TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Hemen vermek istiyorum da ağustosa kadar en azından 60'ın altında olmam lazım :/ sevdiğim bi yemek olunca çorba yemem 3-8 kaşık yemek yerim o zaman:)
bende daha önce kilo verdim 48 kiloydum 2 sene önce, ama ala lala bu hale geldim:5:

Kendini hemen herşeyden mahrum etme, bu sefer çabuk bıkarsın. Tabağına 3 kaşık koy eğer kalorili bir yemekse, sebze yemeği falansa 8 kaşık. Haftada 1 gün serbest günün olsun ama o öğünleri dışarıda ye. Böylece extra tabak yememiş olursun. Kendini telkin et yerken. Bundan sonra yiyeceklerim sadece kilo olacak oysa ben zayıf alımlı bir kadın olmak istiyorum diye. Ben içimden bu şekilde konuşarak 12 kg verdim ve 6 senedir de kilomu koruyorum. 6dan sonra bir şey yemem ve sürekli su içerim.

Hemen vermek istiyorum da ağustosa kadar en azından 60'ın altında olmam lazım :/ sevdiğim bi yemek olunca çorba yemem 3-8 kaşık yemek yerim o zaman:)
bende daha önce kilo verdim 48 kiloydum 2 sene önce, ama ala lala bu hale geldim:5:

2 ay var bıkmadan sporla desteklersen kesin verirsin ve sıkılaşırsın. Azmin elinden ne kurtulmuş ki? Hem nişanlında incecik bir hatun bulur karşısında:38:

2 ay var bıkmadan sporla desteklersen kesin verirsin ve sıkılaşırsın. Azmin elinden ne kurtulmuş ki? Hem nişanlında incecik bir hatun bulur karşısında:38:

olur değil mi :)
zayıfken de şikayet ediyor, şişkoykende :37:, benim ortam yok napiyim :(
baya güzel korudum kilomu ben verikten sonra, dans ediyordum bacaklarım çok iyiydi ayıptır söylemesi :23:, çoook sonra bi sürü sıkıntı yaşadım hala da var ama kendime gelmek istiyorum artık :30: olacak deyin bana ki umutlanayım :)

Son düzenleme:
Son düzenleme:
olur değil mi :)
zayıfken de şikayet ediyor, şişkoykende :37:, benim ortam yok napiyim :(
baya güzel korudum kilomu ben verikten sonra, dans ediyordum bacaklarım çok iyiydi ayıptır söylemesi :23:, çoook sonra bi sürü sıkıntı yaşadım hala da var ama kendime gelmek istiyorum artık :30: olacak deyin bana ki umutlanayım :)

Olur elbette neden olmasın. Bir şey yemek istediğinde zayıflayınca giyeceğin kıyafetleri düşün. Yeter ki iste.

Nerde kime baktirdin:27:

tolinim 2 kere sokakta kadınlar bakar ya onlara baktırmıştım çıkmıştı..
gariptirki sonra yaşayacağım birkaç şeyide rüyamda gördüm önceden:44::27:

derslerden kaldım mı geçtim mi derdi olmasa daha iyi gidebilirdi :) sen nasılsınn
inşallah geçmişsndir canım..sabah biraz moralsiz gibi kalkıyorum,hava sıcak bu gün nasıl geçicek vs..akşama doğru canlanıyorum sonra yine yatıyıyorum canım:27:

ben varım gencler laptoptayım:3::3::3:

tolinim sen neler yapıyorsun sıcaklarda baktım 32 derece biraz önce:27:

inşallah geçmişsndir canım..sabah biraz moralsiz gibi kalkıyorum,hava sıcak bu gün nasıl geçicek vs..akşama doğru canlanıyorum sonra yine yatıyıyorum canım:27:

tolinim sen neler yapıyorsun sıcaklarda baktım 32 derece biraz önce:27:

napıyım ya bende yaz okuluna baslıycam sonrada muhendıs olucam allahım ınsallah amın:39::39:

napıyım ya bende yaz okuluna baslıycam sonrada muhendıs olucam allahım ınsallah amın:39::39:

inşallah canım gönülden dua et olur rabbim sesini duyar hayırlısıyla olsun inşallah..

Back