- 9 Haziran 2015
- 78
- 100
- 40
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
kızlar merhaba bu grubu bulduğuma çok sevindim..bende hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım 5+2 haftalık şuan.ama kilom çok yüksek .90 üstü tartılmaya korktuğum için halen tartılmadım.ama 100 diyelim
ne yapacağımı hiç bilmiyorum.bi kilo ile hamile kalabileceğimi düşünmemiştim kilo verip sonra çalışmalara başlarız diyordum ama oldu işte.kilolardan dolayı sevinemedim bile.
daha idrar testinde 4 gün önce öğrendim kan vermeyede gitmedim.burda yazılanların hepsini tam okumadım benim gibi çok yüksek kiloda hamile kalıp sorunsuz atlatan var mı acaba ..doktora gitmeye bile korkuyorum bu kiloda hamilelik çok tahlikeli diyecekler diye
çok tesekkür ederim moral oldu benim için.dediğiniz gibi yapacağım.sizince insallah Rabbim sağlık bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsinAramıza hoşgeldin :) bende 100 kg hamile kaldım bak şu an 94,1 kg ım ve her geçen zaman kilo almak yerine verdiğimi görüyorum.. Rabbim sana da böyle bir gebelik nasip etsin...Korkma git kan testi yaptır sonucu al ve bir an önce kadındoğum doktoruna git yanında da bir diyetisyene başla derhal... Korkunun ecele faydası yok.. Rabbim hayırlısı ile yavrunu kucağına almanı nasip etsin...
aynen öyle cnm benim ben Allaha havale ediyorum artık ...avukat bi ailenin gelini olmak demek sürekli nerden ne kaçırabiliriz nasıl beş parasız bırakabiliriz olmuş...Aynen canım benim eşimde akşam 10 da çay kurabiye sefası yapar ondan uzak durmaya çalışıyorum bende 7den sonra süt içmeye çalışıyorum sadece. ahh bu aileler onlar karışmasa hersey ne kadarda mükemmel olacak oğullarının evlendiği ni ayrı bir hayatlari çocukları oldugunu anlamıyorlar hala mudahale etmeye calisiyorlar
inşallah canım ...birinci bebeğim sayelerinde erken doğdu stresten Allaha çok şükür oğlum çok iyi ama 6yaşındaki çocuguma bile annen dalgalı denizde yüzdü sen o yuzden erken doğdun falan diyorlarmış.beni suçluyorlarmış kendilerinin bana ne yaptıgının farkında olan insan değil bunlar .o yüzden herşey boş...oğullarını dolduruyorlar varsın doldursunlar onlar kaybeder..Canım ne kötü niyetli insanlarmış, onlara ne oluyor senin üzerine olsa ne olmasa ne hayret bir şey yani ne ayıpAllah ıslah etsin ne diyeyim Sen sıkma canını bu kadar, stres bebeğine zarar değmez böyle insanlara, inşallah eşin sözünü tutabilir, gönlüne göre bir eve çıkarsın
meraba bende testi yaptıgım zamanlar 100ü gördüm sonra diğer hamileliğimden daha farklı geciyor bu gebeliğim mesela kahvaltıyı sağlam yaptım ama öğlen meyveyle falan geciştirdim akşam cok gec yemedim 6gibi falan...hergün neredeyse yürüyüş yapmadım ama yüzdüm ...akşamları komşularla cay kahve zamanımız vardı abur cubursuz onları içtim ..bi baktım 90olmuşum...sende verirsin yeterki 2kişilik beslenmekızlar merhaba bu grubu bulduğuma çok sevindim..bende hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım 5+2 haftalık şuan.ama kilom çok yüksek .90 üstü tartılmaya korktuğum için halen tartılmadım.ama 100 diyelim
ne yapacağımı hiç bilmiyorum.bi kilo ile hamile kalabileceğimi düşünmemiştim kilo verip sonra çalışmalara başlarız diyordum ama oldu işte.kilolardan dolayı sevinemedim bile.
daha idrar testinde 4 gün önce öğrendim kan vermeyede gitmedim.burda yazılanların hepsini tam okumadım benim gibi çok yüksek kiloda hamile kalıp sorunsuz atlatan var mı acaba ..doktora gitmeye bile korkuyorum bu kiloda hamilelik çok tahlikeli diyecekler diye
meraba bende testi yaptıgım zamanlar 100ü gördüm sonra diğer hamileliğimden daha farklı geciyor bu gebeliğim mesela kahvaltıyı sağlam yaptım ama öğlen meyveyle falan geciştirdim akşam cok gec yemedim 6gibi falan...hergün neredeyse yürüyüş yapmadım ama yüzdüm ...akşamları komşularla cay kahve zamanımız vardı abur cubursuz onları içtim ..bi baktım 90olmuşum...sende verirsin yeterki 2kişilik beslenme
üzülme bebekte üzülür biliyosun ..benm bi arkdsım o kadar kiloluyduki valla 2tane birden doğurdu aynı kilosunda kaldı sonra midesini küçülttürdü şimdi benden zayıf..ben inanıyorum tiksinmeye çalışmakta iyi bi yöntem ıy diyip aşerme dediğimiz şeyin aslında tamamen psikolojik oldugunu bilerek bunu kullanıp zararlı şeylerden kaçınmamız gerekçok saol moral verdin canım.bende şimdi sağlıklı beslenmeye basladım.abur cubur sekerli şeyler hamur işinin çıkardım.öğlen işte ekmeksiz pilavsız yeyip aksam yoğurt salata düşünüyorum.hala kan vermeyede gitmedim.Allahın gücüne gitmesin çok ağladım dün ben napıcam bu kiloyla diye .nedense çöktüm psikolojik olarak
Buarada kızlar 2li testi bi hafta önce yaptırmıştım cinsiyeti söylememişti kilolusun daha küçük görünmez demişti.ben dün dayanamayıp devlet hastanesinde çalışan arkdsımı aradım hemen kadın doğuma randevu aldı.gittim direk söyledim cinsiyeti merak ettiğimi cihazlarımız iyi değil belli olmaz sanmıyorum dedi sonra erkek gibi dedi sonra çok hareketli dedi döndü şimdi net görüyorum dedi erkek kesin dedi.yanılma payınız olabilirmi dedim hayır dedi emin olmasam söylemiyorum zaten dedi...böyle bişey yaşayanınız oldumu hiç?ben etraf baskısı hep kız demişlerdi rüyamdada kızdı acaba bilinc altıma mı yerleşti yoksa doktor yanılabilirmi?bi oğlum var kızım olsun bende isterim ama Kız yada erkek farketmez ikiside benm canım olucak sonucta ...bir arkadasımında dediği gibi ekonomikte hem :))))
çok saol moral verdin canım.bende şimdi sağlıklı beslenmeye basladım.abur cubur sekerli şeyler hamur işinin çıkardım.öğlen işte ekmeksiz pilavsız yeyip aksam yoğurt salata düşünüyorum.hala kan vermeyede gitmedim.Allahın gücüne gitmesin çok ağladım dün ben napıcam bu kiloyla diye .nedense çöktüm psikolojik olarak
abooooo salma kendini öyle oldu artık bir kere bazı şeyleri değiştirebiliyor muyuz ? Hem o senin yavrun sana belki iyi bile gelebilir bakarsın benim gibi zayıflarsın yada bakarsın bir kilo bile almazsın.... Dün boşuna mı yazdım sana o kadar cümleyi... Her işte vardır bir hayır ...
Bir kere sen önce bir doktora gitsen kan tahlilinle bebeğin kesesi vs herşey normal mi normal bir gebelik mi vs öğrensenben ilk gittiğimde mesela boş gebelik riskim vardı çok şükür çıkmadı ama olabilirdi de ... O zaman da ona göre müdahale gerekirdi... Rabbim herşşeyin hayılrısını versin ama ISRARLA BİR AN ÖNCE DR A GİT LÜTFENNNN
Canım benim sen eşine bakma beni anlat bak Kızın biri böyle zayıflamış de :) yarın güzel haberlerle gel buraya inşallah bekliyorum :)sorma canım elim gitmiyor kaç gündür durmadan tel elimde. arayıp randevu alacam diye arıyorum çalıyor hemen kapatıyorum geri.eşimde çok üstüme geliyor durmadan beni dinlemedin kilo vermedin diye moralimi bozuyor.sonrada bişi olmaz yok şöyle yok böyle.iyice garip oldum
yarına aldım randevu sonunda Allah izin verirse gideceğim artık. eğer normalde bugun 5+3 gibi duruyor çok geç kalmadım değilmi.birde burdan okumuştum kimyasal gebelik yasayan biri bi daha asla adetim 10 gün geçmeden gitmem yazmıştı.boşuna umutlanıyorum degerim düşük çıktı demişti.bende ondan çokta acele etmedim.desteğin için çok saol
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
1.Ahbirkingcharlesimolsa | . | . | . | . | . | . | . |
2.Berdushh | . | . | . | . | . | . | . |
3.Gel_pcpc | . | . | . | . | . | ||
4.Rmys | .[TD] [TD].[TD] [TD].[TD] [TD].[TD] [TD]. | . | . | ||||
5.Winstonlight | . | . | . | . | . | . | . |
7. | . | . | . | . | . | . | . |
8. | . | . | . | . | . | . | . |
9. | . | . | . | . | . | . | . |
10. | . | . | . | . | . | . | . |
ah Allah yardimcin olsunn cnm insallah gonlunden gectigi gibi bi eve tasinirsin yada alirsinnaslında çok kilolu değilsin tabi boyun kaç bilmiyorum bende 14haftaya giriyorum.
amin inşallah sanırım yememin etkisi eşimden kaynaklı o çok yiyor oğlumla annemin yazlıgına gittik öğlen yemek yemedim akşam gibide yedikten sonra içecek dışında hiçbirşey yemedim alıştırdım kendimi...kahvaltıyıda sağlam yapmak önemli tavsiye ederim
hoşbulduk inşallah tek temennim görenler süzülmüşsün diyor dediğin gibi doğumdan sonra çok dikkat edicem inşallah hepimiz veririz
ne güzel bi topik olmuş sevindim aranıza katıldıgımaBende şimdi hastane odasıı için birşeyler düşünüyorm hala cinsiyeti öğrenemedik buarada ...ben kız hissediyorum ama sağlıklı olsun başka bi istediğim yok.ama ister istemez bi oğlum var kızımda olsa iyi olurduherneyse burdaki kocakarı şeylerinin çoğunu denedim.lavabo aç sonuç vermedi,lahana suyu kız dedi ama rengide bi garip oldu hala çözemedim bakalım eğlencesine yapıyorum bende...ama biyanda bunları yaparkende aklım çok karışık hamilelik sendromlarım devrede sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum oğlumda böyle değildim.oturdugumuz evde 2.bebeğe gerçekten yer yok oğluma bebek odası almıştık artık küçük geliyor ona büyük bi dolap alıp ikisinin kıyafetlerini bir yere koymayı düşünüyorum.eşim söz vermişti ev alacagına ama kayınvaldem sağolsun suan oturdugumuz yaptırdıgımız evle kendi yapılmamış evini takas edelim diyor kendimi aptal gibi hissediyorum ev almamıza kendi paramızla bile karşılar çünkü ne olur neolmaz üstüme hukuken gecicek diye korkuyorlar bu kadar niyetleri kötü çok sinirliyim çok bu evde elim kolum bağlandı
merci bebemm :)Afiyet olsun canım
bende sadece 1 paket aldim once bebegin kilosu kac olacak ona gore bakcam sonra da alirim kiloya gore Cabuk buyudukleri icin :)Allah kolaylik versin canım. Iki Jumbo boy yeterli canım bence öyle çabuk büyüyor larki hemen iki numaraya geçiliyor yatırımını 4 numaraya yap ben bir yıla yakın kullandım 4 no yu tabi bebekler tombis olursa daha hızlı geçiliyor :) bende lohusa pijama almak istiyorum 150 200 diyo o da fazla geliyo bana birde oda yapacak olunca baya Kulfetli olacak
ay aman dikkat et cnm yaa ben gibi olma :)Sağol canım sorma pek tatlı benim armutlarım:)
Bu zamana kadar maşallahta sonrasını bilmiyorum iştahım çok açıldı 1 kiloyuda 1 haftada aldım hayırlısı bakalım:)))
valla naz ve sen dusunemiyorum kalkar annem gibi hasta hasta her isini yaparsin :)hos bende naz yapmadim ilk bebekte Bunda yapmayi dusunuyorum ama iste insan yalniz olunca bi ise yaramiyo illa kalkip kendi yapcak her isi :) bakalim artik Zamani bi gelsin hayirlisi ile :)Amacım siz dogurmadan yetişmek kesin ywtisirim buraya gelmesem çok kilo alırım burda kendimi frwnlerim diye düşünüyorum.icimde eski bi kadın var benimde yaş 32 ama kafa eski illa her isimi yapcam diyom üçüncüde hep naz yapcam son şansım tadını cikarcam ama söylerken bile komik geliyo yapamam:)
ayy ne guzel son haftaya geldin demek cnm hadi insallah su gibi gecer de rahatlarsin artik :)Günaydın kızlar...
Herkese iyi haftalar... Bana da çabucak geçeçek bir hafta inşallah malum son haftam iş yerinde diye düşünüyorum... Bazen doktorum ile patronum iş birliği yapıyor gibi geliyor amayok yokk bu hafta gidiyorum Rabbimin izni ile inşallah... Bir süre evimin kadını çocuumunn anası olmak istiyorum
@rmys4203 teşekkürler canım benım.. O zaman ben başka yeni doğan almıyorum :) ya hemen büyümesinler de tadı çıksın minnak süt kokuluların... Evet pijamalar öyle çok pahalıbende almak zorunda kaldım hiç öyle pijama adetim olmadığı için evde eskimiş günlük kıyafetler ya da basit şort tişörtler giyerim hep mecbur iki takım gecelik sabahlık iki takım pijama takım aldım.. Öhhööö 550 tl mi ney tuttu Allah bize güç kuvvet versin inşallah...
Bu arada pazar menümü yazayım
Sabah : 2 dilim ev yapımı paçanga böreği
Öğlen : 1 dilim sarelle ekmek
( canım çok çekti sabah eşim güp güp götürünce bende öğlen yemek yerine bir dilim yedim işte)
Akşam : Ton balıklı makarna 1 tabak
Ara : Dondurma
Hımm kızlar şu keçe işine başladım dün ben çok eğlenceli hemen atacağım mesaja ek olarak yaptığım lavanta magneti :)
Eki Görüntüle 1613727
Şimdilik benden bu kadar.. gün içinde görüşürüz inşallah...
hg arkaasim aramiza sakin uzme kendini bak bana bende 82 ile basladim 88 89 a dayandim yapcak bisey yok Allah saglik versin yeter ume kendini Allah size hayirli Zaman olarak bu Zamani vermis uzulmek yerine biraz dikkat Edip keyfini cikar derim ben :)kızlar merhaba bu grubu bulduğuma çok sevindim..bende hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım 5+2 haftalık şuan.ama kilom çok yüksek .90 üstü tartılmaya korktuğum için halen tartılmadım.ama 100 diyelim
afiyt olsun cnmGünaydın tatlışlarım:))
Sabah;2 haşlanmış yumurta,1 biber,yarım köy ekmeği
ara;muz
öğlen,Pazı kavurması ve 1 bardak ayran
Ara; 1 bardak süt
Akşam; yeşil mercimek çorbası
Spor:yarım saat yürüyüüş, 1 saat hamile pilatesi
valla en gec ben ogrendim 5 bucuk aylik mi 5 aylik mi ne ogrendim Burda biraz gec soyluyo doktorlar :)Buarada kızlar 2li testi bi hafta önce yaptırmıştım cinsiyeti söylememişti kilolusun daha küçük görünmez demişti.ben dün dayanamayıp devlet hastanesinde çalışan arkdsımı aradım hemen kadın doğuma randevu aldı.gittim direk söyledim cinsiyeti merak ettiğimi cihazlarımız iyi değil belli olmaz sanmıyorum dedi sonra erkek gibi dedi sonra çok hareketli dedi döndü şimdi net görüyorum dedi erkek kesin dedi.yanılma payınız olabilirmi dedim hayır dedi emin olmasam söylemiyorum zaten dedi...böyle bişey yaşayanınız oldumu hiç?ben etraf baskısı hep kız demişlerdi rüyamdada kızdı acaba bilinc altıma mı yerleşti yoksa doktor yanılabilirmi?bi oğlum var kızım olsun bende isterim ama Kız yada erkek farketmez ikiside benm canım olucak sonucta ...bir arkadasımında dediği gibi ekonomikte hem :))))
ohh ne guzel yapmissin oyle psikoloji cok onemli cnm uzme kendini bebekte etkilenir sonraçok saol moral verdin canım.bende şimdi sağlıklı beslenmeye basladım.abur cubur sekerli şeyler hamur işinin çıkardım.öğlen işte ekmeksiz pilavsız yeyip aksam yoğurt salata düşünüyorum.hala kan vermeyede gitmedim.Allahın gücüne gitmesin çok ağladım dün ben napıcam bu kiloyla diye .nedense çöktüm psikolojik olarak
bence git hemen cnm esine de aldirma kocalar malesef halden anlamaz takma onu sen insallah hayirli guzel haberlerle gelirsin[/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]sorma canım elim gitmiyor kaç gündür durmadan tel elimde. arayıp randevu alacam diye arıyorum çalıyor hemen kapatıyorum geri.eşimde çok üstüme geliyor durmadan beni dinlemedin kilo vermedin diye moralimi bozuyor.sonrada bişi olmaz yok şöyle yok böyle.iyice garip oldum
yarına aldım randevu sonunda Allah izin verirse gideceğim artık. eğer normalde bugun 5+3 gibi duruyor çok geç kalmadım değilmi.birde burdan okumuştum kimyasal gebelik yasayan biri bi daha asla adetim 10 gün geçmeden gitmem yazmıştı.boşuna umutlanıyorum degerim düşük çıktı demişti.bende ondan çokta acele etmedim.desteğin için çok saol
2.Berdushh | . | . | . | . | . | ||
4.Rmys | . | . | . | . | . | . | . |
2.Berdushh | . | . | . | . | . | ||
4.Rmys | . | . | . | . | . | . | . |
doktora gostermedin mi cnmkızlar bana yardım edebilirmisiniz ben bugün kan testimi aldım yeni betahcg 4431 çıktı bu ne demek .hamilelik vart ama yüksek değil mi bu sonuç sat a göre 5+4 deyim