Tolinin kpss calisma gunlugu:)

Sadece tarihten mi çözdün 310 soruyu ya ben soru kaynağı bulamıyorum en yakın zamanda bol bol soru bankası almam gerek var ama yetmiyor konu konu olsa keşke yaprak testler konular ilerledikçe alsam yetişemiyorum valla

tarih buyuk bir yuk bende 10 tane kaynak sadece tarih uzerine elimde var...kitaplar pahali oluyor fotokobisini cektirdim hepsinin ...50 liraya 8 kitap ediyor cok iyi uygun fiyat amac cozup atmak zaten...bu ay tarihi bitirecegim ins ...tek dersden daha hizli verimli ilerliyorum..cografys ilk bitti

kirmizi kalemle isaretlemeyi deniyecegim kesin yarindan itibaren..amaa inan denedim bir kac dersle ayni gun verim alamiyorum bu sekilde cok zevk veriyor ..cofrafya bitti 2 haftada tarihte 1 ayda bitti mi kurtulacagim diger turlu 3 ayda yol kat edemedim....

Coğrafya bitti diyorsun ama günlük soru çözmezsen unutursun. Ben illa böyle çözün demiyorum. Ben başardım herkes başarsın istiyorum. Çünkü çektiğiniz çileyi birebir çektim. Konuları bitirin bunda sıkıntı yok ama her dersten hergün mutlaka soru çözün

ben tek ders çalışamıyorum maalesef en başta öyle yapayım dedim ama ters geldi yapamadım o yüzden hepsine çalışmaya gayret ediyorum Türkçe hariç ondan konu çalışmayacağım soru çözeceğim sadece
Evet haklısın çok pahalıya geliyor ben de o yüzden yaprak test alıyorum sürekli ama onlardaki soru sayısı da malum az en iyisi dediğin gibi fotokopi almak

bitirdigim dersi ozet tekrari yaptim diye yaziyorum ....tarihi bitirdikten sonra hergun hepsini cozebilirim

Aslında kitaplar yaprak testlerden daha uygun ama o parayı birden vermek gerekiyor

Bir de mesela soru bankalarının eski basımını alın indirime koyuyorlar 5 tl soru bankası aldım yaprak testler de o civarda

Eski soru bankasından zarar gelmez en fazla bir iki yeni soru eksik olur 2014 2015 piyasada var

Bir ara internetten 3-4 tl ye bile aldı burdan arkadaşlar

Arkadaşlar ben günlük 100 civarında soru cozuyorum. Benim sorunum konuları bitirmemiş olmam . bi günde iki derse bakıyorum. Arkadaslar Kitap okuyaniniz var mi roman gibi. Zaman kaybı mi yoksA

Yaren hangi kitapların fotokopileri var sende ,beğenmediklerin varmı içinde ya da çok memnun oldukların

Arkadaşlar sizce vatandaşlıktan video izlemeli miyim, kadın sadece bir sayfayı 50 dk da anlattı napmalıyım?

Arkadaşlar ben günlük 100 civarında soru cozuyorum. Benim sorunum konuları bitirmemiş olmam . bi günde iki derse bakıyorum. Arkadaslar Kitap okuyaniniz var mi roman gibi. Zaman kaybı mi yoksA
eger türkce sorularını cozmene yardımcı oluyorsa bence kıtap okumak zaman kaybı degıl

Arkadaşlar sizce vatandaşlıktan video izlemeli miyim, kadın sadece bir sayfayı 50 dk da anlattı napmalıyım?
hangi videoları dınlıyorsun ?ben erdal keseklerı dınlemeye karar verdım tarıh bıtınce

eger türkce sorularını cozmene yardımcı oluyorsa bence kıtap okumak zaman kaybı degıl

hangi videoları dınlıyorsun ?ben erdal keseklerı dınlemeye karar verdım tarıh bıtınce
esra özkan diye bi kadın zorlu eğitim de.. iyi anlatıyor aslında geçen sene 30 videoda bitirmiş tarihten evveliyatın kitabını aldım gece başlayacam çalışmaya şimdi vatandaşlığın ikncisini izliyecem

gececiyim simdi baslıyorum calısmaya herkese kolay gelsın
Kolay gelsin benim uyku düzeni nanay oldu hiç iyi hissetmiyorum coğrafya videosu izleyim dedim boş boş videoya baktım anlamadan bıraktım ben de yatsam iyi olacak bugün böyle oldu maalesef

Kolay gelsin benim uyku düzeni nanay oldu hiç iyi hissetmiyorum coğrafya videosu izleyim dedim boş boş videoya baktım anlamadan bıraktım ben de yatsam iyi olacak bugün böyle oldu maalesef
sabah kalkar telafı edersın uykulu uykulu verım alamazsın cunku

Yaren hangi kitapların fotokopileri var sende ,beğenmediklerin varmı içinde ya da çok memnun oldukların

favorim evveliyat ve tarihin pusulasi yediiklim...beyazkalem yargi kisayol tarihsavar ihtiyac data ....fotokobilerini cektim hepsinide bitirecegim ins

gun kapanisi : 3 video bitti ozetle ve 200 soru + film gunumdu kiralik ask iyi geceler

ben bu gecelere kadar çalışan rakiplerimi görünce moralim bozuluyorrrr

sizlere iyi çalışmalar kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…