Tombiş Hamilelerin Günlüğü

iyi bayramlar canlarim
nasilsiniz iyi misiniz gorusmeyeli beni soracak olursaniz iyiyim gecenlerde gittim kendime biraz hamile kiyafeti aldim zaten buyuk olan karnim gerginlesmeye basladi ve pantolonlarim sikmaya basladi simdi disari cikarken daha rahat olcam insallah
ama sunu farkediyorum sabahlari uyaninca ellerim sis sanirim odem tutmaya basliyorum bayramdan sonra cok dikkat etmem lazimm artik bol su icmek lazim elimden geldiginde gunde 2 litre icmeye gayret ediyorum zaaten baska icecek icmek istesem genellikle ayrani tercih ediyorum cok az da meyve suyu haftada 1 yada 2 bakalim hadi opuyorum herkesi

İyi geceler,
Pişkin dombili geldi
Bayramın günahı olmaz değil mi?
Hamile var diye liste yapmayacağım ama ohh yedim de yedim.

Yarın da biraz yuvarlanır,pazar inşallah insana benzeme yoluna dönerim

Papillon_ , uçan leydim hoş geldin. Bak king Charles isterken beben olacak inşallah , neye niyet neye kısmet he mi? Bayram sonrası daha aktif yazışır, öpüşür, koklaşırız o vakte kadar herkes güzel güzel yesin, bol bol yesin, tek pişkin ben olmayayım lütfen

Öptüm kalorili kalorili sizleri

ıyı bayramlar canlar
valla sabah guzel kahvaltı aksamda guzel yemek yedım antebın türrlüü lezız yemeklerı
ama ayaklarım bacaklarım cok sıs zaten 40 numara olan ayagımı bıseye sıgdıramıyorum errkek terlıgı gıydım hep

kızlaaarrrr görüsmeyelı nasılsınız bakalım
hemen kılomu yazım 85 :)
1 bardak meyve suyu 2 kraker yedım demın
tansıyon aletı aldım gunde 4 kere olcuyorum
ilac coook etkı etmıs 10-7 hep duzene bındı
butun o mıde bulantılarım bas donmelerım tansıyondanmıs ılac kullandıgımdan berı bomba gıbıyım valla

Merhaba canımm geldim geldim bayram bitti ben de geldim :) Amin canım inşallah kp Denizlide iyi bir doktor bulalım dedi onu bekliyorum doktora gitmek için bakalım :)

Canım ödem olmaya başladıysa aman tuza dikkat et mümkün olduğunca az tüket. Ayrana mesela hiç koymamaya çalış Ben de iki gündür karatay teyzeme geri döndüm, her sabah kahvaltıda yumurta badem ceviz tüketip ekmek yemiycem. Bakalım umarım kendimi frenleyebilirim.

Hoşbuldum leydimm nasılsın canım? Ben bu bayramı çok iyi atlattım hiç tatlı falan yemedim şükürler olsun. Ama tabii başındayım şimdi kendini tutmak kolay, senin zamanlarına gelince ben de bir dombili olacağımdan eminim

Merhaba canım, çok geçmiş olsun Henüz başında farkedilmesi çok iyi olmuş, ilacın da etkisini göstermiş çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağımıza da alırız bebişlerimizi

İyi akşamlar güzel kızlar
Ben yeni bir adım, yeni bir başlangıç diye diye doğuracağım az kaldı
Bugün tartılmadım hatta dün gizli gizli @gel_pcpc ile konuştuk bu hafta bayram sebebiyle tartılmayalım dedik
Cumartesi şeker ve kan testine gideceğim sonra da tetanoz 2. doz için sağlık ocağı zamanım yaklaşıyor. Yani ha bire tartıl Allah tartıl O yüzden biraz insana benzeyeyim diyorum

Bugünkü yediklerim;
sabah; 2 yumurtalı kepekli dukan omleti, domat, hıyar, peynir, süt
öğlen; bir şeftali- bir kase yoğurt
akşam; salata, şeftali
spor; 4km yürüyüş.

Gerçi bayram sebebiyle o kadar zıbıtıp yedim ki cumaya cumartesiye böyle yiyip, spor yapsam anca bayram öncesi kiloma dönerim. Neyse üstüne koymadıkça buna da şükür demek lazım
Öptüm hepinizi

N nscckts , tansiyon probleminin geçmesine çoook sevindim, artık güzel güzel yer, bebeği güzel güzel beslersin inşallah.

bugun pek bırsey yıyemedım bukez tansıyonum cok dustu bayıldım
ayaklarım uyustu gozum karardı bı ter bastı cok kotuydu
tansıyon ılacımı gunde 1 e dusurdum 2 agır gelıyor cok kalp carpıntım oluyor agzımdan cıkıcak sankı kalbım

Dünkü ve bugünkü menülerimi paylaşayım bu arada,

Dünkü menüm :

Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 6 zeytin, 5 badem, 2 ceviz, domates, salatalık, açık çay

Ara : 1 şekersiz türk kahvesi

Ara : 10 tane kiraz

Öğle : bir biber dolması kıymalı, yoğurt

Akşam : yarım pide kaşarlı kuşbaşılı, salata

Bugünkü menüm :

Sabah : 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 5 zeytin, 6 badem, 2 ceviz, salatalık, açık çay

Ara : 1 bardak süt, 10 kiraz

Ara : 1 şekersiz türk kahvesi

Öğle : bir porsiyon köfte, salata

Akşam : karışık ızgaradan üç parça et , salata

Bu ara hep protein denk geldi hep yarın pazardan sebze alıcam zeytinyağlı yiyeyim diyorum.

@gel_pcpc Azkullanilmiskaynanamvar kuzularım menülerim nasıl sizce fazla mı yiyorum? Eksik tükettiğim bir şey var mı?

Hey kovboy sen buralarda yenisin galiba sana kahve daha yasaklanmamış ya ondan dedim
Kahvedeki kafein sebebiyle bebekte çarpıntı yapıyormuş, çok yoruluyormuş yazık günah onun kalbine bir de kahve içen annelerin bebekleri çok hiperaktif oluyormuş doğunca. Başta kahve sonrasında kakao ve aşırı tüketilen çikolar hep yasak hamilelikte. Alkol kadar yasak yani ama sigara içenler "anne stres yapacağına, bir iki tane sigara içsin bir şey olmaz " diyorlar ya, kahveye de böyle kişisel söylemler var ama ciddi ciddi çok sakıncalı.
Karatay'a dönmüşsün gibi ne güzel
Kiraz sayına da bayıldım, ben yarım kiloyu bir kiloyu aşardım önüme koyunca Ebe yasakladı, kan sulandırıcıymış kiraz 10 taneyi geçme dedi

Günaydın kızların nasılsınız özledim sizi ya benin bir iştahını açıldı anlatamam kendimi dizginleyemiyorum ama dikkat etmeye çalışcam bakalım :) :)
Neler yedin neler içtin bacım, öyle yazıp kaçmakla olmaz
Günahını sevabını dök de bakalım bi ara

Tünaydınlar,
Bugün 2. dersime gittim hastanede. Bebek beslenmesi ve doğum sonrasını konuştuk. Kocaman oyuncak bebekleri emzirme pratiği bile yaptık Önümüzdeki pazartesi bebek banyosu için 3. derse gideceğim
Akşam sporum ve toptan menümle burada olacağım inşallah, öptüm sizi

Yaa ben araştırdım günde iki fincanı geçmeyecek şekilde tüketilebilir yazıyordu bir kaç yerde.. Eyvah ya ben her gün mutlaka bir fincan içerdim Napalım madem içmeyiveririm bundan sonra teşekkür ederim canım uyarın için Bugün son kahvemi içtim demek

Meyveyi kendimi tutmasam ben de dibine vururum da, insülin direncim var diye meyve ve diğer karbonhidratları dikkatli tüketeyim diyorum. O yüzden bugün de bir şeftali yedim sadece meyve.

Eğitimli leydim, oyuncak bebek mi emzirirmiş ponçiğini de kucağına alır emzirirsin inşallah

Etli ekmekler,mangallar,baklavalar,sucuk ızgaralar,dalından kirazlar erikler elmalar lar lar ve lar istanbul a cumartesi döneceğiz döndüğüm zaman dikkat etcem biraz ama

Dünkü menüm :

Sabah : bu kez yumurtasız karatay kahvaltısı. Yumurta haşladım ama bozuk çıktı ilk defa başıma geldi iğrençti.

Öğle : Domates biberli menemen, bir parça ekmek, cacık

Ara : Bir Şeftali, bir bardak süt

Akşam : Bir tabak zeytinyağlı barbunya, salata

Bugünkü menüm de,

Sabah haşlanmış yumurtalı karatay kahvaltısı

Öğle : 1 tabak semizotu yemeği, cacık, salata

Ara : Biraz üzüm, biraz kiraz ve bir bardak süt

Akşam da yine barbunya yiycem

Leydim gördüğün gibi kahve hayatımdan çıkmış bulunmaktadır. Uyarın için tekrar teşekkür ederim

oh oh afiyet olsun cnm benimm
ay masallah hep iyi ol insallah cnm bnm
ay evet buraya yazmayi unuttum Kilo bildirimi olmayacak diye
ay dikkat et cnm bence doktora sor oyle ilaclarini duzenle
aafiyet olsun bitanem yegenimize yarasin insallah
sevgili winstonum demis zaten kahveyi ona biraz dikkat et haftada 1_2 ic dha fazla tuketme nasilsa dogumdan sonra istedgiin Kadar icersin :)
Günaydın kızların nasılsınız özledim sizi ya benin bir iştahını açıldı anlatamam kendimi dizginleyemiyorum ama dikkat etmeye çalışcam bakalım :) :)
oy oy oy masallah aman dikkat et cnm
vayy ladym sen baya sey ogrenmis olyuosun ne gzl ben gibi acemi olmican masallah:)
Etli ekmekler,mangallar,baklavalar,sucuk ızgaralar,dalından kirazlar erikler elmalar lar lar ve lar istanbul a cumartesi döneceğiz döndüğüm zaman dikkat etcem biraz ama
vay vay afiyet olsun bebise yarasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…