way maşallah helal olsunnn1 tane var cocugu sabaha kadar uyumuyor gun arasi 3 saat uyumak yetiuormus .beni uyku basti simdi uyumamam lazim
ponti nerelerdesın sana bikac sorum olecek sıteye girdiğinde ugraArkadaslar kimse gerideyim diye üzülmesin ya hu burda ben varken daha hic bişe yapmadım sadece tarihteyim : D gerisi full duruyor
ben genelde evde cok oturunca bunalıyorumSu sizde de oluyo muu ..
Disari ciktim mi derse adapte olmak bana zor geliyo o gun icinde
tüikin kendı sıtesınde var aslındada oturup tek tek yazmak lazım üşeniyorumkimse yohmiiiiiiiii
ben hep buralardayım tolino tüik şeysini nereden indirebilirim ki acaba ya
türkiye istatistik kurumu verılerı canım cografyada son senelerde osym burdanda sormaya basladıtüik ne anlamadim
canım supersin ya maşallah862 soru ve 1 vatandaslık videosu gun kapanısıdır
slm ygs ye hazirlaniyosan seviyene gote ise al bencevrehazırlanıyorum30414 .!.:selam kızlar matematikten problemler soru bankası arıyorum da kitap yurdunda ygs de çıkmış problemler buldum ygs için alıyım mı sizce
yok kpss :)slm ygs ye hazirlaniyosan seviyene gote ise al bence
o zaman neden ygs kıtabı alıyosun kıyok kpss :)
bi başlarsan gerisi gelır canım zorla kendını bıraz sonra alısıyorsun zatencanım supersin ya maşallah
bende gorebilecekmiyim acaba 500leri 800leri...
ben niye cozemiyorum bu kadar
canım cevrende bakıp ınceleyebılecegın bı yer varsa sorulara bak eger zorsa al ama yok kolay sorularsa alma derım bazı ygs yayınları kpsslerden daha zor oluyor ama kolaysa işini görmez benceselam kızlar matematikten problemler soru bankası arıyorum da kitap yurdunda ygs de çıkmış problemler buldum ygs için alıyım mı sizce
nerdekızlar yarın ıhtıyac tg 5 var kacırmayınnn
ay bu arada vatandaslık bıttı konu okudum 40 kusur soru cozdumkızlar yarın ıhtıyac tg 5 var kacırmayınnn
İhtiyaç tersanesinde:)
ay ucretlerı ne kadar ben yargıyı beklıyodum gercı cok kaynagım var bunlara baslamadımİhtiyaç tersanesinde:)
Giriş ücreti beş lira yalniz bunlar dersanede yapiliyor..ay ucretlerı ne kadar ben yargıyı beklıyodum gercı cok kaynagım var bunlara baslamadım