- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
hg canim nerelerdesin
istersen seni de ekleyelim menu listesine hergun yazabilirsen
hg aramiza arkadasim uzulme nasilsa bu topigi sadece hamilelik donemimiz icin acmadik dimi :)Meraba benim 2ci hamileliğim oglumda gayet fit sayılırdım boyum 1.78 kilom 73 tü doğum:85 6aylık doğdu.doğumdan sonra ve ilerki senelerde kilomu veremedim uğraşmadım da üstüne dahada kilo aldım bu hamileliğimde tartıda 100ü gördüm çok üzüldüm mide iştahım kesildi 10kilo verdim 3,5aylık hamileyim 90kiloyum
afiyet olsun cnm bnmGünaydın kızlar;
Sabah; yumurtalı menemen,dleme peyniri,biraz helva,1 dilim köy ekmeği 1 çay kaşığı nutella:)
ÖĞlen, mısır haşlayacağım 1 tane ondan bir kaç tane de armut yiyeceğim
Akşam, tavuk var 1 bardak ayran yanına.
Bugün avm ye gideceğim ondan yürüyüş yapmaycağım orada yeterince yürürüm akşam 20 dk egzersizimi yapacağım ve günü kapatacağım.
kesinlikle katiliyorumYok üzülmüyorum artık hatta verdiğim için sevindim bile ..inşallah hepimix sonrasında verebiliriz
hahah bizim asil sirunumuz bu hamileyken icimizdeki canavar ortaya cikiyoEvet dikkat etmek lazım dediğin gibi şimdi kaç kilosun ?birde büyüklerim dediği gibi sakın 2kişilik beslenme bütün hamileliği boyunca yiyemeyip çıkaranlar var yinede bebek besleniyor
masallah sana cnm68 le hamile kaldım şuan 16. haftamın içindeyim 69 kiloyum.
afiyet olsun bebemmHemen cuma günkü menümü paylaşayım
Sabah : 1/2 simit, beyaz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, biber, açık çay
Öğle : 2 köfte, makarna, yoğurt
Ara : 1/2 şeftali, 1/2 armut
Akşam : 3 çatal ızgara levrek bir parça helva (midem bulandı çok yiyemedim)
Gece : 1 bardak süt
afiyet olsun canimmDün fırsat bulamadım yazmaya menümu yazayım
Sabah midem bulanıyor sadece çorba içtim
Ikindi
balık
Salata
Aksam
meyve
Süt
fındık
Ceviz
ok cnm sen yazmak istedikce yaz yada gel iki cift lafin belini kiralimmmcanım tayin ,tercih işlerimiz var ,düzenli menü biraz zor ,boşu boşuna işgal etmeyeyim listeyi ,teşekkür ederim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
1.Ahbirkingcharlesimolsa | . | . | |||||
2.Berdushh | . | . | . | ||||
3.Gel_pcpc | . | ||||||
4.Rmys | . | . | |||||
5.Winstonlight | . | . | . | . | |||
7. | . | . | . | . | . | . | . |
8. | . | . | . | . | . | . | . |
9. | . | . | . | . | . | . | . |
10. | . | . | . | . | . | . | . |
aslında çok kilolu değilsin tabi boyun kaç bilmiyorum bende 14haftaya giriyorum.68 le hamile kaldım şuan 16. haftamın içindeyim 69 kiloyum.
amin inşallah sanırım yememin etkisi eşimden kaynaklı o çok yiyor oğlumla annemin yazlıgına gittik öğlen yemek yemedim akşam gibide yedikten sonra içecek dışında hiçbirşey yemedim alıştırdım kendimi...kahvaltıyıda sağlam yapmak önemli tavsiye ederimcanım maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin böyle devam eder inşallah
hoşbulduk inşallah tek temennim görenler süzülmüşsün diyor dediğin gibi doğumdan sonra çok dikkat edicem inşallah hepimiz veririzMerhaba canım hoşgeldinGüzel kilo vermişsin hamilelikte canım, böyle de devam edersin inşallah. Doğumdan sonra da biraz dikkat ederek biraz yürüyüş egzersizle hepimiz güzel güzel vereceğiz kiloları
ne güzel bi topik olmuş sevindim aranıza katıldıgımahg aramiza arkadasim uzulme nasilsa bu topigi sadece hamilelik donemimiz icin acmadik dimi :)
daha dogum olacak dogum sonrasi bebek bakimi
kendi kisisel bakimlarimiz olacak
spor diyet emzirme maceralarimiz baslayacak uykusuz kalip buraya girip azicik dedikodu yapcaz :))
dolu dolu olacak buralar oncelikle bebegini saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
Allah can sagligi versin Kilo dedigin nedir ki elbet gider yeter ki dogum sonrasi biraz agzimizi tutup spor yapalim biraz gider :)
:))
Afiyet olsun canımcumartesi menum:
Sabah uyaninca:
1 muz 4 tane cig kuruyemis (cceviz findik fistik)
1 bardak sut
kahvalti:
3 catal menemen
iki lokma tereyag bal
ogle:
avuc ici Kadar antep fistigi
2 kucuk erik
aksam:
1 Tabak pirasa yemegi
6 kasik yogurt
bugun fazla kacti 7 de uyandim anlamadim daha cok yedim niye Boyle oldu anlamadim :)
Allah kolaylik versin canım. Iki Jumbo boy yeterli canım bence öyle çabuk büyüyor larki hemen iki numaraya geçiliyor yatırımını 4 numaraya yap ben bir yıla yakın kullandım 4 no yu tabi bebekler tombis olursa daha hızlı geçiliyor :) bende lohusa pijama almak istiyorum 150 200 diyo o da fazla geliyo bana birde oda yapacak olunca baya Kulfetli olacakSelam kızlar cuma berbat yogun bir Gündü bizim ihracat sorumlusu yurt dışında birde ihracat ayarlamış her işi bana kakalamış gitmişti yine herxamanki gibi :) neyse atlattık...
Cumartesi yani bugun tüm gün gezdim ayy demiştim ya Keçe malzemeleri alacağım onları aldım kızlar bakalım artık başlarım izne çıkınca :) iki tane de kokoş taç aldım lohusalık için biri kırmızı kurdelalı sadece diğeri maviş Çiçekli tüllü müllü birşeykocişim de isyanda ay hiç süsüm bitmemiş hıh makyaj bile yapmayan bir Karısı var kaşınıyor
Neyse bebişe yan yatış yastığı aldım dediler yatakta belki boğulur yüzü üst yatarsa diye korktum bende aldım birde Sıvı geçirmez alez aldım birde Prima yeni Doğan almıştım önceden bir paket de molfix yeni Doğan aldım kenara koydum yeni Doğan için iki paket Jumbo bezim oldu evde sanıyorum bir süre yeter değil mi
Ay unutmadan menüleri de yazayım kızlar
Cuma
Sabah : tost yine Karışık + zeytin peynir bir dilim ekmek
Ara : üzüm ve leblebi
Öğlen : Nuget ve soğan halkası 5 er adet
Ara : 1 avuç içi kadar tavuk döner çatalladım
Aksam : ıspanak +bol yoğurt
Ara : dondurma
Cumartesi menüsü
Sabah : Sucuklu kaşarlı yumurta 2 dilim ekmek hellim peynir zeytin
Öğlen : saç kavurma
Ara : dondurma
Akşam : bir Hamburger köfte iki dilim ekmek peynir zeytin
Ara : Antep Fıstık bir avuç
Şimdik benden bu kadar kızlar yatayım bacaklarım var ya çürük gibi ağrıyor birde sanki adet olacakmışım gibi ben adet olmadan öyle bacaklarım ağrırdı birde oramda sızı olurdu bugun aynı belirtiler var Abooo oda gelememekten sıkıldı galiba
Iyi geceler Allah'a emanet olun
Aynen canım benim eşimde akşam 10 da çay kurabiye sefası yapar ondan uzak durmaya çalışıyorum bende 7den sonra süt içmeye çalışıyorum sadece. ahh bu aileler onlar karışmasa hersey ne kadarda mükemmel olacak oğullarının evlendiği ni ayrı bir hayatlari çocukları oldugunu anlamıyorlar hala mudahale etmeye calisiyorlaraslında çok kilolu değilsin tabi boyun kaç bilmiyorum bende 14haftaya giriyorum.
amin inşallah sanırım yememin etkisi eşimden kaynaklı o çok yiyor oğlumla annemin yazlıgına gittik öğlen yemek yemedim akşam gibide yedikten sonra içecek dışında hiçbirşey yemedim alıştırdım kendimi...kahvaltıyıda sağlam yapmak önemli tavsiye ederim
hoşbulduk inşallah tek temennim görenler süzülmüşsün diyor dediğin gibi doğumdan sonra çok dikkat edicem inşallah hepimiz veririz
ne güzel bi topik olmuş sevindim aranıza katıldıgımaBende şimdi hastane odasıı için birşeyler düşünüyorm hala cinsiyeti öğrenemedik buarada ...ben kız hissediyorum ama sağlıklı olsun başka bi istediğim yok.ama ister istemez bi oğlum var kızımda olsa iyi olurduherneyse burdaki kocakarı şeylerinin çoğunu denedim.lavabo aç sonuç vermedi,lahana suyu kız dedi ama rengide bi garip oldu hala çözemedim bakalım eğlencesine yapıyorum bende...ama biyanda bunları yaparkende aklım çok karışık hamilelik sendromlarım devrede sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum oğlumda böyle değildim.oturdugumuz evde 2.bebeğe gerçekten yer yok oğluma bebek odası almıştık artık küçük geliyor ona büyük bi dolap alıp ikisinin kıyafetlerini bir yere koymayı düşünüyorum.eşim söz vermişti ev alacagına ama kayınvaldem sağolsun suan oturdugumuz yaptırdıgımız evle kendi yapılmamış evini takas edelim diyor kendimi aptal gibi hissediyorum ev almamıza kendi paramızla bile karşılar çünkü ne olur neolmaz üstüme hukuken gecicek diye korkuyorlar bu kadar niyetleri kötü çok sinirliyim çok bu evde elim kolum bağlandı
boyum 162 çok uzun değilimaslında çok kilolu değilsin tabi boyun kaç bilmiyorum bende 14haftaya giriyorum.
afiyet olsun cnm bnm
senin armutlar da cok tatliymis :))
Sağol canım sorma pek tatlı benim armutlarım:)masallah sana cnm
aslında çok kilolu değilsin tabi boyun kaç bilmiyorum bende 14haftaya giriyorum.
amin inşallah sanırım yememin etkisi eşimden kaynaklı o çok yiyor oğlumla annemin yazlıgına gittik öğlen yemek yemedim akşam gibide yedikten sonra içecek dışında hiçbirşey yemedim alıştırdım kendimi...kahvaltıyıda sağlam yapmak önemli tavsiye ederim
hoşbulduk inşallah tek temennim görenler süzülmüşsün diyor dediğin gibi doğumdan sonra çok dikkat edicem inşallah hepimiz veririz
ne güzel bi topik olmuş sevindim aranıza katıldıgımaBende şimdi hastane odasıı için birşeyler düşünüyorm hala cinsiyeti öğrenemedik buarada ...ben kız hissediyorum ama sağlıklı olsun başka bi istediğim yok.ama ister istemez bi oğlum var kızımda olsa iyi olurduherneyse burdaki kocakarı şeylerinin çoğunu denedim.lavabo aç sonuç vermedi,lahana suyu kız dedi ama rengide bi garip oldu hala çözemedim bakalım eğlencesine yapıyorum bende...ama biyanda bunları yaparkende aklım çok karışık hamilelik sendromlarım devrede sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum oğlumda böyle değildim.oturdugumuz evde 2.bebeğe gerçekten yer yok oğluma bebek odası almıştık artık küçük geliyor ona büyük bi dolap alıp ikisinin kıyafetlerini bir yere koymayı düşünüyorum.eşim söz vermişti ev alacagına ama kayınvaldem sağolsun suan oturdugumuz yaptırdıgımız evle kendi yapılmamış evini takas edelim diyor kendimi aptal gibi hissediyorum ev almamıza kendi paramızla bile karşılar çünkü ne olur neolmaz üstüme hukuken gecicek diye korkuyorlar bu kadar niyetleri kötü çok sinirliyim çok bu evde elim kolum bağlandı
Amacım siz dogurmadan yetişmek kesin ywtisirim buraya gelmesem çok kilo alırım burda kendimi frwnlerim diye düşünüyorum.icimde eski bi kadın var benimde yaş 32 ama kafa eski illa her isimi yapcam diyom üçüncüde hep naz yapcam son şansım tadını cikarcam ama söylerken bile komik geliyo yapamam:)ay benim annemde 3 tane dogurdu hepsinin son gunune Kadar dip kose yapip gitmis hastaneye bide diyo ki sancim vardi haadi Dayan deyip islerimi bitirip oyle gittim hastaneye valla bu kafadan bende istiyorum anamin tirnagi bile olamam masallah sizin gibi kadinlara :))
de hadi yap artik su cocugu biz dogurup fitt olacaz sen daha cocuk yapcan canim :)
yaa evet bende aynisini dusunuyorum benim yuzumden mi emziremedim oglumu mahrum biraktim diye
bende siringa alcam ^hala firsat olmadi gogus ucu cikarmasi icin olmadi artik sut sagma makinasi alirim
afiyet olsun cnm
persembe den itibaren ekledim cnm listeye
afiyet olsun cnm
yaa bende biraz hizli yurudum mu kasiklarim agriyo wc ye gidesim geliyo sizde de oluyo mu kizlar
yaa sorma yalniz olunca insan herturlu dusunuyo ama madem sende yalnizsin Doktor mecburuuz demedigi surece normal yap inan normal dogumda sadece anlik agrin bebegi dogurunca hafif kaliyo ama iki 3 gune geciyo fakat sezeryan olursan isin daha zor aman egilip kalkma Amann agir kaldirma aman dikis acilmasin senin iicn de bebek icinde zor olma ihtimali var
bende yine nnormal istiyorum ama tabi ki doguma Kadar insallah bir sorun olmazsa
ay aman halisiz yere basinca hastalanmazlar ev senin sonucta niye karissinlar :)
senin rahatin oncelik olsun :))
Amin canim benimm
oyle cok Cabuk ta telasa verme kendini bu anlik korkular iyi degil dikkat et cnm saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
kiz ev senin evin onlara ne ki aaa icimdeki cadi gelin ortaya cikti hee :))