evet arıyorum varmı haaaa varmııııı
koca koca diye tutturanlara koca bulunmazmis. sittin sene bekarsin abim
saolasın dikkat ediyorumda laf da işde ya yapıda yok ki dikkat
öle deme kedi gözlü kız güzel yani ama benim 1.5 metre boyum yeter bee nedir yani
benim bi eserikli kaynımın oğlu var ammaa bilemedim ki şimdi
onu denemedım bılmıyorum avon alma ya orıflame al:44:
senın hatun pazara koymu senın ıstedıgın parfumu
benı delırtme işi inada bındırtme pesımde bı tane dolanan manyak var onunla basıverırım nıkahı gorursun
hangisi kız
avonun parfümlerini oriflamenin bakım ve makyaj ürünlerini begeniyorum
oriflame parfümlerini pek sevmiyorum bir iki koku dışında.sen kayıt oldun mu senden alaym olduysan
yok kankı olmadım ben ama benım arkadas satıyo ıstedıgın olursa soyle ondan alırım ben sana
gozde vardıya dun konustugun o koymus ıste bit pazarına incendence yi
yok kankı olmadım ben ama benım arkadas satıyo ıstedıgın olursa soyle ondan alırım ben sana
gozde vardıya dun konustugun o koymus ıste bit pazarına incendence yi
Turuncu küre gibi avon parfümü değil mi o? Ben beğenmedim kokusunu. Hediye olmasa sana gönderirdim. Daha çiçeksi kokular bahara yakışıyorr.
Turuncu küre gibi avon parfümü değil mi o? Ben beğenmedim kokusunu. Hediye olmasa sana gönderirdim. Daha çiçeksi kokular bahara yakışıyorr.
evet koymuşta aldığı fiyattan vermiyor ya kargoyla beraber ona mal olan fiyattan veriyor
hem kendi kargom hem onun kargosu katalog fiyatına gelecek banabakalım belki anlaşırızz
ya sacmalama alma sakın ne o oyle okudum ben onun yazdıklarını hem kendı kargonu hem onun kargosunu odıyceksın madem oyle ben burdan sıfır alıp yollarım sana alma bence
almam tabiki öyle
satın aldığı fiyattan verirse alırım :)
kaynanam evden kaçmış puahahahahahaiyice septirmiş bu yaa
efulii sanada selam olsun kayınvalide ile akraba ziyaretine gidicez gazamı mubarekle kardeş
evet o ben istiyorum
fikrin değişirse satabilirsin banakullanıp boş kutusunu yollarım geri hediyene sadık kalmış olursunnn
canım ben degıl ama mascara ondan ıstıyo ama maddı durumu sıkısık oldugu ıcın kataloktan alamadı burdada bırısı bıt pazarına koymus ama o da oldugundan pahalıya satmaya calısıyo o yuzden eger satmak ıstersen mascarayla bı konus olurmu?
kaynanam evden kaçmış puahahahahahaiyice septirmiş bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?