- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
gecersın ondan ya nolcek sankı
tabi orası daha cazip geliyor dimi
kim sivasda ya bi sivas kelimesi geçti kocamı markete yolladım bekliyom yemek yiyecez ama dalmışım bi şey vardı ya neydi diyorum adam aaradı arkadaşlarıyla karşılaşmış mangal yapıyolarmış bana sölemişlerdi ben unuttum dedi bende seni unuttum ya dedim saol hadi kapat acımdan öldüm dedim mesaj geldi şimdi sizce ne yazıyor
:))) markete çıkıp mangala kaydı ha :)) ay çok güldüm ya benimki de tııpkısının aynısı valla.
mesajda ne yazıyor cok merak ettim bence eşinden ve kızma falan diyordur
marketten ne alacakdımyazıyodu
nasıl geçti kaynana ile gezme naptınızben aşırı gerginim kız kardeşimin doğum günüydü eşi çiçek parfüm telefon almış pastasıda yanında
nasıl olsun klasik ev oturması hiçbir zaman alışamadıgım cinsten. kocalı gittik diye sorun etmedim o da yanımdaydı diye
niye gerginleştin kız olsun gecer 30 dk.ya seninki :) kocan dogum gununu önemsemiyor mu seninde benmki gibi unuttum ayagına mı yatıyor
yatın uyuyun kız gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak bilmiyonuz
keşke unutsa teknoloji çağının dibine vurduğu bir çağda uutmak mümkünmü her yerden tebrikler yağıyo bu gözümün içine bakaaa bakaa normal bi günmüş gibi geçiriyor öle
test degılmı salla gitsingeçemiyorum işte olmuyor
duruma göre deişir sen normalde nerde yaşıyosun
yarın dövme yaptıracam ikinci dövmenin modeline karar veremedim
benimkide o gun gelen mesajımı okumuş gaayet nice yıllara lı bir mesajı yani. ben hah tamam dedim akşama beklentim var bi geldi ooh yemek tv yatak üçlemesinde adam. ve daha 1 aylık evliydik bunu yaparken. dedim annemlere gidelim mi bugun benim dogum gunum ya (!) davet ettiler. aaa tüh bak nasılda unuttuk onu.. demesin mi. sustum...
:)
test degılmı salla gitsin
angaralıyım ben gardaş
yine dövmeyle al hırsını adamdan
unuttuk onumu sanki fatura yatırmayı unutmuş benimkide gayet lakayt bi şekilde ooov yavrum doğum gününü kutlamışlar hadi iyisin gibi bişi dedi gözlerimden ateşler çıktı bi an kafasını duvara sürtüm çıngı çıkartasım geldi
ankaradamı yaşıyon aman çok farketti sivasdandaha sıcak iklimli daha farklı şiveli olaydı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?