Tombiş Hamilelerin Günlüğü

aminnnn... biraz gebeşlerin artsın toplu dua ettircem size
ay seve seve yapariz tabi yasasin kk nin gucu

hosgeldin cnm bende nerede kaldi bu kiz dedim :))
evet bende artik gunde 2 meyve yemeyi dusunuyorum abartmamak icin :)
hadi bismillah bari ilk 5 ay gecti bundan sonrasini koruyalim fit hamile olalim fitt anne olarak hayatimiza devam edelim insallah

afiyet olsun cnm sana degil bebise yarasin insallah :)

kizlar haftada 1 tartilma gunu yapalim mi ne dersiniz yaparsak hangi gun yapalim pazartesi mi yapsak hafta sonu kacamak sansimiz olmasin diye
yada normal Cuma gunu gunahiyla sevabiyla tartilalim mi bu arada illa Kilo vercez diye bi kaide yok almayalim koruyalim o da olur ama Kilo giderse de fena olmaz hani

wınstoncum lıf de almalısın.. domates salatalık yeşilliklerle desteklersen yiyenimi sevinirim

afiyet olsun cnm sana degil bebise yarasin insallah :)
Amin amin.
Dün ayakkabımı da internetten sipariş ettim, 2-3 güne gelecek inşallah. Ama o gelene kadar da uyduruk spor ayakkabım var, onunla yürüyüşe başlayacağım, olduğu kadar.
Geçen bu koşu ayakkabılarına bakarken , eşim hep sırıttı. "Sanki koşacak he" diye Koşarım sürünürüm sanane beğendim işte Arada tenis ayakkabılarına da baktım, onlar da güzeldi ama eşim "sanki tenis oynayacak he" diye iyice gülmesin diye çok bakamadım onlara

Neyse koşmasam da koşu ayakkabısı aldım, ohh canıma sağlık. İnşallah totom azcık erir bu vesileyle

Bence pazartesi başladık, pazartesiden pazartesiye tartılalım. Sizlere de uyarsa.

wınstoncum lıf de almalısın.. domates salatalık yeşilliklerle desteklersen yiyenimi sevinirim
Doğru aslında. Yürüyüş sonrası biraz domat, biber, hıyar neyin alayım.
Akşamları salata içine et tarzı yiyeceğim için sabah kendimi ota bulamayayım dedim ama haklısın.
Darısı sana ve diğer kızlara olsun diyelim.
İnşallah grup hamile kalanlarla büyür, birlikte fit olmaya çalışırız

inş cnm.. al valla kuzum sevinsin

ohh gule gule kullan simdiden bende yikamistim kendi ayakkabimi baslarim bugun 1 Saat yuruyuse insallah
evet bana da pazartesi Uygun geldi boylece hafta sonu kendimizi dizginleyebiliriz :))
aminnn insallah guzel bi aile oluruz sonra da bebeklerin dogumundan sonra da devam edebiliriz

ohh gule gule kullan simdiden bende yikamistim kendi ayakkabimi baslarim bugun 1 Saat yuruyuse insallah
km ölçelim mi hep beraber? Ya da adım? Ya da hem adım hem km..?
Çünkü hepimiz aynı hızda yürümüyoruz, ya da bacak boylarımız aynı değil.
Yarım saat yürüdüm demek yerine 3km yürüdük falan desek?
Bir de haftalık spor çizelgesi de yapalım. İstersen kiloyu sen tut, sporları günlük ben yazayım.

evet cnm olur zaten yapicaz ben simdi gelen arkadaslari kaydediyorum aksama yapcam bi liste gelenlerin kac Kilo ile basladik falan gibi
olur o Zaman spor listesi sende cnm

pazartesılerı tartılalım :) Azkullanilmiskaynanamvar ne tatlı seysın oyle ya guldurdun benı :)
Teşekkürler.
Nickiniz çok karışık, tahmini bir kombinasyonla Neşe Cücüktaş olabilirsiniz, kısace size Neşe diyeceğim İtirazınız varsa hemen belirtin, yoksa aramızda hep sayın cücüktaş olarak kalacaksınız
Spor için ne düşünüyorsunuz? Günlük yaptıınız aktivite var mı?

koptum
ns ççktş
kızlık soyadım dı
cücüktaşı daha çok begendım ama
yaptıgım tek spor 18 saat uyumak

Son düzenleme:
koptum
ns ççktş
kızlık soyadım dı
cücüktaşı daha çok begendım ama
yaptıgım tek spor 18 saat uyumak
Hiç tutturamamışım
Ay cücüktaş ne feci ya, insan 10 yaşında evlenir sırf soyadı değişsin diye öyle cücüklü mücüklü olsa
Editle mesajını istersen bacım, ad soyad gözükmesin, üye olmayan bir ton insan okuyor sayfaları.
Sen ne dersen öyle sesleniriz sana. Bana Winston diyebilirsiniz, ya da ismim Gizem, her şekilde çağırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
memnun oldum
editledım sende alıntıladın ya ordan edıtlersen sevınırım canım ıyı aklıma getırdın valla saolasın

ben seyıde sorcam 2 hafta sonra 2lı test yapılcak bana nasıl oluyor o ıs
ac karnına gıtmelıyım dımı test ıcın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…