- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of tolin naptın
kokuttun ortalığı![]()
74 beden yaşı 13 ruh yaşı bakıcıya para verilince işte bu dağıtacak para bulamayacak sağa sola hava atamayacak partmandaki kiracıları kaçıracak çağırıyo onlara iş yaptırıyor onlarda yaşlıdır diye yapıyo çıkarıp para veriyo kendini ozaman çok yükseklerde hisediyo kiracımız aradı kız diyoki beni bi kere çağırdı banyo yapacakmış şok oldum yardım ettim ama şimdide camları silmemi istiyo hatrınıza bişi demedim aama böle olmaz diyo alahım dedim sen ona ver cevabını direk işim var deme anlamaz o senle uğraşamam de biz bakacaz çaresine kusura bakma dedimAllah canını almasınKaç yaşında neden istemiyor bakıcıyı?
valla işin zor bu kadınla efuliii![]()
nerelerdeydın?![]()
cok sanslısın herkes koklayamazoff yaa ta buraya kadar geldii pöfff![]()
he he
benimkide çiçek![]()
öyle düşünme sakın ya ben de kendimi mahçup hissettm şimdi
hediye edilen ürünü almaya çalışıyormuşum gbii
ben bir rimel canavarıyım
elimde hiç açılmamış maybelline rimel var. ihtiyacn varsa takas gibide yapabilrz.
off yaa ta buraya kadar geldii pöfff![]()
Tatlıcım bende öğrenciydim ve şartlarım gerçekten kötüydü o yüzden senden para karşılık vb beklemiyorum. Hem evde fazla kalabalık eden bir şeyden kurtulmuş olacağım. Sen bana adresi yaz özelden ben cuma günü göndermeye çalışayım. Şimdi çıkıyorum yarın konuşuruz?![]()
74 beden yaşı 13 ruh yaşı bakıcıya para verilince işte bu dağıtacak para bulamayacak sağa sola hava atamayacak partmandaki kiracıları kaçıracak çağırıyo onlara iş yaptırıyor onlarda yaşlıdır diye yapıyo çıkarıp para veriyo kendini ozaman çok yükseklerde hisediyo kiracımız aradı kız diyoki beni bi kere çağırdı banyo yapacakmış şok oldum yardım ettim ama şimdide camları silmemi istiyo hatrınıza bişi demedim aama böle olmaz diyo alahım dedim sen ona ver cevabını direk işim var deme anlamaz o senle uğraşamam de biz bakacaz çaresine kusura bakma dedim
valla kız kontak yaa valla ben savdım öteki eltilerim uğraşsın![]()
![]()
ben buralardaydım kiiiidışarı çıktım kızlarla görüştüm falan sen nerelerdeydin![]()
banlanmadın mı kız sen
albüm güzeli![]()
yok kız ne yaptım ki ben masumum sıkıldım daha yazmıyorum bu kadar eğlence yeter![]()
yok kız ne yaptım ki ben masumum sıkıldım daha yazmıyorum bu kadar eğlence yeter![]()
ama ama amaaa
ben kimi takip edicem şimdii![]()
ayıpsın tatlım :) merak etme yine eğlendiririm seni ama ara vereyim biraz![]()
gene nereyı karıstırdın az bı rahat dur ya![]()