Bende yediiklimin soru dünyası var ama sanki sorular yorum tarzı daha çok ,evveliyatı data var bende de onlardan bende memnunumfavorim evveliyat ve tarihin pusulasi yediiklim...beyazkalem yargi kisayol tarihsavar ihtiyac data ....fotokobilerini cektim hepsinide bitirecegim ins
Bende yediiklimin soru dünyası var ama sanki sorular yorum tarzı daha çok ,evveliyatı data var bende de onlardan bende memnunum
Aslında kitaplar yaprak testlerden daha uygun ama o parayı birden vermek gerekiyor
Bir de mesela soru bankalarının eski basımını alın indirime koyuyorlar 5 tl soru bankası aldım yaprak testler de o civarda
Eski soru bankasından zarar gelmez en fazla bir iki yeni soru eksik olur 2014 2015 piyasada var
Bir ara internetten 3-4 tl ye bile aldı burdan arkadaşlar
coğrafya ve tarih için internette sorular buldum çıktı alacağım ama aklımdaki soru 2015 2016 arasında çok fark var mı
damdanda cevap verır ama bende yazayım yayınına gore degısıyor mesela pegemın 2014 ude 2015 ide 2016 sıda aynıymıs ben sene basında 2015 aldım 3 liraya gayette cozdum ve gercektende guncel olaılecek sorulara rastlamadım ama ı evvelıyat bı doktorın yayınları kesınlıkle guncelleme yapıyorlar buna dıkkat ederek alabılırsın kıtaplarınıcoğrafya ve tarih için internette sorular buldum çıktı alacağım ama aklımdaki soru 2015 2016 arasında çok fark var mı
olur bence sadece tarihimi var yoksa cografyası falanda varmı?söyleyebilirim herhalde burada sakıncası yoksa pusulanın 2015 soru bankaları pdf olarak var onları çıktı alıyım çözüyüm sonra ikinci defa çözmek tekrar için 2016 basımlarını alırım :)
olur bence sadece tarihimi var yoksa cografyası falanda varmı?
ay cok sevınırım alsammı dıye dusunuyordum ıncelemıs olurum ozelden atarmısıntarih soru bankası ve konu anlatımı var , coğrafyanında soru bankası buldum atabilirim sizede
tabi ne demekay cok sevınırım alsammı dıye dusunuyordum ıncelemıs olurum ozelden atarmısın
tarih soru bankası ve konu anlatımı var , coğrafyanında soru bankası buldum atabilirim sizede
özelden maili atarsan hemen yollarım :)Ben de rica etsem olur mu