Tolinin kpss calisma gunlugu:)

Siz Çılgınlar gibi ders çalışırken ben 2 günlüğüne şehir dışına çıkacağım /:

değerini bilin yani şu 2 günün : (

tolin tolin nasıl gıdıyor calısmaa

bu aradaa matematıge nasıl calsıyorsunuzzzzz
canım matematıkten temelın varsa bol soru coz temelın yoksa antremanlarla matematıkten baslayabılırsın:KK51:

slm kizlar benide araniza alin tolinn beni hatirladinmi :) bende raporumu verim tarih vat bitti hizlica tekrar yapiyorum. bu hafta alana basliycam
hosgeldınnnn canım:KK50:

Slm kızlar bende aramıza katılmak istiyorum. Başkalarının da çalıştığını görmek bana güç veriyor. Herkese başarılar diliyorum.
hosgeldınızzzzz:KK50::KK50:

Siz Çılgınlar gibi ders çalışırken ben 2 günlüğüne şehir dışına çıkacağım /:

değerini bilin yani şu 2 günün : (
pontiii yanına turkce kıtabı al paragraf cozersın bos gecirmekten ıyıdır:KK66:

kızlar dun cok verımlı gecmedı osmanlı kurulus ve yukselmeyı tekrar edıp 190 soru cozdum ama niyetim bugun telafı etmek:KK52:

kızlar dun cok verımlı gecmedı osmanlı kurulus ve yukselmeyı tekrar edıp 190 soru cozdum ama niyetim bugun telafı etmek:KK52:
basarılar ben bugun ıptalimm ...ınsalah yarın telafı edıcem
tolinimm programın nasıl bır gunluk

basarılar ben bugun ıptalimm ...ınsalah yarın telafı edıcem
tolinimm programın nasıl bır gunluk
canım ben ders ders gidiyorum videoları takıp edıyorum ve bol soru cozmeye calısıyorum cunku soru cozmeden konu oturmuyor malesef:KK43:

her gun bı ders seklınde mı kesınlıkle sorusuz olmuyo :KK43:
hayır canım cografya mat geoyu bıtırdım suan sadece tarih calısıyorum videolarını ızleyıp tekrar edıp soru cozuyorum tarihten sonrada sırada vatandaslık var:KK51:

kurulus yukselme duraklama dagilmayi tekrar edonce bende az soru cozdum bugun ins telafi edecegiz osmanliyi bugunde oturtayim sorularla tekrarlarla yarinds inkilap tarihine gececegim

Slms arkadaşlar. Bugün sadece coğrafyadan soru cozdum. Kitap okuma yaptım. İlerleyen saatlerde çalışmaya devam..

Ya hanımlar ben düzenli çalışamıyorum adam akıllı bir program oluşturmam lazım olmuyor böyle artık tam anlamıyla düzene girmem gerek zaman kalmadı
Siz nasıl çalışıyorsunuz günde kaç konu kaç soru mesela
program yapmaya çalışıyorum işin içinden çıkamadım fikirlere ihtiyacım var

Ya hanımlar ben düzenli çalışamıyorum adam akıllı bir program oluşturmam lazım olmuyor böyle artık tam anlamıyla düzene girmem gerek zaman kalmadı
ben programsız calısıyorum ne zaman program yapsam uymuyorum cunku:KK48:

gun kapanis : 3 konu video dinleme tarih ozet tekrari ve 364 soru cozumu ile kapatiyorum..zorlasam 500 olacak ama konu calisinca durmak daha iyi...iyi geceler ben kacar

plana kendin karar veriyorsun mesela ben ssbahtansa gece 3 saat daha verimliuim ve oglen 2 saat ....programini yap hergun ne yaptigini yaz burdan takip ederiz

Selamlar..Bende matematik çalıştım biraz bir coğrafya videosu izledim matematikten soru çözdüm 2saat sonra devam edecem biraz dinleneyim..

Herkese günaydın. Bende programlı çalışamıyorum. Ev kadını olunca herşey daha da zorlaşıyor. İki yaşını doldurmuş bi kızım var. Günde iki derse bakabiliyorum. Sizleri ders çalışıyor olarak görünce daha fazla derse bakmaya başladım. Çok çok teşekkür ederim hepinize. Kolay gelsin

Herkese günaydın. Bende programlı çalışamıyorum. Ev kadını olunca herşey daha da zorlaşıyor. İki yaşını doldurmuş bi kızım var. Günde iki derse bakabiliyorum. Sizleri ders çalışıyor olarak görünce daha fazla derse bakmaya başladım. Çok çok teşekkür ederim hepinize. Kolay gelsin
sevındım senın adınaaa:KK66:ben yenı uyandım gunaydın herkeseee:KK3:

X