Tolinin kpss calisma gunlugu:)

bende aynıyım yenı uyandım genede uykumu alamadımkonularda nerelerdesın ?
tarihte osmanlı duraklama dönemindeyim, coğrafya bitti gibi turizm ve ulaşım videoları kaldı, matematiği kafama göre çalışıyorum şu an problemlere ağırlık veriyorum daha çok, türkçe ve vatandaşlığa hiç çalışmadım daha

Arkadaşlar merhaba. Tüm kpss çalışanlarına başarılar dilerim. Sizlere kendi çalışma planımdan bahsetmek istiyorum belki işinize yarar. Ben 2010 kpss önlisansdan 91,8 puan aldım, Türkiye genel sıralamam 620, muhasebe mezunuyum kendi alanımdan sıralamam 30 idi ve atandım 5,5 yıllık devlet memuruyum. Nasıl çalıştığıma gelince, dersaneye gidiyordum ve orda yapılan ilk deneme de matematik netim 1'di, evet yazıyla da bir :) ben bir yıl boyunca matematiğe ağırlık verdim, bir dersi hocama rica ederek beş ayrı sınıfta dinledim, alay edildim ama değdi. Haziran denemesinde 29 matematik netim vardı. Anladığım kadarıyla bi çoğunuz evde hazırlanıyorsunuz, konulara ağırlık vermeyin derim. evet çalışın tabi ama neden aklımda kalmıyor demeyin, soru çözmeden kalmaz bundan emin olun. soruyu gördükçe hatırlarsınız. ben her gün sorularımı hazırlıyordum şöyle; örnek veriyorum 30 türkçe,30 mat, 30 tarih,30 coğrafya,30 vatandaşlık gibi. Sonra tekrar en baştan... Yani 100 türkçe 100 matematik çözerseniz sıkabilir. böyle sıkılmadan soru çözmüş oluyorsunuz. bu şekilde günde en az 300 soru çözmeden yatmayın. bi de gece doğru ve yanlışlarınızı kontrol ettikten sonra sabah kalkıp çözdüğünüz soruları yeniden çözün. doğrularınızı da çözün. kesinlikle aklınızda kalacaktır. Sorularınız olursa cevap verebilirim. Hepinize başarılar dilerim.

konularda hemen hemen aynı yerdeyız
bılgıler ıcın cok cok tesekkurler bencede konu tekrarından cok soru cozumune agırlık verılmelı

yani gunde 300 soru mu cozdun sadece ? ve kac saat calisiyordun gunde

Hayır tabi ki günde 300 soruyla olmaz. Ben haftanın üç günü sabahları dersaneye gidiyordum. konuları dersanede takip edip evde sadece soru çözüyordum. ve günde EN AZ 300 soru çözmeden yatmayın dedim. 500 soru çözün, daha fazlasını çözün. ben günde şu kadar çalıştım diyemem çünkü öyle bi programım olamadı aynı anda üniversite ikinci öğretimde okuyodum. bi yandan okul bi yandan kpss. dersaneye gidip ders dinlemekle birlikte günlük en az 350 soru çözmeden yatmamayı hedef koymuştum kendime. bazen 600 çözüyodum bazen 400 ama 350nin altına düşürmedim. zaten oturup ben 5 saat ders çalışayım derseniz bu olmaz sıkılırsınız, okuduğunuzu bile anlamazsınız. kendinizi kasmadan çalışın

ben programsız calısıyorum ne zaman program yapsam uymuyorum cunku

İşte bende de öyle bir sıkıntı var o yüzden uyabileceğim bir program yapayım dedim yoksa ipin ucu hepten kaçıyor
Yaptım ama ben saat falan koymadım her güne çalışacağım dersleri belirledim sadece gerisi bana kalmış
Ancak böyle uyabilirim napim

kac netle aldin bu puani merak ettim boyle kazananlardan dinledikce şevk aliyorum

ben bugunu 3 tarih videosuyla kapatıyorum biraz hasta gıbıyım yarında yokum cuma gunu telafı edicem insallah

uyumak istemiyorumm uff gun kapanisi : 2 video tarih ve 310 soru ...
Sadece tarihten mi çözdün 310 soruyu ya ben soru kaynağı bulamıyorum en yakın zamanda bol bol soru bankası almam gerek var ama yetmiyor konu konu olsa keşke yaprak testler konular ilerledikçe alsam yetişemiyorum valla

2 Tarih 1 Coğrafya videosu Antrenmanlarla Matematik 103 soru, Tarihten 93 soru ile bitiriyorum bugünü bakalım

Arkadaşlar bu şekilde çabuk yorulursunuz. Beni dinlerseniz az az çözün. Yani bi dersten bi kerede oturup 100 soru çözmektense en fazla 50 soru çözün. Sonra diğer dersin sorularına geçin. Maksimum onda da 50 soru çözüm diğer derse. Deneyin daha az yorulduğunuzu farkedeceksiniz, bu da daha fazla soru çözmenizi sağlayacak. Bi örnek vereyim, 50 türkçe, 50 mat, 50 coğrafya, 50 tarih çözdünüz diyelim. 200 soru yapar. Bi saat yada yarım saat durup enerjinizin durumuna göre 20-30-40 belirleyeceğiniz sayıda yeniden 30 türkçe 30 matematik 30 coğrafya 30 tarih çözerseniz bir gecede 320 soru çözmüş olursunuz. Ve emin olun bu yöntemle fazlasını da yaparsınız. Önemli bi konu daha var o da şu; biz soruları çözdükten sonra doğru yanlış kontrol edip yanlışları yeniden çözmeye yada nerde yanlış yaptım eksikliğim nerde deme yoluna gidiyoruz. Eksikliği de tam olarak burda yapıyoruz. Gece çözdüklerinizi sabah kırmızı kalemle yeniden çözün, doğrularınızı da çözün. Neden doğru yaptığınız da iyice yerleşsin beyninize. Bir ay bu yöntemi deneyin ve sonra bir deneme sınavına girin farkı göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…