insallah kalmazsınhımm cumhuriyet üni
Siiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Bende Eskişehirdeyim canım.Ortalamamdan ötürü ff olmayanların bütüne giremiyorum ff'imin olacağını da sanmıyorum kalmayacağım o yüzden bütlere önümüzdeki çarşamba gidiyorum memlekete
Siiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Bende Eskişehirdeyim canım.Ortalamamdan ötürü ff olmayanların bütüne giremiyorum ff'imin olacağını da sanmıyorum kalmayacağım o yüzden bütlere önümüzdeki çarşamba gidiyorum memlekete
niye oğlan uşaklarına benzediğim içinmi
ohaa (kusura bakma )
allahm ne kadar şanslısın
26 ya ama 18 gösteriorum sanırım kücük sanıolar
hımm baya geriden geliyon ozaaman
Ben gördüm çok şükürooo hadı bakalım hayırlı olsun hayatımda butsuz bır donem hıc gormedım
hangi bölümmm
birde tanışıyormuşuz
Ben gördüm çok şükürDarısı sana
İktisat
Tanışalııııııııım canıııııııııııııııııım sen de mi Eskişehirdesin yoksa
hımm baya geriden geliyon ozaaman
yok kız gayet büyüğüm de suratdan öle.. yada insanların yalan iltifatları kk dakiler gibi ayyy çok güzelsin cicim diolar ya herkese
kim sivasda ya bi sivas kelimesi geçti kocamı markete yolladım bekliyom yemek yiyecez ama dalmışım bi şey vardı ya neydi diyorum adam aaradı arkadaşlarıyla karşılaşmış mangal yapıyolarmış bana sölemişlerdi ben unuttum dedi bende seni unuttum ya dedim saol hadi kapat acımdan öldüm dedim mesaj geldi şimdi sizce ne yazıyor
3 sayılırım 2yi bitirmek üzereyiz
gifin lınkını hızlıresım. coma yukle orda cıkan adresleri teker teker yukardakı resım yukleme panelınde dene bı tanesı oluyo ama hangısıydı hatırlamıyorum
ben sivasta okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?