TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

:))) markete çıkıp mangala kaydı ha :)) ay çok güldüm ya benimki de tııpkısının aynısı valla.
mesajda ne yazıyor cok merak ettim bence eşinden ve kızma falan diyordur

nasıl geçti kaynana ile gezme naptınızben aşırı gerginim kız kardeşimin doğum günüydü eşi çiçek parfüm telefon almış pastasıda yanında

nasıl geçti kaynana ile gezme naptınızben aşırı gerginim kız kardeşimin doğum günüydü eşi çiçek parfüm telefon almış pastasıda yanında

nasıl olsun klasik ev oturması hiçbir zaman alışamadıgım cinsten. kocalı gittik diye sorun etmedim o da yanımdaydı diye
niye gerginleştin kız olsun gecer 30 dk.ya seninki :) kocan dogum gununu önemsemiyor mu seninde benmki gibi unuttum ayagına mı yatıyor

keşke unutsa teknoloji çağının dibine vurduğu bir çağda uutmak mümkünmü her yerden tebrikler yağıyo bu gözümün içine bakaaa bakaa normal bi günmüş gibi geçiriyor öle

yatın uyuyun kız gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz

ya aslında öyle olması gerekirken gece yatmak bilmeyip sabah kalkmak biliyorum nedense ve gun içinde hiç uyuyamıyorum hicbir engelim de yokk ustelik tv karsısında uyuklardım eskiden şimdi ı ıhh hayırlara gitsin :)

keşke unutsa teknoloji çağının dibine vurduğu bir çağda uutmak mümkünmü her yerden tebrikler yağıyo bu gözümün içine bakaaa bakaa normal bi günmüş gibi geçiriyor öle

benimkide o gun gelen mesajımı okumuş gaayet nice yıllara lı bir mesajı yani. ben hah tamam dedim akşama beklentim var bi geldi ooh yemek tv yatak üçlemesinde adam. ve daha 1 aylık evliydik bunu yaparken. dedim annemlere gidelim mi bugun benim dogum gunum ya (!) davet ettiler. aaa tüh bak nasılda unuttuk onu.. demesin mi. sustum...
:)

unuttuk onumu sanki fatura yatırmayı unutmuş benimkide gayet lakayt bi şekilde ooov yavrum doğum gününü kutlamışlar hadi iyisin gibi bişi dedi gözlerimden ateşler çıktı bi an kafasını duvara sürtüm çıngı çıkartasım geldi

ahahaa sanki kendisi muaf senin dogum gununu kutlamaktan. kocan ya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…