Tolinin kpss calisma gunlugu:)

:/ ilacı bu dönem kullanman mecburi mi :/ ilacın etkisini egale etmek zor olur
Ama zorlayıp uyumaman lazım, uyuyup uyanayım deyince olmuyo çünkü bende çok Yaptım biliyorum
Malesef mecburum kullanmaya :KK43: Aynen saati kuruyorum saati bile duymuyorum o derece resmen :-)

Hatunlar ben napıcam ya ilaç kullanıyorum sürekli uyuyorum bu günlerde gece biraz yatıp kalkmaya niyetleniyorum kalkamıyorum bi çözüm yolu bana :/ evliyim birde onun yükü de var :KK43:

bak evli çocuklu çalışanlar var

buna rağmen sınava da çalışıyorlar

ilaç zorunlu ise de uykuyu programla atıyorum 10 saat yine uyu ama kalan zamanının çoğunu derse ayır

Evet öyle çok çalışan var.. Eşim evde olunca pek çalışamıyorum ev soğuk aynı odada çalışmaya çalışıyorum tv açıkken olmuyo o uyurken çalışıyorum genelde. Bi düzenim yok şu an oturduğum yerde uyukluyorum ama haklısın kendimi zorlamam lazım

kapanis: 465 soru ...matamatik turkce gunimdu mat cok yavas ve yorucu ilerledi programimi degistirmeye karar verdim mat tarih turkce cog her gun cozup sıkılmamaya calisacagim .....

vatandasliktan ne yaptim kizlar :KK31: sesimi kaydedip ninni gibi 30 dk dinleyip uyumaya karar verdim dun iyi gecti deneyin isterseniz video dinlemeye zamanim kalmadi:KK75:

vatandasliktan ne yaptim kizlar :KK31: sesimi kaydedip ninni gibi 30 dk dinleyip uyumaya karar verdim dun iyi gecti deneyin isterseniz video dinlemeye zamanim kalmadi:KK75:
evet benimde aklıma geldi üni yıllarında bi dersi öyle çalışmıştım.
yaren yargıyı bitirdim çok şükür idare ve uluslar arası kuruluşlar kaldı

Tarih calisirken ozel bi yontemin varmiydi?ben biraz zorlaniyorum tarih calisirken:KK43:
Bende arkadas gibi tam bir tarih canavariydim 2014 yilinda girdim tabi o yil tarih sorulari degisik olunca afalladim yapamadim . Ama ben bu yil ramazan yetgin in videolarini dinliyorum ve tek tek o ne derse ne yazarsa yaziyorum ardindan da evveliyat tarih kitabindan sorularini cozuyorum . Tarih vok kolay unutulan bir ders ve tarihi sevmek lazim bn cok sevdigim icin skinti yasamadim ama ramazan hoca tarihi s3vmeyen adama da sevdiriyor . Duymussunuzdur belki 2014 yilindan itibaren nokta atis sorulari yakalamis kisi 2014 te bilseydim au an atanmistim eminim neyse cok konustum:)videolari siddetle tabsiye ederim hem evveliyat tarih konu anlatimi kitabi alabilirsiniz ordanda takip edebilirsiniz kendinize gore renkli kalemler de kullanin onlarda etkili oluyor

kapanis: 465 soru ...matamatik turkce gunimdu mat cok yavas ve yorucu ilerledi programimi degistirmeye karar verdim mat tarih turkce cog her gun cozup sıkılmamaya calisacagim .....

bende o şekil çözüyorum ama sıralama farklı türkçe matematik tarih coğrafya yapmaya çalışıyorum sınavda da öyle olacağı için alışmak adına

Bir kaç gündür reglim..
benim regl dönemlerim ağır geçer biraz full sancılı
ilaç işe yarardı genelde ama aksi gibi bu kez yaramadı hafifletti sadece geçirmedi
3 gündür adam akıllı çalışamıyorum hala hafif sancım var ve çok halsizim bir bitseydi
dün antrenmanlarla matematik çalıştım toplamda 136 soru çözdüm
onun dışında yatakta sıcak su torbasıyla kitap okudum elimden başka bir şey gelmedi
yarın da yatılı misafir geliyor
oofff of bitmiyor çilem:mad:

tarıhı hergun roman okur gıbı okuyarak ılerlıcem bundan sonrası ıcın bende
:KK34::KK34::KK34:

mat turkceydi ama degistirdim programimi cok yoruyordu beni insaallah bu sefer programim tam oturur ..tarih bitince afalladim nasil program yapsam diye cok sukur azar azar da olsa ilerleyecegiz ...walla arkadasim gunde 1000 soru cozuyor ben ise yarisini

mat turkceydi ama degistirdim programimi cok yoruyordu beni insaallah bu sefer programim tam oturur ..tarih bitince afalladim nasil program yapsam diye cok sukur azar azar da olsa ilerleyecegiz ...walla arkadasim gunde 1000 soru cozuyor ben ise yarisini
bende tarıhı bıtırdım ama osm duraklama ve gerıleme hala sıkıntı .. hep unutuyoorummm:KK51::KK34::KK61:

kılzar elınde tüik verileri toplu şekilde olan allah askına ya buraya yuklseın yada ozelden yollasın bana ya lutfennn:KK43:

kız günde 1000 soru nasıl çözüyor maşallahhh:KK9: bebeği var mı arkadaşının

1 tane var cocugu sabaha kadar uyumuyor gun arasi 3 saat uyumak yetiuormus .beni uyku basti simdi uyumamam lazim

X