Tolin şimdi sana attım uzunca bir mesaj ,aldın başına belayı
Ya bu arada bu kk benim yazı tipimi kaydetmiyor,font,size,rengi falan siz nasıl yapıyorsunuz?
yarıldımmmmmmm
bizde imzzamıza kerem bursin koyalım ilahii tolinnnn sen benim fal arkdasmsın kız noldu senin fallarr ayburayı binnaz abla ankaradaki falcılara cevirmeyekte
ahhhaahaha benım basımda bela cok sorun olmaz
yazı tıpını kaydetmek ıcın pro uye olmalısın ve suan kampanya var pro uyelık ucretlerı toplanıp somaya gonderılcek yanı pro olmanın tam zamanı
maaşlah benim oğlum 18 aylık Allaha emanetler
ayyy falların hepsı yalan oldu ya cıkan hıcbısey yok bı falalem rezzan bı kac bısey bıldı bıde taynattaı bırgule gıdıyorum ben o fena dııl baskada yok senın varmı cıkan yada begendıgın kımse?:44:
34senin yaşındayken ohuuu
yiyin beniiiiiiiiiiiiiabuu yerim seni ule
senın neren cıtır beeee kartsın sen artık karttt
valla oyle olmuyo yasıtlarım evlendı coluk cocuk pesınde kosuyo bızzzzzz hala imzamıza kerem bursin resmi koyalım
senın neren cıtır beeee kartsın sen artık karttt
valla oyle olmuyo yasıtlarım evlendı coluk cocuk pesınde kosuyo bızzzzzz hala imzamıza kerem bursin resmi koyalım
Sağ ol canım,bu arada okudun mu?
ayy evet ya annemın bı kuzenının kızı var kız ıkı yıllık okudu ev kızı sabahtan aksama kadar ev ısı yapıyo hem hanım hanımcık hemde gecen ay soz kestıler kız benımle yasıt bende hala okulu bıtırcem dıye surunuyorum ayyy akıl akıl gel popoma takıl dıyesım gelıyo kendıme
ayyy evet kızıyorum yahu mune yasak getırdı bana bdv ye konu acmak sana yasak dıye baska yere acıncada bı allahın kulu gormuyo
gel benlen ugraş
evet okudum bende o uyeden supelenmıstım ama o kadar dıkkat etmedım resmede tıkladım ben bısey cıkmadı yazdım ben onun plakasını hafızaya bakalım ne cıkıcak altından
uffff telveyı sevemedım ben neden bılmıyorum yaaaben bi serüvene attım yeni biliyo o kadın beni ya ama reel olarak kimseye gtmedm taynattaki kadnın adını unuttum sarı saclı dişleri biraz garip çıkmış işten ama ona baktrmıştm ordan
size koca yasak
resimde bir şey çıkmadı derken?Nasıl yani?acaba ben linki mi yanlış attım sana,açık konuşmayalım korkuyorum
Su ohuu yu merak ettim amaevlimisin bekarmisin? Coluk cocuk
uffff telveyı sevemedım ben neden bılmıyorum yaaa
niden ama yaaa turşumuzmu kurulucak?
neden daha once selam vermedın
şaka şaka hosgeldın dalmak serbest sorun yok burası hepımızın
çok hoş buldum o yüzdn daldım valla
Fazladan varsa bende rica edim :)))))size koca yasak
eviliyim 3 yavrum var. yani senin yaşında pek bi deli doluydum. ayyy ben yaşlanmadım ki dahanefret ediyorum ben senin yaşındayken demekden olsun ben kadınlığımın güzelliğimin dorugundayım:82:
cok ıyı yaptın evlımısın bekarmısın?yaş kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?