- 9 Haziran 2015
- 78
- 100
- 40
- Konu Sahibi Gokmavisi90
berdushh kötü olsa yada bebis geri olsa düzenli kullan derdi canım bana yazacaktı bende ilk bebeğim dekullanmadım diyince düzenli beslenmene dikkat et dedi şimdilik gelişimi normal öyle de gider inşallah o haplarda kilo aldırıyor.bendede 6 haftalik guatr çıktı şimdi müdahale edemeyiz bebek Küçük dedi çokta yüksek sayılmaz dediler bende üstüne dusmedim bir daha da kan tahlili istemedi inşallah birsey yoktur guatrn bebeğe zararı olur mu ki Ayy yaşlandı m herhalde ilkinde hicbirsry çıkmamışti çok rahatti bunda seker bile çıksa sasirmiyacam artık kanda koyulasma çıktı bide .helal olsun canım olurmu hiç.senin az kalmış ne güzel sağ sağlim kucağına alirsin inşallah o kadar hap midenin kötü yapar sende haklisin
Âmin canım benım hepimiz hayırlısı ile alalım kucaklarımıza kıl kusursuz yavrularımızı :)
Aynen dokunuyor bende kafama göre takılıyorum şu ilaç konusunda birtek tiroit hapımı düzgün içiyorum :) bebekte birşey olmaz dedi benim doktorum kendin için git gideceksen dedi doğduktan sonra topuktan kan alıyorlarmış ya ben hiç bilmiyorum ilk tecrübem, o kanda bakıyorlarmış bebekte Tiroid duruma sıkıntı varsa ilaç veriyorlarmış bebişe hemen düzeliyormuş
:) kondurma kendine oyle şeker neler ...yaşlılık deme daha çıtır çıtırız biz bikere