- 9 Haziran 2015
- 78
- 100
- 40
- Konu Sahibi Gokmavisi90
kızlar merhaba bu grubu bulduğuma çok sevindim..bende hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım 5+2 haftalık şuan.ama kilom çok yüksek .90 üstü tartılmaya korktuğum için halen tartılmadım.ama 100 diyelim
ne yapacağımı hiç bilmiyorum.bi kilo ile hamile kalabileceğimi düşünmemiştim kilo verip sonra çalışmalara başlarız diyordum ama oldu işte.kilolardan dolayı sevinemedim bile.
daha idrar testinde 4 gün önce öğrendim kan vermeyede gitmedim.burda yazılanların hepsini tam okumadım benim gibi çok yüksek kiloda hamile kalıp sorunsuz atlatan var mı acaba ..doktora gitmeye bile korkuyorum bu kiloda hamilelik çok tahlikeli diyecekler diye
Aramıza hoşgeldin :) bende 100 kg hamile kaldım bak şu an 94,1 kg ım ve her geçen zaman kilo almak yerine verdiğimi görüyorum.. Rabbim sana da böyle bir gebelik nasip etsin...Korkma git kan testi yaptır sonucu al ve bir an önce kadındoğum doktoruna git yanında da bir diyetisyene başla derhal... Korkunun ecele faydası yok.. Rabbim hayırlısı ile yavrunu kucağına almanı nasip etsin...