Sadece tarihten mi çözdün 310 soruyu ya ben soru kaynağı bulamıyorum en yakın zamanda bol bol soru bankası almam gerek var ama yetmiyor konu konu olsa keşke yaprak testler konular ilerledikçe alsam yetişemiyorum valla
Arkadaşlar bu şekilde çabuk yorulursunuz. Beni dinlerseniz az az çözün. Yani bi dersten bi kerede oturup 100 soru çözmektense en fazla 50 soru çözün. Sonra diğer dersin sorularına geçin. Maksimum onda da 50 soru çözüm diğer derse. Deneyin daha az yorulduğunuzu farkedeceksiniz, bu da daha fazla soru çözmenizi sağlayacak. Bi örnek vereyim, 50 türkçe, 50 mat, 50 coğrafya, 50 tarih çözdünüz diyelim. 200 soru yapar. Bi saat yada yarım saat durup enerjinizin durumuna göre 20-30-40 belirleyeceğiniz sayıda yeniden 30 türkçe 30 matematik 30 coğrafya 30 tarih çözerseniz bir gecede 320 soru çözmüş olursunuz. Ve emin olun bu yöntemle fazlasını da yaparsınız. Önemli bi konu daha var o da şu; biz soruları çözdükten sonra doğru yanlış kontrol edip yanlışları yeniden çözmeye yada nerde yanlış yaptım eksikliğim nerde deme yoluna gidiyoruz. Eksikliği de tam olarak burda yapıyoruz. Gece çözdüklerinizi sabah kırmızı kalemle yeniden çözün, doğrularınızı da çözün. Neden doğru yaptığınız da iyice yerleşsin beyninize. Bir ay bu yöntemi deneyin ve sonra bir deneme sınavına girin farkı göreceksiniz.
ben tek ders çalışamıyorum maalesef en başta öyle yapayım dedim ama ters geldi yapamadım o yüzden hepsine çalışmaya gayret ediyorum Türkçe hariç ondan konu çalışmayacağım soru çözeceğim sadecetarih buyuk bir yuk bende 10 tane kaynak sadece tarih uzerine elimde var...kitaplar pahali oluyor fotokobisini cektirdim hepsinin ...50 liraya 8 kitap ediyor cok iyi uygun fiyat amac cozup atmak zaten...bu ay tarihi bitirecegim ins ...tek dersden daha hizli verimli ilerliyorum..cografys ilk bitti
Coğrafya bitti diyorsun ama günlük soru çözmezsen unutursun. Ben illa böyle çözün demiyorum. Ben başardım herkes başarsın istiyorum. Çünkü çektiğiniz çileyi birebir çektim. Konuları bitirin bunda sıkıntı yok ama her dersten hergün mutlaka soru çözün
tarih buyuk bir yuk bende 10 tane kaynak sadece tarih uzerine elimde var...kitaplar pahali oluyor fotokobisini cektirdim hepsinin ...50 liraya 8 kitap ediyor cok iyi uygun fiyat amac cozup atmak zaten...bu ay tarihi bitirecegim ins ...tek dersden daha hizli verimli ilerliyorum..cografys ilk bitti
eger türkce sorularını cozmene yardımcı oluyorsa bence kıtap okumak zaman kaybı degılArkadaşlar ben günlük 100 civarında soru cozuyorum. Benim sorunum konuları bitirmemiş olmam . bi günde iki derse bakıyorum. Arkadaslar Kitap okuyaniniz var mi roman gibi. Zaman kaybı mi yoksA
hangi videoları dınlıyorsun ?ben erdal keseklerı dınlemeye karar verdım tarıh bıtınceArkadaşlar sizce vatandaşlıktan video izlemeli miyim, kadın sadece bir sayfayı 50 dk da anlattı napmalıyım?
esra özkan diye bi kadın zorlu eğitim de.. iyi anlatıyor aslında geçen sene 30 videoda bitirmişeger türkce sorularını cozmene yardımcı oluyorsa bence kıtap okumak zaman kaybı degıl
hangi videoları dınlıyorsun ?ben erdal keseklerı dınlemeye karar verdım tarıh bıtınce
guzel anlatıyorsa ızle benceesra özkan diye bi kadın zorlu eğitim de.. iyi anlatıyor aslında geçen sene 30 videoda bitirmiştarihten evveliyatın kitabını aldım gece başlayacam çalışmaya şimdi vatandaşlığın ikncisini izliyecem
Kolay gelsin benim uyku düzeni nanay oldu hiç iyi hissetmiyorum coğrafya videosu izleyim dedim boş boş videoya baktım anlamadan bıraktım ben de yatsam iyi olacak bugün böyle oldu maalesefgececiyim simdi baslıyorum calısmaya herkese kolay gelsın
sabah kalkar telafı edersın uykulu uykulu verım alamazsın cunkuKolay gelsin benim uyku düzeni nanay oldu hiç iyi hissetmiyorum coğrafya videosu izleyim dedim boş boş videoya baktım anlamadan bıraktım ben de yatsam iyi olacak bugün böyle oldu maalesef
izledim iknciyide şimdi biraz dinlenecemguzel anlatıyorsa ızle bence
Yaren hangi kitapların fotokopileri var sende ,beğenmediklerin varmı içinde ya da çok memnun oldukların