ahahaa sanki kendisi muaf senin dogum gununu kutlamaktan. kocan ya ondan![]()
sanki benle evlenirken sözleşme yaptık asla önemli günlerimi hatırlamayacan diye öle bi havası var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaa sanki kendisi muaf senin dogum gununu kutlamaktan. kocan ya ondan![]()
eşşek kadar al birini vur ötekine yazdırasım var![]()
sanki benle evlenirken sözleşme yaptık asla önemli günlerimi hatırlamayacan diye öle bi havası var
o derece rahat dimi kızdıgında da yuzunde şaşkın bir bakış olur ee bana böyle denmedi arkadaş der gibi. benimki de sevgililer gununde biz karı kocayız sevgili değilki diyenlerden.
benimkide sevgililer gününü insanları yolmak için büyük şirketlerin çıkardığını söyleyenlerden![]()
evet o da 2.sıradaki bahanedir. Allahtan arada bir eser kafasına bi buket cicek alır gelir de ordan yırtar biraz
ben bi kere öle şakasına dedim bir kere çiçek alsanda tarihe geçsen diye bi geldi gül ağacı almış ya![]()
tamam işte kalıcı olsun istemiş bahceye ekeriz demiş olsun almış ya![]()
bahçeye dikti zaten amaaan naparsa yapsın artık :) ben pes ettim bişi beklemiyorum
bekleme boşveryaparsa süpriz olsun yapmazsa zaten hiç süpriz olmamıştır..
ayy saçma espri boyutuna gectim yatayım en iyisi kaynana gezmesinden sonr a devrelerim yandı![]()
ağır geldi sana birden bünyen kaldırmadı
ağır geldi sana birden bünyen kaldırmadı
Ne güzel lazer tüylerini görüyor. Benimkileri görmedi kaç ayrı yere gittim. Hala ağda hep ağdaCillop olamayacak mıyım? Ne zaman gelişecek bu lazer teknolojisi
![]()
koca adayı yok ama vay be neree gidem
est abla manken gibisin wuhuuuuuu![]()
çıkarandan Allah razı olsunmiss gibiyim walla
![]()
O da zor olur eminiki.
Ben çok memmunum 3. seansıma gittim kız resmen atış yapıcak kıl kökü aradı.
Kıl yapınız çok uygunmuş iyi sonuç almışınız dedi
Biz ona kendi aramızda çiroz gibi diyoruz. Çok zayıfım![]()
test degılmı salla gitsin
angaralıyım ben gardaş![]()