Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Kızlar sizin menüleri görünce kendimden utandım. Çok mu yiyorum ya ben.sabah 3 minik bisküvi
Öğlen:yarım simit domates 2 kaşık mantı yoğurt peynir
Ara:bir paket susamlı çubuk kraker
Ara:nohutlu bulgur pilavı
Akşam: haşlanmış patates ve yoğurt iki salatalık
Çayın yanında 2 küçük kurabiye 3 kaşık puding
Sporazarda yürüdüm baya o kadar

selam canim
bence bu topikte en cok yiyen benim
ama bence Boyle sagliksiz beslenmek yerine daha saglikli yesler tercih etsen iyi olur
arada illa ki kacamak yapcaz ama haftada 1 kere 2 kere yapsak yeter

hadi ben kacayim cok uykum var iyi geceler canlarrr yarinn gorusuruz buugun hem bunaltici sicak Hemde cok yurumenin de verdigi bi agirlik var

Günaydın kızlar;
Dünki menüm;
Sabah 10 tane falan tuzlu fıstık süt
Öğlen kıymalı melemen yaptım biraz pideyle yedim
Akşam 2 tane şeftali yedim :))

Selam kızlar yazcam dedim hep ama şimdiye kismetmis.grup kurucusu tombis annenin vesilesiyle okudum sayfaları buay hamilelik planlarim var hamile kaldıktan Sonra aktif olarak aranızda olyrum insallah şimdilik arada bakıp kacarim.gönül isterki hiç tombis olmiyim ama hamilelikte kacinilmaz son galiba.diğer 2haamileliginde 20 kilo almış biri olarak hepinize enbuyuk duam yeyin yeyinde kilo verin bebislerinizde saglikla dogsun insallah.hamile kalinca gorusuruz

Merhaba kızçeler...
Akşam yemeğim 10 tane köfte
1 tabak patates
bugün kendimi çok iyi hissediyorum yediklerimden de anlaşılmıştır zaten:)))

Günaydın kızlar;
Dünki menüm;
Sabah 10 tane falan tuzlu fıstık süt
Öğlen kıymalı melemen yaptım biraz pideyle yedim
Akşam 2 tane şeftali yedim :))
afiyet olsun cnm tuzlu fistik sevdigin icin mi yiyosun yoksa bulanti yuzunden mi merak ettim :)
eylulum hosgeldin cnm insallah aramiza en yakin zamanda katilirsin
gerci sen gelince aramizdaki en zayif Hamis unvanini elinde bulunduracaksin
seni merakla takip edcem:)

selam kizlar nasilsiniz gorusmeyeli hafta sonu olunca ben vinn
malum tum hafta evde olunca esimle oglumla gezmeye cikiyoruz bol bol
bugunlerde buralar yaniyo evde oturmak istiyorum aslinda bu sicaklarda hic cekemiyorum herkes sikayetci bu sicaktan ama hava sogursa da biliyorum ki ilk ben aglanip sizlancam :)
simdi gelelim menuleri yazmaya fakat baktimda kimseler ugramamis sevgili maliyeci89 disinda
sevgili @winstonlight ta yogundu biraz o da o nedenle gelemedi ama ilk gunler gelen birkac arkadas nerede bakalim neyse gelirlerse basimizin ustunde yerleri var gelmezlersede canlari sagolsun

tesekkur ederımm
yok canım ya evlenırken 173 boya 68 kılo olarak evlendım 10 aylık evlıyım suan 83 kıloyum :)
cok acayıp yerım onca yememe zayıfım bıle yerımde baskası olsa 140 kılodan asagı olmazdı emınım

dunden berı mıdem coookkk ıyı hatta yemek bıle yedım
ama banlı oldugum ıcın yazamadım sızlere kızlar

bırazdan da salata yapıp yıcem bı leeeeeğğğeeenn

bu arada yarin ilk tartilma gunumuz merak ediyorum acaba ben verdim mi aldim mi hos haftasonu rehaveti vurdu ama olsun zaten buradaki amacimiz azda olsa Kilo vermek yada Sabit durabilmek :))

ah canım ah biri bana carladı kibledım onu degıl benı banladı bırı
hoca bana taktı kac oldu banlıyor benı
sebebı polımıge gırmemmıs sanırım tek basıma polımıge gırıyorum sızofren oldum ben :)
katılamadım sıze
acıgı kapatıcam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…