- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.872
- 37
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
anammm Burda miydin senn:))hıc halım yok @gel_pcpc ya
neden bılmıyorum bı keyıfsızım halsızım
yemem ıcmem eskısıne gore daha ıyı de
kabuslar falan goruyorum ben butun gunum kotu gecıyor ya...
1 aydır hergun kabus
,hep okuyorum hep...anammm Burda miydin senn:))
aa hayirdir nie acaba surekli ayetel kursi felak nas oku cnm
hahahah suratsizsan sorun yok inan bu ara bende herkese cemkiriyorum hatta @winstonlight gelsin o da soyler herseye muhalif olduk begenmez olduk :)) psikolojik sanirim,hep okuyorum hep...
1 aydır boyleyım yerımden kalkasım yok
suratsız oldum ben
sanirim kiz anasi olunca Boyle oluyo 3 muzunde kizi olacak cunku :),hep okuyorum hep...
1 aydır boyleyım yerımden kalkasım yok
suratsız oldum ben
sabah doktora gittim ultrasyondan baktı kese görüyorum ama çok küçük milim dedi.kan testi yapalım dedi yaptırdım sonuç sayfasından aldım ben sonucu daha göstermedim doktora .ama netten dolaşan referans aralıkları şöyle Gebelik Haftası Beta HCG Değeridoktora gostermedin mi cnm
benim bildgim hamilesin cnm ama degeri Dogru yazdigina emin misin yoksa ikiz mi :)
ooyy allah esırgesın onları yaaasanirim kiz anasi olunca Boyle oluyo 3 muzunde kizi olacak cunku :)
yok cnm daha cok erken oldugu icin Doktor kann testi istemistir bence normal zaten bu degerler hergun daha da iki Kati olarak artiyo Doktor bikac gun sonra gel yine test yapalim dedi misabah doktora gittim ultrasyondan baktı kese görüyorum ama çok küçük milim dedi.kan testi yapalım dedi yaptırdım sonuç sayfasından aldım ben sonucu daha göstermedim doktora .ama netten dolaşan referans aralıkları şöyle Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
doğrumu bilmiyorum ama.doktor bakınca iki kese görüyorum demedi şimd,den ikiz olsa belli olur mu acaba
valla bilmemm kisiden kisiye degisir ama bende sen gibiyim bu ara :) sadece kabus yokooyy allah esırgesın onları yaaa
saglıklı sıhhatlı olsunlar ınsallah minoşlar zilloşlar :)
annemde aynı seyı soyledı
kız yükü tuz yüküdür
abınde cok enerjıktım sende yerımden kalkamıyodum dedı
ne kadar dogru bılmıyorum :)
bıde benım goguslerım cok agrıyorvalla bilmemm kisiden kisiye degisir ama bende sen gibiyim bu ara :) sadece kabus yok
kac kilosun cnm simdibıde benım goguslerım cok agrıyor
ucu koyulastı hassaslastı pul pul kabuk kabuk oldu ve ınanılmaz kasınıyor
90 dan 105 e cıktı catlama oldu
9. ayda dizimde olcaklar heralde
o cok rahatsızlık verıyor normal mı ?
80 kıloyum sımdıkac kilosun cnm simdi
gogus ucu koyulasmasi bende de mevcut
benim ilk hamilelliten catlagim var yeterince simdilik henuz baslamadi ama yakindir kasinma olunca yag sur elinle ovala mi diyim ne diyim ama tirnaklarini gecirme kasima dahah kotu olur
istersen zeytinyagi sur en dogali ve zararsizi80 kıloyum sımdı
gogus ucuma krem surmemde sakınca olmaz dımı?
netde bı ara gogus ucunuza doguma kadar surmeyın dıyodu sankı
bılgının dogrulugundan emın degılım tabıde
mesela gogus ucum da yok benım
cıkcak mı bebıs ıyı emcek mı yara olcak mı acıcak mı sımdıden surmeye baslamam gereken krem varmı hıc bılmıyorum ya
şırınga mıistersen zeytinyagi sur en dogali ve zararsizi
bende oglumda 1 bucuk ay emzirdimayni sikayetten
bu sefer siringa alcam onunla gogus ucu cikariyosun
istersen simdiden arastir bu tur seyler satiliyo nette ama ben siringa da isimi gorur diye dusunuyorum tv de gormustum bi bayan hamilelere tavsiye ediyodu ebe gibi biseydi sanirim
yok cnm ignesiz dur bakim netten var mi :))şırınga mı
iğne mı
nasıl olcakkı o
acııırr
nasıl cıkarılıyokı