- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
selam canimKızlar sizin menüleri görünce kendimden utandım. Çok mu yiyorum ya ben.sabah 3 minik bisküvi
Öğlen:yarım simit domates 2 kaşık mantı yoğurt peynir
Ara:bir paket susamlı çubuk kraker
Ara:nohutlu bulgur pilavı
Akşam: haşlanmış patates ve yoğurt iki salatalık
Çayın yanında 2 küçük kurabiye 3 kaşık puding
Sporazarda yürüdüm baya o kadar
Evet canım ya bende yazınca farkettim ne kadar kötü beslenmişim ben.yarın topliyim kendimiselam canim
bence bu topikte en cok yiyen benim
ama bence Boyle sagliksiz beslenmek yerine daha saglikli yesler tercih etsen iyi olur
arada illa ki kacamak yapcaz ama haftada 1 kere 2 kere yapsak yeter
yavas yavas duzene girecek insallah cnm sikma kendiniEvet canım ya bende yazınca farkettim ne kadar kötü beslenmişim ben.yarın topliyim kendimi
Bulantılarım var diye iyice düzensizleştiği ama sizinde desteğinizle toparlicam.hamilelik takvimimi de yaptımyavas yavas duzene girecek insallah cnm sikma kendini
biskuvi yicegine yogurt ye meseka cnm yavas yavas duzeltrisin :))Bulantılarım var diye iyice düzensizleştiği ama sizinde desteğinizle toparlicam.hamilelik takvimimi de yaptım
Evet öyle yapıyim bundan sonra.spor da yapamıyorum halsizlik var.evi bile temizleyemiyorum korkudan herşeyi yavaş yavaş yapıyorum.bir ayıda atlatirsam daha rahat olucam sanırımbiskuvi yicegine yogurt ye meseka cnm yavas yavas duzeltrisin :))
İyi geceler.yarın gorusuruz inşallahhadi ben kacayim cok uykum var iyi geceler canlarrr yarinn gorusuruz buugun hem bunaltici sicak Hemde cok yurumenin de verdigi bi agirlik var
afiyet olsun cnm tuzlu fistik sevdigin icin mi yiyosun yoksa bulanti yuzunden mi merak ettim :)Günaydın kızlar;
Dünki menüm;
Sabah 10 tane falan tuzlu fıstık süt
Öğlen kıymalı melemen yaptım biraz pideyle yedim
Akşam 2 tane şeftali yedim :))
eylulum hosgeldin cnm insallah aramiza en yakin zamanda katilirsinSelam kızlar yazcam dedim hep ama şimdiye kismetmis.grup kurucusu tombis annenin vesilesiyle okudum sayfaları buay hamilelik planlarim var hamile kaldıktan Sonra aktif olarak aranızda olyrum insallah şimdilik arada bakıp kacarim.gönül isterki hiç tombis olmiyim ama hamilelikte kacinilmaz son galiba.diğer 2haamileliginde 20 kilo almış biri olarak hepinize enbuyuk duam yeyin yeyinde kilo verin bebislerinizde saglikla dogsun insallah.hamile kalinca gorusuruz
oh oh masalah heo iyi ol canim afiyet olsunMerhaba kızçeler...
Akşam yemeğim 10 tane köfte
1 tabak patates
bugün kendimi çok iyi hissediyorum yediklerimden de anlaşılmıştır zaten:)))
maliyeci89 , ne güzel bir şeyler yemişsin (etsiz diye düşünerek yazıyorum)
Eşime bazen ben diyetteyken çok çeşit pişirip onu yedirip, besliyorum fazla fazla (hani ben yiyemiyorum, bari sen ye gibisinden) O da "Sen Hansel ve Gretel'deki hain cadı gibisin, beni besili hale getirip sonra yiyecek misin nedir amacın?" diyorbu grupta şimdi kendimi öyle görmeye başladım, herkese yiyin yiyin diye baskı yapıyorum
secilsecil , aramıza hoş geldin. 75 ile son derece sıskasın ama seni de böyle kabul edeceğiz demek ne yapalım
@Cücüktaş, geçmiş olsun serum yemişsin. Gel itiraf et, sen şu tabağına hamile kalmadan da 3 gram yemek alıp, tüm yemek boyunca onla oynayıp, iştahsız olan ve fit gezen gıcık sıskalardan mısın?
selam kizlar nasilsiniz gorusmeyeli hafta sonu olunca ben vinn
malum tum hafta evde olunca esimle oglumla gezmeye cikiyoruz bol bol
bugunlerde buralar yaniyo evde oturmak istiyorum aslinda bu sicaklarda hic cekemiyorum herkes sikayetci bu sicaktan ama hava sogursa da biliyorum ki ilk ben aglanip sizlancam :)
simdi gelelim menuleri yazmaya fakat baktimda kimseler ugramamis sevgilimaliyeci89 disinda
sevgili @winstonlight ta yogundu biraz o da o nedenle gelemedi ama ilk gunler gelen birkac arkadas nerede bakalim neyse gelirlerse basimizin ustunde yerleri var gelmezlersede canlari sagolsun