• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

Nazara karşı bildiğimiz dualar var en etkili şeyde duadır tabiki ama mesela benim bünyem hassastır biri biyerimi beğensin hemen ağırlık çöker biyerimde bişey falan çıkar zaten dua okurum ama nazara karşı alabileceğim önlemler nedir sarımsak soğan falan onlar vardır biliyoruz ama fazla bilinmedik yöntemler önlemler falan varsa paylaşabilir misiniz dicektim konuda açamadım :)

arkadasim donuna nazar boncugu takmisti. ozellikle kirmizi kurdela kesip onu da iccamasirinda sakliyordu. kirmizi nazari geri puskurtuyormus.

bende boyle seylerin psikolojik olduguna inaniyorum. sen inandigindan ucuk cikiyor. yoksa ucuk virus ile alakali.

@tolin, hosbulduk kuzum!

arkadasim donuna nazar boncugu takmisti. ozellikle kirmizi kurdela kesip onu da iccamasirinda sakliyordu. kirmizi nazari geri puskurtuyormus.

bende boyle seylerin psikolojik olduguna inaniyorum. sen inandigindan ucuk cikiyor. yoksa ucuk virus ile alakali.

@tolin, hosbulduk kuzum!

Canım nazar gerçek bişey dinende yeri var Hz peygamberimizde bunun için nazara karşı bazı duaları okumamız gerektiğini buyurmuştu inanmıyo olabilirsin ama bu dinimizdede sayılıyo

@tolin, hosbulduk kuzum!

Nazar Hakkında Hadisi Şerifler

İbnu Abbas (r.anh)’dan rivayet edilirki; Resulullah (sav) buyurdular ki: “Göz değmesi (Nazar) haktır. Eğer kaderi (delip) geçecek bir şey olsaydı, bu göz değmesi (Nazar) olurdu. Yıkanmanız taleb edilirse yıkanıverin.” (Tirmizi’de “GÖZ değmesi haktır” ibaresi yoktur.) Kaynak: Müslim, Selam 42, (2188); Tirmizi, Tıbb 19, (2063)

Çoğu kişi belkide inanmaz ama inananlarda var :) araştırabilirsin

bende baska bir sey soracagim. simdi kizlar fotograf albumu yayinlayip yorum istiyorlar ya! niye boyle seyler yapiyorlar? hani erkek yokki aramizda, cok guzelsin vs diyelim. bana ne ablanin cakma kirpiklerinden, alici degil bakiciyim sadece :1::1::1:
sanal alemde insanlar neden fot.yayinlar anlayamiyorum.

bende baska bir sey soracagim. simdi kizlar fotograf albumu yayinlayip yorum istiyorlar ya! niye boyle seyler yapiyorlar? hani erkek yokki aramizda, cok guzelsin vs diyelim. bana ne ablanin cakma kirpiklerinden, alici degil bakiciyim sadece :1::1::1:

ben bunun ego tatmın etmek ıcın oldugunu dusunuyorum:1:
bazı arkadaslar merak edılıyo onlar ondan foto koyuyo o ayrı tabı:34:

Yorum istiyorum diye albüm ismi yapıyolar evet benim hesabım değil bu ablam kullanıyodu yani onunla beraber kullanıyoruz o eklemişti resmini dedim o ekledi bende ekliyim ama benim resimler 3 tane bir sürü resim koyanları bende anlamıyorum

Son düzenleme:
o direk dedi zaten yani ben böyle böyle dedim nereye kadar böle olacak gibi konuştum bekliyorum düzelmiyosun sorun ne dedim gideceksen git ama ailenden kimse sakı arayıpda beni rahatsız etmesin diye direk sonuca bağladı işi ben bilerek yaptığını düşünüyorum artık

Eski sevgilimle buna benzer bir cümle kurduktan sonra ayrılmıştık. Beni bir daha rahatsız etme demişti. Varlığım rahatsızlık veriyor demek ki diye düşünüp çok ağlamıştım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşiniz çok bencil, biten yuvasını değil de ailenin arayacağını mı düşünüyor?:50:

ben bunun ego tatmın etmek ıcın oldugunu dusunuyorum:1:
bazı arkadaslar merak edılıyo onlar ondan foto koyuyo o ayrı tabı

Tolinnn sesime ses veeer:40: Neredesinn? Herkes mi dışarıda pazar pazar:6:

Back