- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi Gokmavisi90
olsun cnm elinde olmadan uyumussun Allah butun dualarini Kabul etsin insallah
afiyet olsun cnm aminn bence arada kacamak yapmaktan zarar gelmez ama arada yapmak sartiyla :))
ohh masallah bitanem sana da ordegine de :))
canim senin doguma da az kalmis Allah kolay saglikli bir dogum yapmasini saglasin
ay canim valla tansiyon hakkinda hic bir fikrim yok tek bildigim surekli kontrol altinda olman gerek doktora gitsen iyi olur
yani odem tutmasn diye bol bol sivi icmek gerek birazda yuruyus gerisi allaha kalmis artik
insallah kotu bisey yoktur bitanem korkutma kendini
iyi bayramlar bitanemm dondugunde gelirsin sikinti yok :))
ay 84 mu oldun siskinlik te olabilir cnm
bol su icmeye calis
kiz 3 pogaca da az mi :)) afiyet olsun gercekten yemeklerimizi hepimiz duzene sokmaliyiz yoksa hastaliklar birbir belirmeye baslayacak gerci gun oyu yemissin sanirim pogacalari ama iste saglikli beslenmiyoruz az yesen bile
aaa gecmis olsun cnm artik gercekten cok dikkat etmen gerek Allah sifa versin insallah
ooo ladyim geldin mi hosgeldin bitanemm :))
hadi hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
bayramdan sonra gorusmek uzere :)
iyi bayramlar canlarim
nasilsiniz iyi misiniz gorusmeyeli beni soracak olursaniz iyiyim gecenlerde gittim kendime biraz hamile kiyafeti aldim zaten buyuk olan karnim gerginlesmeye basladi ve pantolonlarim sikmaya basladi simdi disari cikarken daha rahat olcam insallah
ama sunu farkediyorum sabahlari uyaninca ellerim sis sanirim odem tutmaya basliyorum bayramdan sonra cok dikkat etmem lazimm artik bol su icmek lazim elimden geldiginde gunde 2 litre icmeye gayret ediyorum zaaten baska icecek icmek istesem genellikle ayrani tercih ediyorum cok az da meyve suyu haftada 1 yada 2 bakalim hadi opuyorum herkesi
İyi geceler,
Pişkin dombili geldi
Bayramın günahı olmaz değil mi?
Hamile var diye liste yapmayacağım ama ohh yedim de yedim.
Yarın da biraz yuvarlanır,pazar inşallah insana benzeme yoluna dönerim
Papillon_ , uçan leydim hoş geldin. Bak king Charles isterken beben olacak inşallah , neye niyet neye kısmet he mi? Bayram sonrası daha aktif yazışır, öpüşür, koklaşırız o vakte kadar herkes güzel güzel yesin, bol bol yesin, tek pişkin ben olmayayım lütfen
Öptüm kalorili kalorili sizleri
kızlaaarrrr görüsmeyelı nasılsınız bakalım
hemen kılomu yazım 85 :)
1 bardak meyve suyu 2 kraker yedım demın
tansıyon aletı aldım gunde 4 kere olcuyorum
ilac coook etkı etmıs 10-7 hep duzene bındı
butun o mıde bulantılarım bas donmelerım tansıyondanmıs ılac kullandıgımdan berı bomba gıbıyım valla
Dünkü ve bugünkü menülerimi paylaşayım bu arada,
Dünkü menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 6 zeytin, 5 badem, 2 ceviz, domates, salatalık, açık çay
Ara : 1 şekersiz türk kahvesi
Ara : 10 tane kiraz
Öğle : bir biber dolması kıymalı, yoğurt
Akşam : yarım pide kaşarlı kuşbaşılı, salata
Bugünkü menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 5 zeytin, 6 badem, 2 ceviz, salatalık, açık çay
Ara : 1 bardak süt, 10 kiraz
Öğle : bir porsiyon köfte, salata
Akşam : karışık ızgaradan üç parça et , salata
Bu ara hep protein denk geldi hep yarın pazardan sebze alıcam zeytinyağlı yiyeyim diyorum.
@gel_pcpcAzkullanilmiskaynanamvar kuzularım menülerim nasıl sizce fazla mı yiyorum? Eksik tükettiğim bir şey var mı?
Neler yedin neler içtin bacım, öyle yazıp kaçmakla olmazGünaydın kızların nasılsınız özledim sizi ya benin bir iştahını açıldı anlatamam kendimi dizginleyemiyorum ama dikkat etmeye çalışcam bakalım :) :)
Hey kovboy sen buralarda yenisin galiba sana kahve daha yasaklanmamış ya ondan dedim
Kahvedeki kafein sebebiyle bebekte çarpıntı yapıyormuş, çok yoruluyormuş yazık günah onun kalbine bir de kahve içen annelerin bebekleri çok hiperaktif oluyormuş doğunca. Başta kahve sonrasında kakao ve aşırı tüketilen çikolar hep yasak hamilelikte. Alkol kadar yasak yani ama sigara içenler "anne stres yapacağına, bir iki tane sigara içsin bir şey olmaz " diyorlar ya, kahveye de böyle kişisel söylemler var ama ciddi ciddi çok sakıncalı.
Karatay'a dönmüşsün gibi ne güzel
Kiraz sayına da bayıldım, ben yarım kiloyu bir kiloyu aşardım önüme koyuncaEbe yasakladı, kan sulandırıcıymış kiraz 10 taneyi geçme dedi
Neler yedin neler içtin bacım, öyle yazıp kaçmakla olmaz
Günahını sevabını dök de bakalım bi ara
En kısa zamanda düzelirsin inşallah canım
Hey kovboy sen buralarda yenisin galiba sana kahve daha yasaklanmamış ya ondan dedim
Kahvedeki kafein sebebiyle bebekte çarpıntı yapıyormuş, çok yoruluyormuş yazık günah onun kalbine bir de kahve içen annelerin bebekleri çok hiperaktif oluyormuş doğunca. Başta kahve sonrasında kakao ve aşırı tüketilen çikolar hep yasak hamilelikte. Alkol kadar yasak yani ama sigara içenler "anne stres yapacağına, bir iki tane sigara içsin bir şey olmaz " diyorlar ya, kahveye de böyle kişisel söylemler var ama ciddi ciddi çok sakıncalı.
Kiraz sayına da bayıldım, ben yarım kiloyu bir kiloyu aşardım önüme koyuncaEbe yasakladı, kan sulandırıcıymış kiraz 10 taneyi geçme dedi
Etli ekmekler,mangallar,baklavalar,sucuk ızgaralar,dalından kirazlar erikler elmalar lar lar ve lar istanbul a cumartesi döneceğiz döndüğüm zaman dikkat etcem biraz amaHey kovboy sen buralarda yenisin galiba sana kahve daha yasaklanmamış ya ondan dedim
Oh oh bebeğine yarasın canım afiyet olsunEtli ekmekler,mangallar,baklavalar,sucuk ızgaralar,dalından kirazlar erikler elmalar lar lar ve lar istanbul a cumartesi döneceğiz döndüğüm zaman dikkat etcem biraz ama
oh oh afiyet olsun cnm benimmıyı bayramlar canlar
valla sabah guzel kahvaltı aksamda guzel yemek yedım antebın türrlüü lezız yemeklerı
ama ayaklarım bacaklarım cok sıs zaten 40 numara olan ayagımı bıseye sıgdıramıyorum errkek terlıgı gıydım hep
ay masallah hep iyi ol insallah cnm bnmkızlaaarrrr görüsmeyelı nasılsınız bakalım
hemen kılomu yazım 85 :)
1 bardak meyve suyu 2 kraker yedım demın
tansıyon aletı aldım gunde 4 kere olcuyorum
ilac coook etkı etmıs 10-7 hep duzene bındı
butun o mıde bulantılarım bas donmelerım tansıyondanmıs ılac kullandıgımdan berı bomba gıbıyım valla
ay evet buraya yazmayi unuttum Kilo bildirimi olmayacak diyeİyi akşamlar güzel kızlar
Ben yeni bir adım, yeni bir başlangıç diye diye doğuracağım az kaldı
Bugün tartılmadım hatta dün gizli gizli @gel_pcpc ile konuştuk bu hafta bayram sebebiyle tartılmayalım dedik
Cumartesi şeker ve kan testine gideceğim sonra da tetanoz 2. doz için sağlık ocağı zamanım yaklaşıyor. Yani ha bire tartıl Allah tartılO yüzden biraz insana benzeyeyim diyorum
Bugünkü yediklerim;
sabah; 2 yumurtalı kepekli dukan omleti, domat, hıyar, peynir, süt
öğlen; bir şeftali- bir kase yoğurt
akşam; salata, şeftali
spor; 4km yürüyüş.
Gerçi bayram sebebiyle o kadar zıbıtıp yedim ki cumaya cumartesiye böyle yiyip, spor yapsam anca bayram öncesi kiloma dönerim. Neyse üstüne koymadıkça buna da şükür demek lazım
Öptüm hepinizi
N nscckts , tansiyon probleminin geçmesine çoook sevindim, artık güzel güzel yer, bebeği güzel güzel beslersin inşallah.
ay dikkat et cnm bence doktora sor oyle ilaclarini duzenlebugun pek bırsey yıyemedım bukez tansıyonum cok dustu bayıldım
ayaklarım uyustu gozum karardı bı ter bastı cok kotuydu
tansıyon ılacımı gunde 1 e dusurdum 2 agır gelıyor cok kalp carpıntım oluyor agzımdan cıkıcak sankı kalbım
aafiyet olsun bitanem yegenimize yarasin insallahDünkü ve bugünkü menülerimi paylaşayım bu arada,
Dünkü menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 6 zeytin, 5 badem, 2 ceviz, domates, salatalık, açık çay
Ara : 10 tane kiraz
Öğle : bir biber dolması kıymalı, yoğurt
Akşam : yarım pide kaşarlı kuşbaşılı, salata
Bugünkü menüm :
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 5 zeytin, 6 badem, 2 ceviz, salatalık, açık çay
Ara : 1 bardak süt, 10 kiraz
Öğle : bir porsiyon köfte, salata
Akşam : karışık ızgaradan üç parça et , salata
Bu ara hep protein denk geldi hep yarın pazardan sebze alıcam zeytinyağlı yiyeyim diyorum.
@gel_pcpcAzkullanilmiskaynanamvar kuzularım menülerim nasıl sizce fazla mı yiyorum? Eksik tükettiğim bir şey var mı?
oy oy oy masallah aman dikkat et cnmGünaydın kızların nasılsınız özledim sizi ya benin bir iştahını açıldı anlatamam kendimi dizginleyemiyorum ama dikkat etmeye çalışcam bakalım :) :)
vayy ladym sen baya sey ogrenmis olyuosun ne gzl ben gibi acemi olmican masallah:)Tünaydınlar,
Bugün 2. dersime gittim hastanede. Bebek beslenmesi ve doğum sonrasını konuştuk. Kocaman oyuncak bebekleri emzirme pratiği bile yaptıkÖnümüzdeki pazartesi bebek banyosu için 3. derse gideceğim
Akşam sporum ve toptan menümle burada olacağım inşallah, öptüm sizi
vay vay afiyet olsun bebise yarasin insallahEtli ekmekler,mangallar,baklavalar,sucuk ızgaralar,dalından kirazlar erikler elmalar lar lar ve lar istanbul a cumartesi döneceğiz döndüğüm zaman dikkat etcem biraz ama