- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Kendini hemen herşeyden mahrum etme, bu sefer çabuk bıkarsın. Tabağına 3 kaşık koy eğer kalorili bir yemekse, sebze yemeği falansa 8 kaşık. Haftada 1 gün serbest günün olsun ama o öğünleri dışarıda ye. Böylece extra tabak yememiş olursun. Kendini telkin et yerken. Bundan sonra yiyeceklerim sadece kilo olacak oysa ben zayıf alımlı bir kadın olmak istiyorum diye. Ben içimden bu şekilde konuşarak 12 kg verdim ve 6 senedir de kilomu koruyorum. 6dan sonra bir şey yemem ve sürekli su içerim.
Hemen vermek istiyorum da ağustosa kadar en azından 60'ın altında olmam lazım :/ sevdiğim bi yemek olunca çorba yemem 3-8 kaşık yemek yerim o zaman:)
bende daha önce kilo verdim 48 kiloydum 2 sene önce, ama ala lala bu hale geldim
Aynen oylee
Hemen vermek istiyorum da ağustosa kadar en azından 60'ın altında olmam lazım :/ sevdiğim bi yemek olunca çorba yemem 3-8 kaşık yemek yerim o zaman:)
bende daha önce kilo verdim 48 kiloydum 2 sene önce, ama ala lala bu hale geldim
2 ay var bıkmadan sporla desteklersen kesin verirsin ve sıkılaşırsın. Azmin elinden ne kurtulmuş ki? Hem nişanlında incecik bir hatun bulur karşısında
2 yıl önce 80 kiloydum şimdi 58 kiloyum
2 yıl önce 80 kiloydum şimdi 58 kiloyum
bende almıyordum gece bile yesem nutellayı alıyorum önüme kaşıklıyodum hatta:/ ama ekstrem durumlar çıktı ortaya1,5 yıldır diyet yapmıyorum kiloda almadım
fala baktırmıyorum artık ama enteresan önceki baktırdıklarım çıkmıştı
olur değil mi :)
zayıfken de şikayet ediyor, şişkoykende, benim ortam yok napiyim
baya güzel korudum kilomu ben verikten sonra, dans ediyordum bacaklarım çok iyiydi ayıptır söylemesi, çoook sonra bi sürü sıkıntı yaşadım hala da var ama kendime gelmek istiyorum artık olacak deyin bana ki umutlanayım :)
Nerde kime baktirdin
derslerden kaldım mı geçtim mi derdi olmasa daha iyi gidebilirdi :) sen nasılsınnben varım canım nasıl gidiyo tatil
inşallah geçmişsndir canım..sabah biraz moralsiz gibi kalkıyorum,hava sıcak bu gün nasıl geçicek vs..akşama doğru canlanıyorum sonra yine yatıyıyorum canımderslerden kaldım mı geçtim mi derdi olmasa daha iyi gidebilirdi :) sen nasılsınn
ben varım gencler laptoptayım
inşallah geçmişsndir canım..sabah biraz moralsiz gibi kalkıyorum,hava sıcak bu gün nasıl geçicek vs..akşama doğru canlanıyorum sonra yine yatıyıyorum canım
tolinim sen neler yapıyorsun sıcaklarda baktım 32 derece biraz önce
napıyım ya bende yaz okuluna baslıycam sonrada muhendıs olucam allahım ınsallah amın
napıyım ya bende yaz okuluna baslıycam sonrada muhendıs olucam allahım ınsallah amın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?