- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
evet bende sendenimoooo bende kendimi tek gececi sanıyordum yalnız degılmısım demekki
bende aynıyım yenı uyandım genede uykumu alamadımevet bende sendenim
ay 2 saat uyuyayım dedim bu saatte kalktım nolcak böyle
tarihte osmanlı duraklama dönemindeyim, coğrafya bitti gibi turizm ve ulaşım videoları kaldı, matematiği kafama göre çalışıyorum şu an problemlere ağırlık veriyorum daha çok, türkçe ve vatandaşlığa hiç çalışmadım dahabende aynıyım yenı uyandım genede uykumu alamadımkonularda nerelerdesın ?
konularda hemen hemen aynı yerdeyıztarihte osmanlı duraklama dönemindeyim, coğrafya bitti gibi turizm ve ulaşım videoları kaldı, matematiği kafama göre çalışıyorum şu an problemlere ağırlık veriyorum daha çok, türkçe ve vatandaşlığa hiç çalışmadım daha
bılgıler ıcın cok cok tesekkurler bencede konu tekrarından cok soru cozumune agırlık verılmelıArkadaşlar merhaba. Tüm kpss çalışanlarına başarılar dilerim. Sizlere kendi çalışma planımdan bahsetmek istiyorum belki işinize yarar. Ben 2010 kpss önlisansdan 91,8 puan aldım, Türkiye genel sıralamam 620, muhasebe mezunuyum kendi alanımdan sıralamam 30 idi ve atandım 5,5 yıllık devlet memuruyum. Nasıl çalıştığıma gelince, dersaneye gidiyordum ve orda yapılan ilk deneme de matematik netim 1'di, evet yazıyla da bir :) ben bir yıl boyunca matematiğe ağırlık verdim, bir dersi hocama rica ederek beş ayrı sınıfta dinledim, alay edildim ama değdi. Haziran denemesinde 29 matematik netim vardı. Anladığım kadarıyla bi çoğunuz evde hazırlanıyorsunuz, konulara ağırlık vermeyin derim. evet çalışın tabi ama neden aklımda kalmıyor demeyin, soru çözmeden kalmaz bundan emin olun. soruyu gördükçe hatırlarsınız. ben her gün sorularımı hazırlıyordum şöyle; örnek veriyorum 30 türkçe,30 mat, 30 tarih,30 coğrafya,30 vatandaşlık gibi. Sonra tekrar en baştan... Yani 100 türkçe 100 matematik çözerseniz sıkabilir. böyle sıkılmadan soru çözmüş oluyorsunuz. bu şekilde günde en az 300 soru çözmeden yatmayın. bi de gece doğru ve yanlışlarınızı kontrol ettikten sonra sabah kalkıp çözdüğünüz soruları yeniden çözün. doğrularınızı da çözün. kesinlikle aklınızda kalacaktır. Sorularınız olursa cevap verebilirim. Hepinize başarılar dilerim.
Arkadaşlar merhaba. Tüm kpss çalışanlarına başarılar dilerim. Sizlere kendi çalışma planımdan bahsetmek istiyorum belki işinize yarar. Ben 2010 kpss önlisansdan 91,8 puan aldım, Türkiye genel sıralamam 620, muhasebe mezunuyum kendi alanımdan sıralamam 30 idi ve atandım 5,5 yıllık devlet memuruyum. Nasıl çalıştığıma gelince, dersaneye gidiyordum ve orda yapılan ilk deneme de matematik netim 1'di, evet yazıyla da bir :) ben bir yıl boyunca matematiğe ağırlık verdim, bir dersi hocama rica ederek beş ayrı sınıfta dinledim, alay edildim ama değdi. Haziran denemesinde 29 matematik netim vardı. Anladığım kadarıyla bi çoğunuz evde hazırlanıyorsunuz, konulara ağırlık vermeyin derim. evet çalışın tabi ama neden aklımda kalmıyor demeyin, soru çözmeden kalmaz bundan emin olun. soruyu gördükçe hatırlarsınız. ben her gün sorularımı hazırlıyordum şöyle; örnek veriyorum 30 türkçe,30 mat, 30 tarih,30 coğrafya,30 vatandaşlık gibi. Sonra tekrar en baştan... Yani 100 türkçe 100 matematik çözerseniz sıkabilir. böyle sıkılmadan soru çözmüş oluyorsunuz. bu şekilde günde en az 300 soru çözmeden yatmayın. bi de gece doğru ve yanlışlarınızı kontrol ettikten sonra sabah kalkıp çözdüğünüz soruları yeniden çözün. doğrularınızı da çözün. kesinlikle aklınızda kalacaktır. Sorularınız olursa cevap verebilirim. Hepinize başarılar dilerim.
ben programsız calısıyorum ne zaman program yapsam uymuyorum cunku
Kendimce bir program yaptım teşekkür ederim :)plana kendin karar veriyorsun mesela ben ssbahtansa gece 3 saat daha verimliuim ve oglen 2 saat ....programini yap hergun ne yaptigini yaz burdan takip ederiz
Hayır tabi ki günde 300 soruyla olmaz. Ben haftanın üç günü sabahları dersaneye gidiyordum. konuları dersanede takip edip evde sadece soru çözüyordum. ve günde EN AZ 300 soru çözmeden yatmayın dedim. 500 soru çözün, daha fazlasını çözün. ben günde şu kadar çalıştım diyemem çünkü öyle bi programım olamadı aynı anda üniversite ikinci öğretimde okuyodum. bi yandan okul bi yandan kpss. dersaneye gidip ders dinlemekle birlikte günlük en az 350 soru çözmeden yatmamayı hedef koymuştum kendime. bazen 600 çözüyodum bazen 400 ama 350nin altına düşürmedim. zaten oturup ben 5 saat ders çalışayım derseniz bu olmaz sıkılırsınız, okuduğunuzu bile anlamazsınız. kendinizi kasmadan çalışın
kac netle aldin bu puani merak ettim boyle kazananlardan dinledikce şevk aliyorum
92 netle 91.8 aldım
ben bugunu 3 tarih videosuyla kapatıyorum biraz hasta gıbıyım yarında yokum cuma gunu telafı edicem insallah
kolay gelsin kızlar habertürk gazetesi her çarşamba deneme vermeye başladı haberiniz olsun
Sadece tarihten mi çözdün 310 soruyu ya ben soru kaynağı bulamıyorum en yakın zamanda bol bol soru bankası almam gerek var ama yetmiyor konu konu olsa keşke yaprak testler konular ilerledikçe alsam yetişemiyorum vallauyumak istemiyorumm uff gun kapanisi : 2 video tarih ve 310 soru ...