TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

nereye kacmısss

kız bu bana gelmişdi en son 2 ay dayandım sonra götürdüm koydum evine yeter dedim benden finito okadar para mülk karşılığında bu kadına kimse tahammül edemiyorsa bakıcı tutun yalnız kalmasın dedim tamam dediler bakıcı tutlacak kadın istemem allah istemem diyo ya anlatıyoruz evinin iişini yemeğini her işin yapacak ne istiyosun sanada bakacak yook ben halederim diyo bi duyoruzki benim kiracımı çağırmış kendini yıkatmış bi duyuyorum alttaki kiracıyı çağırmış evini temizletmiş alahımm en son kaynımda bakıcı tuttu getiriyom diyo buda evden kaçıyo dün den beri kayıpmış bugün bi akraba arıyoki bizde aramayın diye

Bende David Beckham Intimately Woman EDT kullanıyorum tam yaz kokusu. Çok kişi sormuştur kokusunu. Hem çok pahalı değil hem de kalıcı.

Ayy şimdi ne desem bilemedim. Kıyamam yaa öğrenci misin? Para falan istemem ya hediye ederim sana kargosunu öde yeter. Nasıl paketlicem ki kırılmasın kargoda. Sen özele gel bakayım azz

öğrenciyim ama bedava alamam canım ya :)makul bir fiyat söylersen çok iyi olurrr
güzelce kutuya koyup agzını sıkıca sar.kutuya gazete tkıştır ki kırılmasın.birde kutuyu bantla
ptt kargoda içinde ne var diye sorarlarsa içini açma çünkü sıvı ürün almıyorlar.kozmetik ürün var de geç :)

ahahhahahhaha cımrımı senın kaynanan?

Bizim arkadaşın baldızı da kaçmıştı. Aradılar taradılar kocaya gitmiş. Senin kaynana da o hesap mı yoksa

kız zaten hep diyorum eşime bu anan yaşdan kazanıyo yoksa çokdan adı çıkmışdı kötü yola düşmüşdü diye kız bunu kim napsın yer yüzünde buna tahammül edecek ikinci bir erkek olduğunu hiiç sanmıyorum

Satamam canım ya hediyeden kazanç sağlıyormuşum gibi kendimi çok kötü hissederim. Hediye edeyim sana. Sonuçta ben kullanmıyorum senin işine yarasın.

Allah canını almasın Kaç yaşında neden istemiyor bakıcıyı?

tolin sen kerem bürsini nasil yaptiiin.. bende sadece link gözüküyo.

ahahhahahhaha cımrımı senın kaynanan?

yoo cimri deil kafası basmıyor o istiyoki ben ona buna işimi yaptırıyım karşılığında para veriyim devamlı kimse olmasın bakıcıya verilen para boşuna gidecek diye düşünüyo birde böle yapıyoki oğulları mecbur kalsın evine alsın baksın el ne der deyip mecbur kalsınlar diyo

tolin sen kerem bürsini nasil yaptiiin.. bende sadece link gözüküyo.

gifin lınkını hızlıresım. coma yukle orda cıkan adresleri teker teker yukardakı resım yukleme panelınde dene bı tanesı oluyo ama hangısıydı hatırlamıyorum

zötttttttttttttttttt diye girsek topiğe olmuyo mu

valla işin zor bu kadınla efuliii

Satamam canım ya hediyeden kazanç sağlıyormuşum gibi kendimi çok kötü hissederim. Hediye edeyim sana. Sonuçta ben kullanmıyorum senin işine yarasın.

öyle düşünme sakın ya ben de kendimi mahçup hissettm şimdi
hediye edilen ürünü almaya çalışıyormuşum gbii
ben bir rimel canavarıyım
elimde hiç açılmamış maybelline rimel var. ihtiyacn varsa takas gibide yapabilrz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…