ama, oynatmadan. sonra da keyfini çıkarıyorsun. bir de kıvamı sabuna benziyor. renksiz cinsel hayatımıza renk geldi kocamızla. mikrop kaptım diyen arkadaşa katılamıycam. ben hep aynı yerden alıyorum. bana hiçbirşey olmadı. acaba bilmeden içerdeyken çok fazla hareket ettirip tahriş mi ettiler? ya da başka birşey mi bilemiycem. ben ilk kez iki yıl önce mi ne almıştım. çok etkili olduğundan kullanmaya devam ettim. yalnız çok soğuğa gelmiyor. biraz ılık bir yerde tutmak lazım. çin malı taklitleri olduğunu da duydum. ingilizce biliyorum ama yabancı sitelerden satılanlara güvenmiyorum. o kadar beklerim işe yaramayacak birşey gönderirler yazık olur. en kısa yol her zaman en iyi bilinen yoldur bence. zaten bu madura bütün dünyada satılıyor gördüğüm kadarıyla, zararlı birşey olsa öyle avrupada falan satılamaz diye düşünüyorum. gerçekten güvenebileceğim bir yerden almak gerek.