Tombiş Hamilelerin Günlüğü

memnun oldum :KK19:
editledım sende alıntıladın ya ordan edıtlersen sevınırım canım ıyı aklıma getırdın valla saolasın

ben seyıde sorcam 2 hafta sonra 2lı test yapılcak bana nasıl oluyor o ıs :KK57:
ac karnına gıtmelıyım dımı test ıcın
Edit sürem geçmiş, yöneticiye mesaj attım, kendisi ilgilenecektir inşallah.
İkili test için önce gittiğim hastanenin detaylı ultrason odasına alındım, orada burun kemiği arıyorlar bir de ense ölçümüne bakıyorlar. Yaklaşık 10 dakika sürdü, o sırada cinsiyeti bile belli oluyor çoğunlukla :anneadayı:
Ultrason taramalarının hiç birine aç gitmemek lazım aslında, ben geçen gün geç uyanıp kahvaltısız gittim, bebeğim secde pozisyonunda ve çok hareketsizdi. Bize sadece ayağını oynattı, "size bu çok bile " der gibi :KK53: Aç gidersen, bebek oynamaz, istenilen pozisyonu göstermez, o yüzden güzel bir kahvaltı üzerine gidersen bence iyi olur. Oradan rapor veriyor, burun kemiği vardır, ense ölçümü de şu kadar milim diye. Sonra kan veriyoruz. Kan açlık toklukla alakalı değil, bir hafta sonra kandaki değerler çıkıyor, onunla ultrason taramasının riskleri döküm haline geliyor ve doktor yorumluyor. Hepsi bu kadar :KK200:

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin.

Edit sürem geçmiş, yöneticiye mesaj attım, kendisi ilgilenecektir inşallah.
İkili test için önce gittiğim hastanenin detaylı ultrason odasına alındım, orada burun kemiği arıyorlar bir de ense ölçümüne bakıyorlar. Yaklaşık 10 dakika sürdü, o sırada cinsiyeti bile belli oluyor çoğunlukla :anneadayı:
Ultrason taramalarının hiç birine aç gitmemek lazım aslında, ben geçen gün geç uyanıp kahvaltısız gittim, bebeğim secde pozisyonunda ve çok hareketsizdi. Bize sadece ayağını oynattı, "size bu çok bile " der gibi :KK53: Aç gidersen, bebek oynamaz, istenilen pozisyonu göstermez, o yüzden güzel bir kahvaltı üzerine gidersen bence iyi olur. Oradan rapor veriyor, burun kemiği vardır, ense ölçümü de şu kadar milim diye. Sonra kan veriyoruz. Kan açlık toklukla alakalı değil, bir hafta sonra kandaki değerler çıkıyor, onunla ultrason taramasının riskleri döküm haline geliyor ve doktor yorumluyor. Hepsi bu kadar :KK200:

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin.

cookk tesekkur ederım
ben her muayeneme ac gıdıyorum cok zor oluyor sevındım
cok cok cok tesekkur ederım 14 temmuzda olucak ıkılı testım yazarım zaten :)
ınsallah kızdır ınsallah cınsıyetı bellı olur heyecanlandım

cookk tesekkur ederım
ben her muayeneme ac gıdıyorum cok zor oluyor sevındım
cok cok cok tesekkur ederım 14 temmuzda olucak ıkılı testım yazarım zaten :)
ınsallah kızdır ınsallah cınsıyetı bellı olur heyecanlandım
Benimki kız, ilk ikili testte "kız gibi" dendi. Bir kaç kontrol "kız gibi" , " kız bu büyük olasılıkla" diye diye geçti ve sonuç kızım olacak inşallah. Kızlar erken gösteriyor derler bilemem. Grubu açan gel_pcpc 'min de gönlünde kız var, hadi bakalım.
Önce sağlıklı hayırlı evlat diyelim, ne çıkarsa bahtımıza artık.
Ben spora kaçar.

Benimki kız, ilk ikili testte "kız gibi" dendi. Bir kaç kontrol "kız gibi" , " kız bu büyük olasılıkla" diye diye geçti ve sonuç kızım olacak inşallah. Kızlar erken gösteriyor derler bilemem. Grubu açan gel_pcpc 'min de gönlünde kız var, hadi bakalım.
Ben spora kaçar.

ayy ınsallah

tamam canımsın ıyı sporlar sana :KK68:

Ben geldim yemeğimi de yedim ama o kadar acıkmışım ki foto cekmeyi unuttum ama hepsini bir bir yazcam
Ben ikili test yapmadım doktor da gereksiz buldu sonra normal kontrolumde ense kalınlığı ve burun ölçüsüne baktı hersey normal dedi sağlıklı görünüyo dedi cok şükür

yaşım 26
boyum 160 cm
kilom 68
çok çabuk kilo alabilen bir yapım var.Hamileliğim süresince de sağlıklı yiyip çok kilo almamaya çalışacağım.Hamileliğim daha yeni sayılır ve ilk hamileliğim.Çok iştahsız ve halsizim.ben tatlıya çok düşkün bir insanım ama hamile kaldım kalalı tüm tatlılar çikolata dahil midemi bulandırıyor.hamileliğim boyunca da canım glikozlu şeyler çekmez inşallah:anneadayı::21::21:

Eveeet gelelim bugun kü menüme:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates( fotodakini oğlumla beraber yedik )
Yarım alabaş
Zeytin kaç tane oldugunu hatırlamıyorum
2 dilim yada ücgen kesilmiş küflü peynir

Öğle:
5 tane küçük kırmızı üzüm
1 dilim peynir

Akşam:
1 tabak Kabak karnıyarık (ben kabakların içini oyup doldurdum bide domates te doldurup üstüne baharatlı Salçalı sos ile fırına attım)
1 kase yada çanak :KK45: Yogurt
2 kaşık pirinç pilavı

Spor:40 dk yürüyüş normal tempoda
Su şimdilik 1 bucuk litre
Ağzımı kapadım meyve de yemicem sanki fazla yemiş gibi hissediyorum günde 2 meyve hakkımı bugun kullanmıcam :)

Ben de kilolu hamile kaldim :KK43:(((

Tam akupunktura baslayacaktim. Seans ucretimi yatirdim. 3 gun sonra baslayacaktim. Spor salonuna 6 aylik uyelik yaptirmiatim. Dr tedaviyle hamile kalabilirsin ancak,once kilo ver dedi.

İlk denemede hamile kalmisim. 2 nisanda akupunkturum vardi. 29 martta dogum gunumde hamile oldugumu ogrendim.

Ve ilk hamileligim ve 90 kiloyum :KK43:(((

Suan hala 90 kiloyum. Cok dikkat ediyorum. Zatn tatlidan tiksindim. Hala kilomu koruyorum. İnsallah minimum hasarla atlatirim. Boyum 1.67.

Cok korkuyorum karnim buyudukce kilonunda etkisiyle nefes alamazsam,hareket edemezsem,yuruyemezsem diye... Ya 20 kilo alirsam nasil nefes aalirim :KK43:(( coknkorkuyorum.

yaşım 26
boyum 160 cm
kilom 68
çok çabuk kilo alabilen bir yapım var.Hamileliğim süresince de sağlıklı yiyip çok kilo almamaya çalışacağım.Hamileliğim daha yeni sayılır ve ilk hamileliğim.Çok iştahsız ve halsizim.ben tatlıya çok düşkün bir insanım ama hamile kaldım kalalı tüm tatlılar çikolata dahil midemi bulandırıyor.hamileliğim boyunca da canım glikozlu şeyler çekmez inşallah:anneadayı::21::21:
Hoşgeldin cnm aramıza aslında kilon cok değilken korumaya karar vermiş olman cok güzel inşalalh sağlıkla kucağına alırsın ve en az hasarla bu güzel süreci tamamlarsın
İştah konusunda inan bende yemepe düşkün biri olarak kendimi dizginlemeye çalışıyorum ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim ve 62 yada 64 le başlayıp 85 le doğuma girdim neyin kafasını yaşadıysam artık :)

Ben de kilolu hamile kaldim :KK43:(((

Tam akupunktura baslayacaktim. Seans ucretimi yatirdim. 3 gun sonra baslayacaktim. Spor salonuna 6 aylik uyelik yaptirmiatim. Dr tedaviyle hamile kalabilirsin ancak,once kilo ver dedi.

İlk denemede hamile kalmisim. 2 nisanda akupunkturum vardi. 29 martta dogum gunumde hamile oldugumu ogrendim.

Ve ilk hamileligim ve 90 kiloyum :KK43:(((

Suan hala 90 kiloyum. Cok dikkat ediyorum. Zatn tatlidan tiksindim. Hala kilomu koruyorum. İnsallah minimum hasarla atlatirim. Boyum 1.67.

Cok korkuyorum karnim buyudukce kilonunda etkisiyle nefes alamazsam,hareket edemezsem,yuruyemezsem diye... Ya 20 kilo alirsam nasil nefes aalirim :KK43:(( coknkorkuyorum.
ay ay ay topigimiz hareketlenmeye basladi hosgeldin cnm aramiza
demek ki hayirli Zamani simdiymis ayrica ne guzel dogum gununde hamile oldugunu ogrenmissin
simdi korkularini bir kenara birakip bizimle beraber yol al hep beraber en az hasarla atlatalim
insallah burada biraz dikkat ederek bu keyifli sureci tamamlariz :KK19:

Hoşgeldin cnm aramıza aslında kilon cok değilken korumaya karar vermiş olman cok güzel inşalalh sağlıkla kucağına alırsın ve en az hasarla bu güzel süreci tamamlarsın
İştah konusunda inan bende yemepe düşkün biri olarak kendimi dizginlemeye çalışıyorum ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim ve 62 yada 64 le başlayıp 85 le doğuma girdim neyin kafasını yaşadıysam artık :)
Hoşbulduk canım:))inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz.Biraz okudum bende evde yürüyüş bandıyla yürüyorum ve haftada 2-3 kez ebru şallı ın hamile platesini yapmaya çalışıyorum.Ama yememi düzeltemedim bir türlü hiç birşey istemiyor canım herhalde 3. aydan sonra düzene girer.

Ben spora kaçar.
eveeeet benim bir prensim var birde prensesim olursa cok makbule gecer ama tabi Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin kiz erkek farketmez artik :)):emir_bebek:

Hoşbulduk canım:))inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz.Biraz okudum bende evde yürüyüş bandıyla yürüyorum ve haftada 2-3 kez ebru şallı ın hamile platesini yapmaya çalışıyorum.Ama yememi düzeltemedim bir türlü hiç birşey istemiyor canım herhalde 3. aydan sonra düzene girer.
o Zaman senin burdaki en buyuk amacin yemeni duzeltmen olsun:KK66:
ne guzel sporlarini da yapiyormussun yavas yavas o da duzene girer ne yiyosun peki messela bugun ne yedin menu halinde yazar misin bi bakalim

çok sağlıksız.sabah 2 tatlı kaşığı bal yedim zorla saat 6 gibi de ayranlı çorba yedim biraz.:KK43:
oy oy oy oy cidden bebisin de etkilenir Boyle sagliksiz yersen cnm Sabah bari 1 kase yogurt 1 domates ye
1 haslama yumurta yada 1 parca peynir salatalik yani yiyemiyorum dersen 1 ini yemeye Calis

aksam da haslanmis tabuk salata yada yogurt ta yeterli ogle vakti de bi meyve yersin olur biter ama sanirim sen bulanti yuzunden yiyemiyosun dimi Allah yardimcin olsun ama yapmaya Calis cnm bebis icin ayran ic gun icinde

ay ay ay topigimiz hareketlenmeye basladi hosgeldin cnm aramiza
demek ki hayirli Zamani simdiymis ayrica ne guzel dogum gununde hamile oldugunu ogrenmissin
simdi korkularini bir kenara birakip bizimle beraber yol al hep beraber en az hasarla atlatalim
insallah burada biraz dikkat ederek bu keyifli sureci tamamlariz :KK19:

Hosbuldum canim. İnsallah. Bir de ben panik atak hastasiyim. İlac kullanirken hamile kaldim. Ve hamile opdugumu ogrenince ilaci kestim.

Birbirimize destek olalim. Hepimiz bu sureci hayirlisiyla,en guzel sekilde atlatip,bebislerimize kavusuruz insallah.

Benim de oglusum olacak Allah nasip ederse :)

X