- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.480
canım matematıkten temelın varsa bol soru coz temelın yoksa antremanlarla matematıkten baslayabılırsın
hosgeldınnnn canımslm kizlar benide araniza alin tolinn beni hatirladinmi :) bende raporumu verim tarih vat bitti hizlica tekrar yapiyorum. bu hafta alana basliycam
hosgeldınızzzzzSlm kızlar bende aramıza katılmak istiyorum. Başkalarının da çalıştığını görmek bana güç veriyor. Herkese başarılar diliyorum.
pontiii yanına turkce kıtabı al paragraf cozersın bos gecirmekten ıyıdırSiz Çılgınlar gibi ders çalışırken ben 2 günlüğüne şehir dışına çıkacağım /:
değerini bilin yani şu 2 günün : (
basarılar ben bugun ıptalimm ...ınsalah yarın telafı edıcemkızlar dun cok verımlı gecmedı osmanlı kurulus ve yukselmeyı tekrar edıp 190 soru cozdum ama niyetim bugun telafı etmek
canım ben ders ders gidiyorum videoları takıp edıyorum ve bol soru cozmeye calısıyorum cunku soru cozmeden konu oturmuyor malesefbasarılar ben bugun ıptalimm ...ınsalah yarın telafı edıcem
tolinimm programın nasıl bır gunluk
her gun bı ders seklınde mı kesınlıkle sorusuz olmuyocanım ben ders ders gidiyorum videoları takıp edıyorum ve bol soru cozmeye calısıyorum cunku soru cozmeden konu oturmuyor malesef
hayır canım cografya mat geoyu bıtırdım suan sadece tarih calısıyorum videolarını ızleyıp tekrar edıp soru cozuyorum tarihten sonrada sırada vatandaslık varher gun bı ders seklınde mı kesınlıkle sorusuz olmuyo
inklap tarihi kesinlikle daha zevklıkurulus yukselme duraklama dagilmayi tekrar edonce bende az soru cozdum bugun ins telafi edecegiz osmanliyi bugunde oturtayim sorularla tekrarlarla yarinds inkilap tarihine gececegim
inklap tarihi kesinlikle daha zevklı
ben programsız calısıyorum ne zaman program yapsam uymuyorum cunkuYa hanımlar ben düzenli çalışamıyorum adam akıllı bir program oluşturmam lazım olmuyor böyle artık tam anlamıyla düzene girmem gerek zaman kalmadı
Siz nasıl çalışıyorsunuz günde kaç konu kaç soru mesela
program yapmaya çalışıyorum işin içinden çıkamadım fikirlere ihtiyacım var
Ya hanımlar ben düzenli çalışamıyorum adam akıllı bir program oluşturmam lazım olmuyor böyle artık tam anlamıyla düzene girmem gerek zaman kalmadı
Siz nasıl çalışıyorsunuz günde kaç konu kaç soru mesela
program yapmaya çalışıyorum işin içinden çıkamadım fikirlere ihtiyacım var
Selamlar..Bende matematik çalıştım biraz bir coğrafya videosu izledim matematikten soru çözdüm 2saat sonra devam edecem biraz dinleneyim..
sevındım senın adınaaaHerkese günaydın. Bende programlı çalışamıyorum. Ev kadını olunca herşey daha da zorlaşıyor. İki yaşını doldurmuş bi kızım var. Günde iki derse bakabiliyorum. Sizleri ders çalışıyor olarak görünce daha fazla derse bakmaya başladım. Çok çok teşekkür ederim hepinize. Kolay gelsin