Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Eki Görüntüle 1608533 Kızlarrrrr bende bebe çantamı yavaştan hazırlayayım dedim :) bebek için bu gecelik bunları hazırladım

Yağ / pişik kremi / 16 tane bez / 20 tane alt silme pamuğu / Islak mendil / iki tane alt bezi / Göğüs pedi kendime 10 adet kadar

Yarın Devamını Yaparım Çalışınca böyle yavaş yavaş oluyor ne yaparsınız :) eksik aslı Dediğiniz yer olursa Tecrübelerinizle çok mutlu olurum
demem o ki simdilik iyi seyler almissin :))
yavas yavas tamamlarsin :)

meyveli-su-1.jpg

Kolayca kilo vermek, kendinizi zinde hissetmek, selülitlerden kurtulmak istiyorsanız hemen meyveli su içmeye başlayın! Detoks etkisi gösterip 1 ayda 5 kiloya kadar vermeyi sağlayan meyveli suları damak tadınıza uygun şekillerde hazırlayabilirsiniz.
meyveli-su-2.jpg

Detoks suyunun faydaları nelerdir?

* Öncelikle sizi şeker yüklü ve içlerinde pek çok kimyasal olan asitli içeceklerden koruyor.

* Hazırlaması son derece kolay olduğundan, başka içeceklere ihtiyacınızı azaltıyor.

* İçeriğinde vitamin oluşuyor.

* Günde en az 8 bardak içilmesi gereken suyu, keyifli ve içilebilir hale getiriyor.

* Böylece cildin nemlenmesini ve sağlık kazanmasını sağlıyor.

* İçeriğinde pek çok mineral oluşuyor. Vitamin ve mineralleri doğal yoldan almanızı sağlıyor.

* Hazır meyve suyu içeriğindeki zararlı maddeler içinde bulunmuyor.

* Kendinizi zararlı sıvılardan, fazla kahveden korumanıza yardımcı olurken, kilo vermenizi de destekliyor.

* Detoks görevi görüyor.

* Cildinize, saçlarınıza, dişlerinize ve tırnaklarınıza güç kazandırmaya destek oluyor.
meyveli-su-3.jpg

Meyveli su nasıl hazırlanır?

Bir litre oda sıcaklığındaki suyu sürahiye alıp içerisine damak tadınıza uygun, mevsim meyvelerinden birer adet dilimleyip ekleyin. Örneğin, bir adet kiviyi dilimleyip suya ekleyebilir ayrıca limon ve taze nane ilave edebilirsiniz. Suyu buzdolabına kaldırıp en az bir saat bekletin ve gün boyunca bardak bardak için.
Kaynak.mynet.

kizlar bakin ne buldum sevgili 6.takimdan Efser Efser paylasmis bende sizlerle paylasmak istedim ne guzel hem suyun tadi guzel oluyo cok su icemeyenler icin Hemde yaninda Kilo verdiriyomuss bonusu olur bende yapcam eskiden sassy su yapardim buda onun gibi dusunsenize ayda 5 Kilo versem ohh miss aldigimi vermis olur 82 ye donerdim :))

berdushh berdushh diyetisyen bende düşünüyorum canım emzirirkende gercekten cok güzel kilo veriliyor ben 40 im çıktığında 18 kilo vermiştim ama asla hamuru işi ve tatlıya abartmadan bol su ile emzirme yi bırakınca kilo vermede durdu tabi:110:
ay masallah yaa ne gzel insallah bu seferde oyle olur cnm benim
@gel_pcpc bende varım canım çok güzel olur bence
olur cnm senin de adini ekliyorum simdi benn tam olarak hergun menu yazabilecek kizlari belirlemeye calisiyorum ki listeye ekleyebileyim :)

Tombis Hamilelerin 1.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

İsim Pazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCuma CumartesiPazar
1.Ahbirkingcharlesimolsa.......
2.Berdushh.......
3.Gel_pcpc:21:......
4.Rmys.......
5.Winstonlight.......
7........
8........
9........
10........
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr] [TD]11.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

kiz-hareketli-resim-0288.gif

@gel_pcpc benim diyetisyen vermisti bir elma bir iki cubuk tarcin 1 minik zencefil 2-3 karanfili bir surahi suya koy gun icinde ic ic bitir diye de ben ugrasamadim bir iki gun yaptim o halde bile faydasini gordum hem istah kesiyor hemde kan sekeri dengeliyormus senin meyveli su gorselleri de ayri bir cekiyor insani tabi :) kilo vermek bahane o cilekli olani icmek sahane :KK70:

rmys4203 rmys4203 canim benim almadim daha duydum hatirlatma iyi oldu birde madecassol krem var evde aile hekimim dedi ki dunya para bayilma bunu kullan
aklimda birde gogus kalkani varmis onuda alacagim zaten simdiden aciyo benimkiler o zaman ne yaparim ben aboooo dusunmek bile kotu

eveet kizlar listemiz Hazir herkes pazartesi gununun menusunu yazmakla baslasin ben bugun ciss yemedigim icin kendime oynayan emoji yi ekledim bakalim sizlerin menulerinde neler koycam :))
listede olmak isteyen soylesin eklerim

eveeet gelelim bugunku menume siftahi benden olsunn :)

pazartesi menusu:

kahvalti:
2 dilim ekmek arasina
2 dilim peynir
bol domates
bol salatalik

aksam:
1 kase tavuk suyuna CORBA
1 kase buharda az zeytinyagi ile pismis karnibahar (evet dogrudur resmen ask yasîyorum bu ara karnibahar haslama ile :)) )
1 kucuk ince dilim ekmek

su 2 lt yi gecti

Aaa hemen bugunki listemi yaziyorum ozaman

Sabah : cok tahilli ekmek arasi kaşar sucuklu tost
Ara : 2_3 kepekli galeta
oglen : 4-5 kasik bulgur pilavi ustune bir yemek kasigi nohut
ara : 2-3 kepekli galeta
ara : top kek :KK70:
aksam : 2 yk bulgur pilavi 1 yk taze fasulye 1 yk nohut 1/2 kase yogurt
ara : minik dondurma
ara : sayisiz antep fistik

Eee yuhh kendime yazarken ne cok yemisim farkettim oyle

@gel_pcpc benim diyetisyen vermisti bir elma bir iki cubuk tarcin 1 minik zencefil 2-3 karanfili bir surahi suya koy gun icinde ic ic bitir diye de ben ugrasamadim bir iki gun yaptim o halde bile faydasini gordum hem istah kesiyor hemde kan sekeri dengeliyormus senin meyveli su gorselleri de ayri bir cekiyor insani tabi :) kilo vermek bahane o cilekli olani icmek sahane :KK70:

rmys4203 rmys4203 canim benim almadim daha duydum hatirlatma iyi oldu birde madecassol krem var evde aile hekimim dedi ki dunya para bayilma bunu kullan
aklimda birde gogus kalkani varmis onuda alacagim zaten simdiden aciyo benimkiler o zaman ne yaparim ben aboooo dusunmek bile kotu
ya ben zencefil hamilelikte riskli diye biliyorum yoksa severim taze zencefil eklemeyi
ne guzel madem ise yaramis bakalim benim ki nasl olcak once 3 litrelik pet sisem vardi esim meyve suyu almisti onu yikadim icine 1 elma 1 limon dogradim ustune Kadar su insallah guzel olur ama iste devamlilik onemli bende baslarda cok sve seve yapip sonra unutup birakiyorum :)

bu arada bizim hamislere kural 1:
hamile oldugunuz icin gunde 1 tane kacamak yapma hakkiniz var amaaaa Sabah yada ogle olmasi sartiyla ozel gunler haric (misafir olarak bi yere giderken faalan )
nasil iyi dusundum dimi :)
tabi bu demek degildir ki ogel vakti 4 tane baklava yada yarim Kilo tulumba yemek @winstonlight anlamina gelmiyo makul bi sekilde olsun canlar ama iki taneyi gecerse kacamak isterseniz ceza verebiliriz hafif spor tarzi 20 dk yuruyus vb. ne dersiniz canlarim

ay eklerim tabi hem kim ne yemis ne icmis ona da bakariz :))
Amin insallah cnm :)

oyy gule gule kullansin bebisiin hayirli olsun ilk bebek dimi
bunlar hastanede kullanmak icin mi cnm
ben kendi cantama 2 tane bez koydum ki ona bile gerek yok hastanede oldugun surece sana bez kiyafet veriyolar ben sadece kendime pijama alsam bebege de hastaneden cikarken gymesi icin bi kiyafet yeter ama sizin orda nasil bilmiyorum tabi
ben kendi cantama smdilik sunlari koydum daha tamamlamadim
kendim icin gogus pedi
koltuk alti deodoranti
yuz havlusu (hastanede de veriyolar bi buyuk bi kucuk )
azicik makyaj malzemesi (suslu Pakize olunca oyle oluyo :))
orkid gece pedi (onu da hastanede eski model kalinlardan veriyolar bu sefer ben yanima normal bunlardan aldim )
az zemzem suyum vardi onu da sakladim bi iki damlada olsa bebege vermek icin
bebek tam kisin dogacagi icin aldigim kirmizi renkli kadife pijama takimi ni aldim 2 3 tane de zibin
birde bebek icin eldiven sapka incelerden yeni dogana gore
daha 2 yada3 pijama koycam kendime nolur nolmaz kanama olursa diye (birde ben normal dogum yapmama ragmen 4 gun hastanede yattim nolur nolmaz kal derlerse diye)
kendime sampuan
bebege 2 bez islak mendil dezenfekten falan

Aaa kiz ben bunu yeni gordum evet ilk yavrum gelecek insallah

aslinda evet hastaneye sormam lazim benimde belki bircok sey verirler de benim haberim yoktur :) ama sorana kadar olurda dogurursam korkusu ile hazirliklara basladim bende nette arastirip kafama gore :KK43:

annem hasta babama bakiyor yanimda olamayacak kayinvalidem desen ehhh iste nasil guvenip sirtimi dayayayim diye bende kendi kendime birseyler yapiyorum iste..

Az once de iki tane ic zibin seti bir 10 lu hastane cikisi bir de 5 li mi ne diyorlar onlardan utuledim koydum cantaya bugunluk bu kadar dedim garii

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 47
Tombis Hamilelerin 1.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

İsim Pazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCuma CumartesiPazar
1.Ahbirkingcharlesimolsa.......
2.Berdushh:KK20::KK37:......
3.Gel_pcpc:21:......
4.Rmys.......
5.Winstonlight.......
7........
8........
9........
10........
[TD]6.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr] [TD]11.[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Aaa kiz ben bunu yeni gordum evet ilk yavrum gelecek insallah

aslinda evet hastaneye sormam lazim benimde belki bircok sey verirler de benim haberim yoktur :) ama sorana kadar olurda dogurursam korkusu ile hazirliklara basladim bende nette arastirip kafama gore :KK43:

annem hasta babama bakiyor yanimda olamayacak kayinvalidem desen ehhh iste nasil guvenip sirtimi dayayayim diye bende kendi kendime birseyler yapiyorum iste..

Az once de iki tane ic zibin seti bir 10 lu hastane cikisi bir de 5 li mi ne diyorlar onlardan utuledim koydum cantaya bugunluk bu kadar dedim garii
ahh seni iyi anliyorum bende Yurt disina gelin geldim cnm yalnizdim yani cogu Zaman aile kv ler hep tr de
Allah sifa versin ailene cnm
iyi yapmissin daha napcan ellerine saglik
bu arada bu menudeki isaret parmagi bol antep fistigi dondurma ve bisey daha vardi galettalar da havada ucusmus o yuzden di spor yaptiysaniz onlari da yazin ben yapmadim bgun:))

eveeet gelelim bugunku menume siftahi benden olsunn :)

pazartesi menusu:

kahvalti:
2 dilim ekmek arasina
2 dilim peynir
bol domates
bol salatalik

aksam:
1 kase tavuk suyuna CORBA
1 kase buharda az zeytinyagi ile pismis karnibahar (evet dogrudur resmen ask yasîyorum bu ara karnibahar haslama ile :)) )
1 kucuk ince dilim ekmek

su 2 lt yi gecti

Ay kiz masallah ben bu kadar yesem acliktan olurum yaaa aglayarak gezerim ortslikta acim accc diye
ara vs yok hic yada ben gormuyorum gozlerimden akan uykudan ...
masallah diyorum tekrardan :nazar::nazar:

X