Tombiş Hamilelerin Günlüğü

İyi geceler :anneadayı: güzeller,

Önce akşam yemeğim;

GÜN SONU Z RAPORUM;
sabah /öğlen ; foto koyduğum kahvaltı
ara; yoğurt ve şeftali
akşam; tavuklu salata
gece; şeftali ve maden suyu
spor; 2.700m yürüyüş. (Yolda aslında evden çıkar çıkmaz şaka gibi sidik torbama baskı başladı, koyun gibi döke döke gidecektim, aslında daha fazla yürürdüm de tuvalet ihtiyacı sebebiyle kısa sürdü. Daha uzunları diğer günlerin başına :cool:)

Hepimize güzel bir gece diliyorum :KK60:

:KK70:
afıyet olsun
ben bugun sadece 2 bardak su ıcebıldım

Sayın Cücüktaş,
Ya biraz yemek yiyin ya da sonsuza kadar Cücüktaş kalırsınız he , sonra o bebe de cücük kadar doğar :KK53:
Grupta en çok yiyen benim he, kendimden tiksindim.
maliyeci89 maliyeci89 günü az makarnayla kapatır, cücüktaş sadece su içer ne iştahsız bir grup oldu he , Allahtan ben varım da herkes adına yiyorum :KK53:

İnşallah geçici bulantı ve iştahsızlığınız vardır kızlar ve en kısa sürede güzel güzel yemeğe başlarsınız.

@gel_pcpc , gruba geleceklerden minimum 90 kilo şartı ve bir oturdu mu masayı bile kemirecek iştahl bence ön şart olarak isteyelim :KK45::KK45:

Sayın Cücüktaş,
Ya biraz yemek yiyin ya da sonsuza kadar Cücüktaş kalırsınız he , sonra o bebe de cücük kadar doğar :KK53:
maliyeci89 maliyeci89 günü az makarnayla kapatır, cücüktaş sadece su içer ne iştahsız bir grup oldu he , Allahtan ben varım da herkes adına yiyorum :KK53:

İnşallah geçici bulantı ve iştahsızlığınız vardır kızlar ve en kısa sürede güzel güzel yemeğe başlarsınız.

@gel_pcpc , gruba geleceklerden minimum 90 kilo şartı ve bir oturdu mu masayı bile kemirecek iştahl bence ön şart olarak isteyelim :KK45::KK45:
günaydınnn. çok tatlısınız çok neşelisiniz:KK54:

selam kızlar.bende tombiş annelerdenim.75 kiloyum:oops: şu an 7 haftalık minişim.muhabbet süper aranıza katılmak isterim.bu dönemde canım bişey yemek istemiyo bulantılarım var ama geçincede iştahım kapanmıyo ama kendimi frenliyorum yememek için.duzensiz besleniyorum:KK16:

AY HAYIRLISI OLSUN CNM YAA ama gonlunden gecen olur insallah bende ilk cocuk cok istedim kiz olsun ama erkek oldu suan iyi ki olmus diyorum buyudukce erkek cocugunun anneye olan askini goruyosun daha bi tadini cikariyo insan :))
ya su istah konusu da cok zor yaa allahim cok Kilo aldirmick Kadar istah versin nedim yazik bebeklere :)
[QUOTE="nscckts, post: 41590419, member: 585786"][/QUOTE]
ay evet valla cok guzel bir hiss daha erken ama olacak insallah sana da tepikler :))
[QUOTE="maliyeci89, post: 41593463, member: 528392"][USER=580219]@gel_pcpc
Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar iyi ki olmamış emin ol hiç memnun değilim halimden size özeniyorum.Bugün çok daha kötü oldum kalkamadım hiç yerimden.
Akşam yemeğim:Biraz makarna[/QUOTE]
ay ne bilim biz bu topigi bizim gibi istahi acik anneler bulup yalniz olmadigimizi hissetmek icin actik masallah tum turkiyede bi benim bide Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar in istahi acikmis biz hepinizin yerine yiyebiliriuzz o Kadar istahimiz yerinde:rolleyes::rolleyes::rolleyes: siz acmaya bizde istahimizi kapamaya caliscaz sanirim hadi hayirlisi :)
bu arada birazcik makarna ne Kadar mesela kac catal yada servis kasigi makarna sade miydi soslu mu aciklik getirirsen sevinirim cnm :)malum topigin meraklisiyim ben ogrenmek isterim :-)
İyi geceler :anneadayı: güzeller,

Önce akşam yemeğim;

GÜN SONU Z RAPORUM;
sabah /öğlen ; foto koyduğum kahvaltı
ara; yoğurt ve şeftali
akşam; tavuklu salata
gece; şeftali ve maden suyu
spor; 2.700m yürüyüş. (Yolda aslında evden çıkar çıkmaz şaka gibi sidik torbama baskı başladı, koyun gibi döke döke gidecektim, aslında daha fazla yürürdüm de tuvalet ihtiyacı sebebiyle kısa sürdü. Daha uzunları diğer günlerin başına :cool:)

Hepimize güzel bir gece diliyorum :KK60:
oh oh afiyet olsun ama kahvaltini yaz mesela ben unuttum ne yedigini diger arkadaslara da ornek olsun leydim
insallah diger gunler de yuruyus tam gaz devam eder :)
:KK70:
afıyet olsun
ben bugun sadece 2 bardak su ıcebıldım
nasil yani yemek yemedin mi hic ve sivi olarak sadece 2 bardak su mu sadece cnm:KK57::KK57:allahim sana geliyorummm nasil dayaniyosun peki ayrica bebis icin de iiyi degil dikkat et bitanem :KK15:
Sayın Cücüktaş,

aynen ya bu ne Moral bulucaz bizden siskosu var diye girdik en cok yiyen biz ciktik:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
saka bi yana onlar da memnun degiller bu durumdan Allah yardimcilari olsun kizlarin
bizimde istahimizi frenlesin:p:p
selam kızlar.bende tombiş annelerdenim.75 kiloyum:oops: şu an 7 haftalık minişim.muhabbet süper aranıza katılmak isterim.bu dönemde canım bişey yemek istemiyo bulantılarım var ama geçincede iştahım kapanmıyo ama kendimi frenliyorum yememek için.duzensiz besleniyorum:KK16:
hosgeldin cnm hic utanma hala en kilolu unvanini ben ve sevgili ortagim Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar elimizde bulunduruyoruz
bize yasini kac Kilo ile hamile kaldigini ve suan ki kilonu boyunu posunu kacinci ayda oldugunu yazarsan sevinriim birde ilk gebelik mi ikinci mi diye de belirt ornek vereyim ben

gel_pcpc
Yas: 25
Boy: 160
hamile kaldigim Kilo: 82.300
buraya giris kilom: 84.400
suan 4. ayim bitmek uzere
2. gebeligim 3 Yas 9 aylik bir oglum var[/user]

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun de ben 1 elma yedım 1 avucta kuru yemıs @gel_pcpc
yemeyıncede mıdem bulanıyor yıyıncede
anlamadımkı
su ıcebılıyodum hıc degılse sımdı o bıle mıdemı bulandırıyor
acillik oldum cıkaaarr cıkaaar cıkaaarr
serum ıyı geldı valla
sırf bagırsagım calıssın dıye yıyorum valla
aklıma bıle gelmıyor yemek

selam canlarim nasilsiniz bakalim iyi misiniz
dun giremedim aksam sirt agrim var cumartesiden beri aniden cok kotu agrim oluyo Elektrik tutulmasi gibi
dun aksam hep uzandimm sporda yapamadim hos ev isimi bile zor yaptimm
gelelim dunku menumeee

kahvalti:
1 parca peynir
Yesil zeytin
buharda pismis brokoli, havuc, karnibahar
yarim lahmacun (yuh be kardesim dediginizi Duyar gibiyim aksam yemektense Sabah yiyeyim dedim:eek: )
1 bucuk bardak ayran

ogle :
1 nektari

aksam:
1 Tabak kabak karniyarik
1 kase yogurt
1 limon

spor:yok

su 2 litre

benim son bugunluk te yiyebilecegim Kadar karniyarik var cok seviyorum ama cok az kaldi bugunde onu yemeyi dusunuyorum :kk77::kk77:

bugun de ben 1 elma yedım 1 avucta kuru yemıs @gel_pcpc
yemeyıncede mıdem bulanıyor yıyıncede
anlamadımkı
su ıcebılıyodum hıc degılse sımdı o bıle mıdemı bulandırıyor
acillik oldum cıkaaarr cıkaaar cıkaaarr
serum ıyı geldı valla
sırf bagırsagım calıssın dıye yıyorum valla
aklıma bıle gelmıyor yemek
ayy Allah sifa versin cnmmm dikkat et canak yogurtlarina noldu onu yeseydin bari :KK68:

bende cok yemekten korkuyorum :KK48::KK48: saka bi yana doguma 90 ile girmek istemiyorumm ki suan zaten 84.400 dum pazartesi

aynıymısız :) bende 8 haftada 5 kılo verdım
bebısler ıcın deger amaaan almıssın vermıssın bosver nasılsa dogumdan sonra gıdecek göbüşler popişler :)

:KK45:ay bisey dicem biz pazartesi tartilalim dedik ben pazar gunu Picknick var ve sey dedik etle ugrasmayalim mangalla
birimiz sarma birimiz kisir borek pogaca meyve tarzi seyler getircek ben o gun ne halt edicem hepside sevdigim seyler
ama pazarteside tarti gunu hadi kisirdan zarar gelmz de pogaca borek nasil dayancam
yada arkadaslara dicem ben hakkimi yanima alayim yarin tartidan sonra yerim hahahahah cingene gibi:KK45::KK45:

X