ya mesela selena gomez gifimi istiyosun arama cubuğuna selena gomez gıf diyecen
mesa atamadım, yok o ben degılım lan
Anna bende diyorum bu niye sapık sapık resimler yapmış bak sen şunaaaaaaa diyordum
Bu arada tolin
Selamsız girdim konuya işgal ettim, takıldım kusura bakma
Bu arada tolin
Selamsız girdim konuya işgal ettim, takıldım kusura bakma
Hoşgeldin istediğin şekilde dalabilirsin
SağolHoşbuldum
Tolinn orjinal parfüm almak istiyorum ama hangi siteden alayım bilemedim
Hoşgeldin..
Tolinn orjinal parfüm almak istiyorum ama hangi siteden alayım bilemedim
Hoşgeldin..
Hoşbuldum
Markafoniye baktinmi?Tolinn orjinal parfüm almak istiyorum ama hangi siteden alayım bilemedim
Hoşgeldin..
Nereden katılıyorsun, kimsin, necisin. Az tanıt kendini, çekinme
Markafoniye baktinmi?
yalovadan katılıyorum, nişanlıyım, asker bekliyorum, işsizim, tezimi yazmadım hala o yüzden lisans mezunuyum, kpss'ye girecem pek çalışmadımha bir de şişkoyum kilo vermeye çalışıyorum sen
Eşim askerden 1 ay önce falan geldi. Evliyim, öğretmenim, erzurumda yaşıyorum. Kaç kgsın? Ve hedefin kaç? Neler yapıyorsun kilo vermek için?
parfüm için bellamola ya baksana
Eşim askerden 1 ay önce falan geldi. Evliyim, öğretmenim, erzurumda yaşıyorum. Kaç kgsın? Ve hedefin kaç? Neler yapıyorsun kilo vermek için?
gözün aydın o zaman :) 73 kiloyum en az 55 olmak istiyorum, sadece az yiyorum şu an, ramazanda da akşamları spor yapmayı düşünüyorum
ben çorba salata yiyecem, bi kaşık alayım dersem çünkü yemekten o bi kaşık olur iki tabakBen ramazan akşamları öyle çok dolduruyorum ki midemi kalkmaya halim kalmıyorSanırım tek kilo alan benimdir ramazanda. Hele de bardak bardak su içince Bir kaç gün geçip miden küçülünce istesen de yiyemezsin zaten ama zor olan mide küçülene kadar aç yatmak Kaç yaşındasın?
ben çorba salata yiyecem, bi kaşık alayım dersem çünkü yemekten o bi kaşık olur iki tabak
26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?