Tombiş Hamilelerin Günlüğü

berdushh berdushh kötü olsa yada bebis geri olsa düzenli kullan derdi canım bana yazacaktı bende ilk bebeğim dekullanmadım diyince düzenli beslenmene dikkat et dedi şimdilik gelişimi normal öyle de gider inşallah o haplarda kilo aldırıyor.bendede 6 haftalik guatr çıktı şimdi müdahale edemeyiz bebek Küçük dedi çokta yüksek sayılmaz dediler bende üstüne dusmedim bir daha da kan tahlili istemedi inşallah birsey yoktur guatrn bebeğe zararı olur mu ki Ayy yaşlandı m herhalde ilkinde hicbirsry çıkmamışti çok rahatti bunda seker bile çıksa sasirmiyacam artık kanda koyulasma çıktı bide .helal olsun canım olurmu hiç.senin az kalmış ne güzel sağ sağlim kucağına alirsin inşallah o kadar hap midenin kötü yapar sende haklisin

Âmin canım benım hepimiz hayırlısı ile alalım kucaklarımıza kıl kusursuz yavrularımızı :)

Aynen dokunuyor bende kafama göre takılıyorum şu ilaç konusunda birtek tiroit hapımı düzgün içiyorum :) bebekte birşey olmaz dedi benim doktorum kendin için git gideceksen dedi doğduktan sonra topuktan kan alıyorlarmış ya ben hiç bilmiyorum ilk tecrübem, o kanda bakıyorlarmış bebekte Tiroid duruma sıkıntı varsa ilaç veriyorlarmış bebişe hemen düzeliyormuş

:) kondurma kendine oyle şeker neler ...yaşlılık deme daha çıtır çıtırız biz bikere :KK66:

Âmin canım benım hepimiz hayırlısı ile alalım kucaklarımıza kıl kusursuz yavrularımızı :)

Aynen dokunuyor bende kafama göre takılıyorum şu ilaç konusunda birtek tiroit hapımı düzgün içiyorum :) bebekte birşey olmaz dedi benim doktorum kendin için git gideceksen dedi doğduktan sonra topuktan kan alıyorlarmış ya ben hiç bilmiyorum ilk tecrübem, o kanda bakıyorlarmış bebekte Tiroid duruma sıkıntı varsa ilaç veriyorlarmış bebişe hemen düzeliyormuş

:) kondurma kendine oyle şeker neler ...yaşlılık deme daha çıtır çıtırız biz bikere :KK66:
AY Sağol canım korktum bebege zararı olur diye.tabi demi 80 lik çıtırlariz biz:KK45:

Günaydın bayanlar kimseler yok burda:110:
Ben birsey duydum yeni doğan bebeğe ilk olarak gazı çıkarılmış bir iki damla maden suyu verildiği zaman gaz problemi olmuyormus rahat cikarabiliyormus bir topiktede kimi tv de doktorda duydugunu kimide kendi doktoru soyledigini yazmış deneyenlerde gaz sorunu yaşamadık demiş şimdi ne gere k var diyenler olabilir ama benim ilk bebegim aşırı gazliydi cikaramiyordu 3 ay 1 saat bile gece uykusu uyumadk ciglik cigliga akşam 10 da baslayip sabah 8 e 9 a kadar bagiriyordu hiç bir ilaç care olmadı doktor bile nasıl çocuk dedi adam bile şaşırdı bütün tahliller temiz çıktı göbeği bağırmaktan ceviz buyuklugunde dışına cikti eğer bir yasina kadar geçmese ameliyat dediler anlayacaginiz bunalıma girdim lohusa olunca intiharı bile düşündüm lohusa pisikolojisi derler ya uykusuz yorgun kimsede yoktu yanımızda bebek görmeye gelenler bize acıyı gidiyorlar di allah yardimciniz olsun diye buda onun gibi olur diye çok korkuyorum o_Osoda denemek istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Bisey sorucam ya ben daha 8. Haftadayim balon gibi sistim. Halbuki yeme icmem ayni hatta eskiye gore biraz azalttim. Nasil oluyo bu is , bebis kilo aliyo desem oda degil daha 3 - 4 gram anca. Gorumcem 4. Ayini bitirdi 8kilo verdi ki zayifti zaten. Bende balon gibi sistim moralim dipte :KK43: ilk hamileligimde dikkat etmemisim ilk 4 ay 2kilo falan almistim gerci sonradan abartip 22 kilo almayi becerdim ama ne bileyim bu kadar erken kilo almak kotu oldu

Merhaba arkadaşlar. Bisey sorucam ya ben daha 8. Haftadayim balon gibi sistim. Halbuki yeme icmem ayni hatta eskiye gore biraz azalttim. Nasil oluyo bu is , bebis kilo aliyo desem oda degil daha 3 - 4 gram anca. Gorumcem 4. Ayini bitirdi 8kilo verdi ki zayifti zaten. Bende balon gibi sistim moralim dipte :KK43: ilk hamileligimde dikkat etmemisim ilk 4 ay 2kilo falan almistim gerci sonradan abartip 22 kilo almayi becerdim ama ne bileyim bu kadar erken kilo almak kotu oldu
Canim karnin mi balon gibi oluyo kilomu aldin karninsa o şişliktir ilk üç ay bir bardak su icsem Karnım midem 9 aylık gibi oluyordu ilk hamileligimde 4 aya girince geçmişti bunda 5 e girdim daha geçmedi taş gibi oluyo kocaman sabah birsey olmuyo ama aksama şişiyor

Canim karnin mi balon gibi oluyo kilomu aldin karninsa o şişliktir ilk üç ay bir bardak su icsem Karnım midem 9 aylık gibi oluyordu ilk hamileligimde 4 aya girince geçmişti bunda 5 e girdim daha geçmedi taş gibi oluyo kocaman sabah birsey olmuyo ama aksama şişiyor
En son baktigimda 1.5kilo civari almistim. Kendi terazimin pili bitti alinca ordan yapicam kilo takibimi. Ama bu siskinlikte gitmiyo. Normalde sabahları mide iner yemek yiyince dolar ya benim mide de gobiste hep disarda.

Cok sağol canım ıcım ferahşafı ve sen tuz olayunı söykeyınce dıkkat ettım bu ara hep tuzlu şeyler tükettim.bugün düzeldi sıkıntım sukur içtiğim kadar cıktım wcye. Bundan sonra tuza dikkat edeyim.
Çok sevindim canım düzeldiğine, hepimiz böyle böyle öğreniyoruz birbirimizden :KK19:

BoyunE="Ahbirkingcharlesimolsa, post: 42103966, member: 621827"]Merhaba canım hoşgeldin, ben de malesef fazla kilolarım ile hamile kaldım. Yanlış yaptım ama oldu bir kere artık bundan sonrasında dikkat etmek kalıyor geriye.. :KK51: Kaç kilosun boyun kaç?
Boyum 1.50 kilom 59 du simdiden 60.3ü gordum. Kendimi davul gibi hissediyorum sanki birazdaha sissem patliycam[/QUOTE]

Canım o şişlik gaz şişkinliği, bende de var sürekli.. Sabah iyiyim bi görsen göbek möbek yok, akşam oldu mu bir bardak su içeyim sanırsın 8 aylık hamile :KK45: Bir süre sonra progesteron hormonu salgılanması azalınca normale dönecek merak etme :KK66:

canlarrrr
eve sımdı geldım daha elımı yıkamadan sıze kostum okadar mutluyum kı anlatamam
cınsıyetımız bellı oldu cok sukur
ozellıkle en cok ıstedıgımız,esımın dıledıgı ugruna dualar ettıgı gercek oldu
KIZIM PRENSESIM GELIYOOORR :KK70:
onun serefıne rahat etsın suslu dursun karnım dıye ılk hamiş elbısemıde aldık bugun
doktor 2 sefer erkek gıbı demıstı uzulmustum kendım nasıl kız hayal ettıysem :KK70:
sülalenın ılk kız torunu
cok sanslıyım cok mutluyum allahım ısteyen herkese nasıp etsın yarabbım :KK68:
ahsenim canımın parcası :KK200:
bugun lahmacun yedım vallaaa :KK70:
kılom 85
anaya babaya bakılırsa uzun bı kız olcak bellı dedı e anne 173 baba 190 boy olunca :KK70: bızden sumocuk cıkar ne olcaktı
balık yagı, demır hapı,magnezyum verdı
folık asıt de bıtene kadar devam dedı 1 ay daha var
hersey yolundaymıs
allah bebıslerımızı bızlere bagıslasın...

Canım çok sevindim, Rabbim dualarınızı kabul etmiş. :KK68: Sağlıkla kucağına alırsın inşallah prensesini canım hayırlı evlat olsunlar inşallah :KK68::KK68:

Selam kızlar ... Yeni gördüm bu başlığı ne de geç kalmışım keşke ennn başından görseydim... Olsun zararın neresinden dönülürse kardır diyorum artık... bende tombiş bir anneyim 100 kg hamile kaldım boy 1,69 - şu an 94-94,5 arası değişiyorum.. aranıza alırsanız sevinirim :)

Hoşgeldin canım :KK3::KK3: Ne kadar iyi bir örneksin canım başladığından geridesin hala maşallah :KK60: Umarım böyle de devam edersin canım :KK68:

Bebisler bi dogsunlar inşallah Zayıflamak icinde toplaniriz:21:

Günaydınnn... Hafta sonu hafta içinin yorgunluğunu atamadım bir türlü... birde yoğunluk ... bebek kıyafeti yıka ev temizle vs. vs..
bu birlikte zayıflama işine çok sevindim... hatta ben doğumdan sonra diyetisyene başlamayı düşünüyorum hem süt arttırıp hemde zayıflatıyorlarmış bu emzirme döneminde çünkü metabolizmamız çok hızlı oluyormuş :) o zaman da listemi atarım beraber başlarız :KK5:

Ben birsey duydum yeni doğan bebeğe ilk olarak gazı çıkarılmış bir iki damla maden suyu verildiği zaman gaz problemi olmuyormus rahat cikarabiliyormus bir topiktede kimi tv de doktorda duydugunu kimide kendi doktoru soyledigini yazmış deneyenlerde gaz sorunu yaşamadık demiş şimdi ne gere k var diyenler olabilir ama benim ilk bebegim aşırı gazliydi cikaramiyordu 3 ay 1 saat bile gece uykusu uyumadk ciglik cigliga akşam 10 da baslayip sabah 8 e 9 a kadar bagiriyordu hiç bir ilaç care olmadı doktor bile nasıl çocuk dedi adam bile şaşırdı bütün tahliller temiz çıktı göbeği bağırmaktan ceviz buyuklugunde dışına cikti eğer bir yasina kadar geçmese ameliyat dediler anlayacaginiz bunalıma girdim lohusa olunca intiharı bile düşündüm lohusa pisikolojisi derler ya uykusuz yorgun kimsede yoktu yanımızda bebek görmeye gelenler bize acıyı gidiyorlar di allah yardimciniz olsun diye buda onun gibi olur diye çok korkuyorum o_Osoda denemek istiyorum

hımmm onu bir anneme de sorayım benim ilk bebem olacak ya hiç fikrim yok ama deneyimlerinden ders almak lazım bu gaz konusunu çok da duyuyorum... Bakalım anamla kaynanamdan bunu duyan var mı ?

Selamlar,
Boyum 170 kilom da 70, balik etli mi dersiniz kemikleri iri mi artik :) 7 Nisanda dogum,
Sevgiler..

ben gayet zayıfsın derim :KK70: Hayırlı olsun bebişin ... Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah...

Hoşgeldin canım :KK3::KK3: Ne kadar iyi bir örneksin canım başladığından geridesin hala maşallah :KK60: Umarım böyle de devam edersin canım :KK68:

:21::21: hoşbuldukkk .... Biraz sanş oldu herhalde benimki birde Allah acıdı bana diyorum ben.. Yoksamm yuvarlanırdım resmen bırak yürümeyi :emir_bebek:

Merhaba kızlar görmeyeli ne kadar kalabalıklaşmış burası tanışamadığım arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.benim bulantılar falan tamamen geçti toroman gibi yiyiyorum Allah sonumu hayır etsin :)

ya sorma orası dertli olduğum bir konu... Ultrasona göre haftaya ok bitti izin alabilirim... Çok sordum ama dedim ultrasonda böyle.. amaa geç döllenme nedeni ile ilk hesaplanan haftaya göre verecekmiş doktor öyle dedi eylül 2 ye kadar çalışacağım anlayacağın.. Eylül 2 de gideceğim hem kontrol hemde izin için ...
ayy Allah yardimcin olsun cnm neyseki az kaldi sayilir diyelim bitecek insallah Doktor da cok tu^hafmis nolurdu bi guzellik yapsa aaa :))
berdushh berdushh allahtan sucuk sevmiyorum yoksa hiç önüme gecilmezdi:) ben ilk bebegimdede hergün yedim yumurtayi canim biryerde okumustum sarisinda demir var diye belkide o yuzden hiç kansizlik yasamadim kan hapida kullanmadim sende kansizlik varmi.bu arada teşekkür ederim canim tekrar yukledigin icin herhalde benim telde sorun var olmuyo acmiyo​
karatay teyzem de hep yumurta yyin der:)
ben midem almadigi icin haftada 2 3 gun yiyebiliyorum ama hamile kalmadan once hergun yerdim 2 yumurta:)
rmys4203 rmys4203 hımm bende daha bu hafta kullanmaya başladım demir hapı ama çok dokunuyor diye bugün bıraktım :KK70: az biraz kansızlık olmuş birde b12 vitamin eksikliği onunda hapı çok kötü kokuyor diye bıraktım bugün :KK70: hımm decavit arada bir aklıma gelirse içiyorum 10-15 günde bir tablet :KK70: ev kutu kutu ilaç doldu ama inatla içmiyorum çok kötü yapıyorlar beni.. doktora da söylüyorum içmiyorum diye herhalde kötü olsa mutlaka içirirdi...
tsh 3,65 (normal değerler arasında gözükse de yüksekmiş )
serbest t4 0,51 çıktı serbest t4 düşükmüş
tsh hamilelerde 2,5 olmalıymış max.
diye tiroit hapına başlattı beni dahiliye birde guatr usg mi ne öyle birşey istedi

ay başını sisirdim ya demek anlatmaya ihtiyacım varmış tüm bunları.. hakkını helal et lütfen
ayy bende iyi bir ornek degilim bu konuda Doktor o Vitamin kullan dedi hicbriini Dogru duzgun icemedim kocaman geliyo haplar bana zor yutuyorum sukur hersey yolunda ama :)

citiriz tabi bedenen olamasakta:))
Evet hatta ben 90 lık:21: içini serin tut canım :anneadayı:
bende dayandim 90 a az kaldi :)ve daha 23. haftamdayim ama iste kilolu hamile kalinca Boyle oluyo
Bebisler bi dogsunlar inşallah Zayıflamak icinde toplaniriz:21:
zaten dogum sonrasi gitmeyi dusunmeyin derim Burda yasadiklarimizi paylasip dertlescez Kilo vercez ok :))
yaa benim de takimdan arkadasim soyledi ona da ebe soylemis anneme anlattim o sakin cocuk obez olur dedi yengem kuzenim bebekken kola icirmis diye:) hani ikisi gazli ya o yuzden bende sasirdim napcagimi zemzem suyum vardi onu sakladim bebege bikac damla onu iciririm diye :)
Selamlar,
Boyum 170 kilom da 70, balik etli mi dersiniz kemikleri iri mi artik :) 7 Nisanda dogum,
Sevgiler..
bence kilon da boyun da tam yerinde masallh :)) hosgeldin aramiza ama istersen hamilelik takvimi yap cnm senin de kacinci haftada olugunu goruruz :)
ay nasil Verdi 8 kiloyu acaba biliyo musun cnm
valla benim de karnim midemle beraber sis 23. haftamdayim
belki yedigin bisey dokunuyodur bi dikkat et istersen
Merhaba kızlar görmeyeli ne kadar kalabalıklaşmış burası tanışamadığım arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.benim bulantılar falan tamamen geçti toroman gibi yiyiyorum Allah sonumu hayır etsin :)
ooo gozum yollarda kaldi nerelerdesin cnm nasilsin iyi misin bakalimm:)
aman dikkat et bulanti gecmsi en tehlikeli Zaman lardasin :))

eveeet sincik gelelim bana :)
bugun tartildim
hamile kalinan Kilo: 82.300
bu hafta: 87.9
cumartesi gunu 6. ayima gircem insallah
toplam alinan Kilo: 5 Kilo 600 gram
ilk hamileligime gore fena degil tabi
ama kilolu hamile kalinca kotu oldu boyda 160 gerisini siz dusunun :))

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

İsim Pazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCuma CumartesiPazar
1.Ahbirkingcharlesimolsa.......
2.Baldandane.......
3.Battaniye.......
4.Bülbül.......
5.Dark_paradise.......
7.Edahafiz.......
8.Efser.......
9.Gel_pcpc:21:......
10.Kaldi2sene.......
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr] [TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]

[TR]

[/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

kiz-hareketli-resim-0288.gif

kizlarr bizim bu topige de Boyle bir liste hazirlayayim mi? ister misiniz?
hergun duzenli yediginizi ictiginizi yazacaksiniz ona gore bende not alcam..
oylama baslasin herkes evet yada hayir diye yazsin ama kesin hergun yediginizi duzenli ve atlamadan yazcaksiniz ok ona gore:))

eveeet sincik gelelim bana :)
bugun tartildim
hamile kalinan Kilo: 82.300
bu hafta: 87.9
cumartesi gunu 6. ayima gircem insallah
toplam alinan Kilo: 5 Kilo 600 gram
ilk hamileligime gore fena degil tabi
ama kilolu hamile kalinca kotu oldu boyda 160 gerisini siz dusunun :))

Yok yok cok şükür güzel gitmiş canım fazlası Olmasın da ... Bende azcık alsam diyorum ama Benim kıl doktor bu kilo alınmayacak diyor daha nereme alacakmısım kulaklarımda çınlıyor kadın ya geçen hafta vermemişim :KK70: versem iyi olurmuş da çok şükür almadan atlamışım Muş mış miş :KK70:

Inşallah seninde böyle gider hep fazla almadan doğurunca tüm aldıklarımızı vererek kurtuluruz :KK66:

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

İsim Pazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCuma CumartesiPazar
1.Ahbirkingcharlesimolsa.......
2.Baldandane.......
3.Battaniye.......
4.Bülbül.......
5.Dark_paradise.......
7.Edahafiz.......
8.Efser.......
9.Gel_pcpc:21:......
10.Kaldi2sene.......
[TD]6.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr] [TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]

[TR]

[/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

kizlarr bizim bu topige de Boyle bir liste hazirlayayim mi? ister misiniz?
hergun duzenli yediginizi ictiginizi yazacaksiniz ona gore bende not alcam..
oylama baslasin herkes evet yada hayir diye yazsin ama kesin hergun yediginizi duzenli ve atlamadan yazcaksiniz ok ona gore:))

Beni de kat kız listeye :) çok Hoşuma gitti bu fikir süper yaratıcı

image.jpg
Kızlarrrrr bende bebe çantamı yavaştan hazırlayayım dedim :) bebek için bu gecelik bunları hazırladım

Yağ / pişik kremi / 16 tane bez / 20 tane alt silme pamuğu / Islak mendil / iki tane alt bezi / Göğüs pedi kendime 10 adet kadar

Yarın Devamını Yaparım Çalışınca böyle yavaş yavaş oluyor ne yaparsınız :) eksik aslı Dediğiniz yer olursa Tecrübelerinizle çok mutlu olurum

Yok yok cok şükür güzel gitmiş canım fazlası Olmasın da ... Bende azcık alsam diyorum ama Benim kıl doktor bu kilo alınmayacak diyor daha nereme alacakmısım kulaklarımda çınlıyor kadın ya geçen hafta vermemişim :KK70: versem iyi olurmuş da çok şükür almadan atlamışım Muş mış miş :KK70:

Inşallah seninde böyle gider hep fazla almadan doğurunca tüm aldıklarımızı vererek kurtuluruz :KK66:

Beni de kat kız listeye :) çok Hoşuma gitti bu fikir süper yaratıcı
ay eklerim tabi hem kim ne yemis ne icmis ona da bakariz :))
Amin insallah cnm :)
Eki Görüntüle 1608533 Kızlarrrrr bende bebe çantamı yavaştan hazırlayayım dedim :) bebek için bu gecelik bunları hazırladım

Yağ / pişik kremi / 16 tane bez / 20 tane alt silme pamuğu / Islak mendil / iki tane alt bezi / Göğüs pedi kendime 10 adet kadar

Yarın Devamını Yaparım Çalışınca böyle yavaş yavaş oluyor ne yaparsınız :) eksik aslı Dediğiniz yer olursa Tecrübelerinizle çok mutlu olurum
oyy gule gule kullansin bebisiin hayirli olsun ilk bebek dimi
bunlar hastanede kullanmak icin mi cnm
ben kendi cantama 2 tane bez koydum ki ona bile gerek yok hastanede oldugun surece sana bez kiyafet veriyolar ben sadece kendime pijama alsam bebege de hastaneden cikarken gymesi icin bi kiyafet yeter ama sizin orda nasil bilmiyorum tabi
ben kendi cantama smdilik sunlari koydum daha tamamlamadim
kendim icin gogus pedi
koltuk alti deodoranti
yuz havlusu (hastanede de veriyolar bi buyuk bi kucuk )
azicik makyaj malzemesi (suslu Pakize olunca oyle oluyo :))
orkid gece pedi (onu da hastanede eski model kalinlardan veriyolar bu sefer ben yanima normal bunlardan aldim )
az zemzem suyum vardi onu da sakladim bi iki damlada olsa bebege vermek icin
bebek tam kisin dogacagi icin aldigim kirmizi renkli kadife pijama takimi ni aldim 2 3 tane de zibin
birde bebek icin eldiven sapka incelerden yeni dogana gore
daha 2 yada3 pijama koycam kendime nolur nolmaz kanama olursa diye (birde ben normal dogum yapmama ragmen 4 gun hastanede yattim nolur nolmaz kal derlerse diye)
kendime sampuan
bebege 2 bez islak mendil dezenfekten falan

X