TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

eşşek kadar al birini vur ötekine yazdırasım var :27:

bi yere kızının adını hani yıldız içinde olarak demiştin ya öyle yazdır, diğer tarafa bi odun veya sopa gibi bşey yaptır ve neşeyle koş yanına aşkıım sizi yaptırdım dövme olarak de :27:

sanki benle evlenirken sözleşme yaptık asla önemli günlerimi hatırlamayacan diye öle bi havası var

o derece rahat dimi kızdıgında da yuzunde şaşkın bir bakış olur ee bana böyle denmedi arkadaş der gibi. benimki de sevgililer gununde biz karı kocayız sevgili değilki diyenlerden.

o derece rahat dimi kızdıgında da yuzunde şaşkın bir bakış olur ee bana böyle denmedi arkadaş der gibi. benimki de sevgililer gununde biz karı kocayız sevgili değilki diyenlerden.

benimkide sevgililer gününü insanları yolmak için büyük şirketlerin çıkardığını söyleyenlerden :27:

bahçeye dikti zaten amaaan naparsa yapsın artık :) ben pes ettim bişi beklemiyorum

bekleme boşver :45: yaparsa süpriz olsun yapmazsa zaten hiç süpriz olmamıştır.. :52:
ayy saçma espri boyutuna gectim yatayım en iyisi kaynana gezmesinden sonr a devrelerim yandı :27:

Ne güzel lazer tüylerini görüyor. Benimkileri görmedi kaç ayrı yere gittim. Hala ağda hep ağda:50: Cillop olamayacak mıyım? Ne zaman gelişecek bu lazer teknolojisi:14:

O da zor olur eminiki.
Ben çok memmunum 3. seansıma gittim kız resmen atış yapıcak kıl kökü aradı.
Kıl yapınız çok uygunmuş iyi sonuç almışınız dedi
koca adayı yok ama vay be neree gidem :14::14::14::43::43::43:

est abla manken gibisin wuhuuuuuu:23:

Biz ona kendi aramızda çiroz gibi diyoruz. Çok zayıfım :14::14:

O da zor olur eminiki.
Ben çok memmunum 3. seansıma gittim kız resmen atış yapıcak kıl kökü aradı.
Kıl yapınız çok uygunmuş iyi sonuç almışınız dedi

Biz ona kendi aramızda çiroz gibi diyoruz. Çok zayıfım :14::14:

est abla ya :53::53: alırsın kilo inş :23:

Back