TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

insallah kalmazsınhımm cumhuriyet üni

Siiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Bende Eskişehirdeyim canım.Ortalamamdan ötürü ff olmayanların bütüne giremiyorum ff'imin olacağını da sanmıyorum kalmayacağım o yüzden bütlere önümüzdeki çarşamba gidiyorum memlekete

ooo hadı bakalım hayırlı olsun hayatımda butsuz bır donem hıc gormedım

hangi bölümmm
birde tanışıyormuşuz

kim sivasda ya bi sivas kelimesi geçti kocamı markete yolladım bekliyom yemek yiyecez ama dalmışım bi şey vardı ya neydi diyorum adam aaradı arkadaşlarıyla karşılaşmış mangal yapıyolarmış bana sölemişlerdi ben unuttum dedi bende seni unuttum ya dedim saol hadi kapat acımdan öldüm dedim mesaj geldi şimdi sizce ne yazıyor

niye oğlan uşaklarına benzediğim içinmi

hımm baya geriden geliyon ozaaman

yok kız gayet büyüğüm de suratdan öle.. yada insanların yalan iltifatları kk dakiler gibi ayyy çok güzelsin cicim diolar ya herkese

ben sivasta okuyorum

yapıyor olabilir kalıbıyla ilgili hikaye uydurmam lazım ya yardım edin

gifin lınkını hızlıresım. coma yukle orda cıkan adresleri teker teker yukardakı resım yukleme panelınde dene bı tanesı oluyo ama hangısıydı hatırlamıyorum

dünyanin en beceriksiz insaniyim. Yaptim dedigin. Bi tanesi oluyor ama bu seferde BB code yasaktir yaziyor. Digerlerindede sadece link gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…