Tolinin kpss calisma gunlugu:)

favorim evveliyat ve tarihin pusulasi yediiklim...beyazkalem yargi kisayol tarihsavar ihtiyac data ....fotokobilerini cektim hepsinide bitirecegim ins
Bende yediiklimin soru dünyası var ama sanki sorular yorum tarzı daha çok ,evveliyatı data var bende de onlardan bende memnunum

Aslında kitaplar yaprak testlerden daha uygun ama o parayı birden vermek gerekiyor

Bir de mesela soru bankalarının eski basımını alın indirime koyuyorlar 5 tl soru bankası aldım yaprak testler de o civarda

Eski soru bankasından zarar gelmez en fazla bir iki yeni soru eksik olur 2014 2015 piyasada var

Bir ara internetten 3-4 tl ye bile aldı burdan arkadaşlar

coğrafya ve tarih için internette sorular buldum çıktı alacağım ama aklımdaki soru 2015 2016 arasında çok fark var mı

coğrafya ve tarih için internette sorular buldum çıktı alacağım ama aklımdaki soru 2015 2016 arasında çok fark var mı

her sene binlerce yeni soru yok ki

bir önceki sene olanlara yeni sorular ekleniyor

ne kadar üretilirse

bir de ÖSYM nin o sene sorduğu absürt konudan da ekliyorlar

sonuçta onlar da soru onları çözmek de artı

bir de piyasaya bakarsanız son 50 yılın soruları diye kitaplar var

ÖSYM kendini tekrar ediyor eski sorulara rağbet var

damdanda cevap verır ama bende yazayım yayınına gore degısıyor mesela pegemın 2014 ude 2015 ide 2016 sıda aynıymıs ben sene basında 2015 aldım 3 liraya gayette cozdum ve gercektende guncel olaılecek sorulara rastlamadım ama ı evvelıyat bı doktorın yayınları kesınlıkle guncelleme yapıyorlar buna dıkkat ederek alabılırsın kıtaplarını:KK66:

söyleyebilirim herhalde burada sakıncası yoksa pusulanın 2015 soru bankaları pdf olarak var onları çıktı alıyım çözüyüm sonra ikinci defa çözmek tekrar için 2016 basımlarını alırım :)

söyleyebilirim herhalde burada sakıncası yoksa pusulanın 2015 soru bankaları pdf olarak var onları çıktı alıyım çözüyüm sonra ikinci defa çözmek tekrar için 2016 basımlarını alırım :)
olur bence sadece tarihimi var yoksa cografyası falanda varmı?

gunun kapanisi : tarihten bastan sona genel tekrar ve 302 soru sadece ...subatta bu sayi 2 kat olacak ins bitt artik tarih :)

çalışamıyorum kafam ağırlaşıyor gözlerim kapanıyor :110:

mltm44 hangi dershaneye gittin canim .dershaneye gitmeyi öneriyormusun? benimde mat.sifir düzeyde nasil hallettin matematigi?hangi kaynaklardan çaliştin matematigi ve diger dersleri?

kızlar tarihi nasıl çalışıyorsunuz ezber ağırlıklı mı

selammm dun hıc soru cozemedım hastaydım sadece 4 tane tarih videosu ızledım bugunde pek ıyı degılım ama mecbur calısıcam herkese kolay gelsın:KK52:

X