TOLİNLE Geyiğin Dibi Buyrun:D

ben geldim çocuumu yatırdım suyla oynaya oynaya buruştu yavrum kuaföre gitim geldim evi topladım şimdi yemek yapıyorum niye ben iştimaya çıkmışım gibi hissediyorum sürekli buraya gelip hesap veriyorumki ya güneşmi çarptı nedir

çıkarandan Allah razı olsun miss gibiyim walla

bende kuafore gıttım bı kaş bıyık yaptırdım oh miss
valla bundan sonra boyle gardas buraya hesap vermeden foruma gırmek yok

bende kuafore gıttım bı kaş bıyık yaptırdım oh miss
valla bundan sonra boyle gardas buraya hesap vermeden foruma gırmek yok

kaş bıyık manikür pedikür fön cillop oluyoyo yaa valla yediden doğmuş gibiyim içime bi enerji bi sevinç girdiki nasıl anama küfretseler hadi bee sende diyecem o derece

hayırlı olsun topiğin
ben de arada çattttt diye dalarım, zaten popülersin şimdiden bayaa gelen olmuşş. ben de bi el sallıyım dedim

Son düzenleme:
dimi kociş bulamayız sonraa

aklı kocada yaa kız rahat dur evde kalacan bu gidişle dolma yapdım nasıl gözel kokuyor Allahım sana geliyorumm yemede yanında yat bi yeriniz şişmesin kızlar gelin sizde yiyin bademcik şişmesi fenadır

kaş bıyık manikür pedikür fön cillop oluyoyo yaa valla yediden doğmuş gibiyim içime bi enerji bi sevinç girdiki nasıl anama küfretseler hadi bee sende diyecem o derece

Ooohh darısı başıma Özgüven tavandır şimdi. Spor yaptım marş marş duşa. Üşenmeyim de bi saç maskesi falan yapayım.

hayırlı olsun topiğin
ben de arada çattttt diye dalarım, zaten popülersin şimdiden bayaa gelen olmuşş. ben de bi el sallıyım dedim
tesekkur ederım kapımız herkeşşlere acık
kociş bulamazsın sonra burda konu açamazsın malzeme sıkıntısı çekersin ben buraya gireli kocam bendeki anlamını yitirmeye başladı

dimi ya sırf burda konu acabılmek ıcın kocıs bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…