TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

yok okadar üşengecimki ailem benim yanımda :27:hala sorunlar halolmadı hala konuşmuyorum telafi etmeye çalışıyor hemde bayaa bayaa başarılı ama odun odundur işte ağzına alıpda bi zöür dileyemedi bende bişeyler koptu gittii sanki ilkkez bu hisleri yaşıyorum soğuk kanlılıkla kendimi izliyorum öyle sanırım saldım herşeyi pes etti bünye :27: sen ne alemdesin okul bittimi terkettinmi memleketimi :27:
Memleketini terk ettim ama okul bitmedi ailenle konustunmu peki napicaksin dusuncen ne?

Memleketini terk ettim ama okul bitmedi ailenle konustunmu peki napicaksin dusuncen ne?

aslına bakarsan bi an önce burdan kaçıp gitmek istiyorum ozaman nefes alacağımı düşünüyorum gözümde hiç bişi yok ama herkes bu nedenden evlilik bitmez diyo ya aldatması dayak yemem işkence görmem gerekiyormuş ancak öle boşanılırmış bunları geçde ben kızıma kıyamıyorum bilmiyorum ne yapacağımıda sürekli uyuyorum çok iyi geliyor gerçekden kafam içim karma karışık halim yok

tabikii :52: tanışalım :23: ben peri 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum yarın sınavım var:5: neyse:27:
çok neşeli bıcır bıcır biriydim depresyona girene kadar:27: öyle:52:

tabisii bana :23::23::23::23:

Merhaba bende öğretmenim lisede. Hangi oturumlara katılacaksın? Depresyona girmene gerek yok hayat devam ediyor nasılsa.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52:

Alanım tm ama hepsinden giriyorum:26: 2.senem korkuyorum:43: Sosyolog olmak istiyorum kararsızım:ssz::ssz:

Yakın arkadaşlarımdan biri sosyolog. Bence güzel bir seçim. Boşver bu kasvetli konuları.:ssz: Var mı takıntın:9::38:

Ne yapıyo peki boş kalma ihtimalim var mı:26::26::26:
Çok var...:43:
Çok takıntılıyım...:43:

Hahahaha ben erkek arkadaş manasında sormuştum. Rehber öğretmen olarak çalışıyor. İş bulma dönemi biraz uzun sürmüş. Kolay yoldan bulan yok ki..

Hahahaha ben erkek arkadaş manasında sormuştum. Rehber öğretmen olarak çalışıyor. İş bulma dönemi biraz uzun sürmüş. Kolay yoldan bulan yok ki..

Bu soruyu sorduğuna pişman ediyim mi abla seni :52::52::52:
O yok ama hoşlaştığım var:23::23: Açıldım çocuğa :9::9: Büyük ama çocuk 24 25 :27: 2 yıldır hoşlanıyo benden içten içe:16:
Çocuk bana çok istiyorum çok niyetim var ama babanla aramız iyi:ssz: Duyarsa hoş olmaz dedi:ssz:
Bugün çalıştığı markete gittim.Çocuk tabiri caizse eşek gibi hiç gözünü ayırmadan bana baktı ve peşimde idi.
Bir ara kapının köşesinden gizli bakan gözlerini gördüm:27: Arkadaşım hayvan gibi seviyo seni dedi :52::52::9::9::9: Ama yok çıkamıyoruz:ssz:
Yine mesaj atıcam ama niçin eziyet ediyorsun diye:9: İçimde kalıp dert mi edicem:52:

Back