Tolinin kpss calisma gunlugu:)

ben kendime 1.5 gun tatil verdim hediye olarak tarihi bitirince ...ama yarin baslayacagim tekrar boyle cok bunalirssn kisa bir ara ver vicdanen huzurlu olmayip hemen donmek istiyorsun zaten...
Bugun herkes mola vermis sanirim @t

cok sukur bitti videolara ayirdigim zamani sorulara ayiriyorum...sen ne yaptin?
üstünden büyük bi yük kalktı desene
bende tarihte atatürk dönemi iç politikaya geldim.vatandaşlığa hiç başlamamıştım ona başladım yasamayı bitirmek üzereyim sorularını çözecem inşallah

vatandasliga baska bir cozum yolu ariyorum bende bakalim
yasama ve yürütmede bitti.yürütme sorularını çözcem inşa şimdi.vatandaşlıktan kurtulucam inşa yargı ,idare hukuku ve uluslararası kuruluşlar kaldı.ihtiyaç konu anlatımından çalışıp tam kavrayamadığım yerleri özgür özkınıktan dinliyorum yaren

kızlar ben geldım haftasonu pek calısmadım hatta pazar gununu full uyuyarak gecırdım
bugun yenıden baslıyorum
sıze işinize yarıyacak bıkac uygulama tavsıye edeyım ısteyen takıp edebılır
-youtubda hakan hoca kanalında erdal keseklerın videoları var 8 tane 2014 videoları ama cok bı degısıklık yok o yuzden onu takıp edebılırsınız
-androıd telefonlara telegram ındırıp guncel kanalları var hergun guncel bılgılerı yolluyorlar onalrı takıp edebılırsınız ben sene basından berı hem vatsaptan hem telegramdan takıp edıyorum tavsıye ederım numara gozukmesı gıbı sorunlar yok
-bıde tarıhten suvarı soru bankası cıktı ramazan hocada tavsıye etmıstı zaten bunuda alırsanız yararınıza olur ben hafta sonu alıcam
şimdi gelelim fasulyenın faydalarına benım turkce dılbıgısı cok kotu bana video not yada yararamı olacak herhangi bir tavsiyesi olan varmı?

Ay bi de suvarı mı varmış..ben bugün kitap sipariş ettim Balım geç kaldın yahu sabah yazaydın:)
Türkçe de isem Aker Kartal ın videolarına baktın mı? Ben sözel mantık ve fiiller videosunu izledim çok beğendim.

sozel mantık ızledım onu cok begendım ama ses bılgısıde ızlemıstım onu sankı bıraz ust sevıyeden anlattı gıbı geldı bana hala sorularını cozemıyorum ama tekrar bakayımsuvarıyı bende epeydır takıp edıyordum sabah gordum bugun cıkmıs bi sonrakı sıparısınde verırsın bu sıparıste hangı kıtapları aldın?

Hmm diğer videolarını bilmiyorum ki sadece ikisini izledim bende

Aşina tarih soru bankası
Filozof tarih soru bankası
Evveliyat anayasa, coğrafya soru bankaları 44 lü denemeleri
Yargı kozmik oda Mat soru bankası
Fem gk gy soru bankası
Data gk gy denemeler
Bi de eğitim bilimleri denemeler sipariş ettim canım

Coştum bu sefer, çok kitabım olacak heyecanla bekliyorum

kolay gelsin maaşallah

ben kendimi çokkkk kötü hissettim mevcut soru bankalarına bile bakmayı sanım hiççç istemiyor

kolay gelsin maaşallah

ben kendimi çokkkk kötü hissettim mevcut soru bankalarına bile bakmayı sanım hiççç istemiyor
Çok vaktimiz kalmadı, puanlarımız da fena değil, şu zamanı dolu dolu geçirirsek bir oh çekeriz Allah ın izniyle.

Zorlamak lazım

Hatunlar ben napıcam ya ilaç kullanıyorum sürekli uyuyorum bu günlerde gece biraz yatıp kalkmaya niyetleniyorum kalkamıyorum bi çözüm yolu bana :/ evliyim birde onun yükü de var

Hatunlar ben napıcam ya ilaç kullanıyorum sürekli uyuyorum bu günlerde gece biraz yatıp kalkmaya niyetleniyorum kalkamıyorum bi çözüm yolu bana :/ evliyim birde onun yükü de var
:/ ilacı bu dönem kullanman mecburi mi :/ ilacın etkisini egale etmek zor olur
Ama zorlayıp uyumaman lazım, uyuyup uyanayım deyince olmuyo çünkü bende çok Yaptım biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…