TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

saolasın dikkat ediyorumda laf da işde ya yapıda yok ki dikkat

öle deme kedi gözlü kız güzel yani ama benim 1.5 metre boyum yeter bee nedir yani

benim bi eserikli kaynımın oğlu var ammaa bilemedim ki şimdi

heh süper onu toline yönlendir iste ......

onu denemedım bılmıyorum avon alma ya orıflame al:44:
senın hatun pazara koymu senın ıstedıgın parfumu

hangisi kız
avonun parfümlerini oriflamenin bakım ve makyaj ürünlerini begeniyorum
oriflame parfümlerini pek sevmiyorum bir iki koku dışında.sen kayıt oldun mu senden alaym olduysan

benı delırtme işi inada bındırtme pesımde bı tane dolanan manyak var onunla basıverırım nıkahı gorursun

yok biz sana efulinin kayinin oglunu alcaz. manyagi karistirma simdi

hangisi kız
avonun parfümlerini oriflamenin bakım ve makyaj ürünlerini begeniyorum
oriflame parfümlerini pek sevmiyorum bir iki koku dışında.sen kayıt oldun mu senden alaym olduysan

yok kankı olmadım ben ama benım arkadas satıyo ıstedıgın olursa soyle ondan alırım ben sana
gozde vardıya dun konustugun o koymus ıste bit pazarına incendence yi

yok kankı olmadım ben ama benım arkadas satıyo ıstedıgın olursa soyle ondan alırım ben sana

Turuncu küre gibi avon parfümü değil mi o? Ben beğenmedim kokusunu. Hediye olmasa sana gönderirdim. Daha çiçeksi kokular bahara yakışıyorr.

evet koymuşta aldığı fiyattan vermiyor ya kargoyla beraber ona mal olan fiyattan veriyor
hem kendi kargom hem onun kargosu katalog fiyatına gelecek bana bakalım belki anlaşırızz

Turuncu küre gibi avon parfümü değil mi o? Ben beğenmedim kokusunu. Hediye olmasa sana gönderirdim. Daha çiçeksi kokular bahara yakışıyorr.

evet o ben istiyorum
fikrin değişirse satabilirsin bana kullanıp boş kutusunu yollarım geri hediyene sadık kalmış olursunnn

Son düzenleme:

canım ben degıl ama mascara ondan ıstıyo ama maddı durumu sıkısık oldugu ıcın kataloktan alamadı burdada bırısı bıt pazarına koymus ama o da oldugundan pahalıya satmaya calısıyo o yuzden eger satmak ıstersen mascarayla bı konus olurmu?

hemen cıkmam lazım ama kayıtsız kalamadım sana :)
avon mu oriflame mı unuttum kalkıp bakmaya zamanımda yok şuan ama divine var 26 yıllık hayatımda ilk defa her girdiğim ortamda parfümün ne diye sorulan kokudur bahar kokusu

evet koymuşta aldığı fiyattan vermiyor ya kargoyla beraber ona mal olan fiyattan veriyor
hem kendi kargom hem onun kargosu katalog fiyatına gelecek bana bakalım belki anlaşırızz

ya sacmalama alma sakın ne o oyle okudum ben onun yazdıklarını hem kendı kargonu hem onun kargosunu odıyceksın madem oyle ben burdan sıfır alıp yollarım sana alma bence

ya sacmalama alma sakın ne o oyle okudum ben onun yazdıklarını hem kendı kargonu hem onun kargosunu odıyceksın madem oyle ben burdan sıfır alıp yollarım sana alma bence

almam tabiki öyle
satın aldığı fiyattan verirse alırım :)

evet o ben istiyorum
fikrin değişirse satabilirsin bana kullanıp boş kutusunu yollarım geri hediyene sadık kalmış olursunnn

Ayy şimdi ne desem bilemedim. Kıyamam yaa öğrenci misin? Para falan istemem ya hediye ederim sana kargosunu öde yeter. Nasıl paketlicem ki kırılmasın kargoda. Sen özele gel bakayım azz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…