Eğer yazdıkların doğruysa evliliğiniz ilk geceden zaten bitme sinyali vermiş. Çok uzun süreceğini de düşünmüyorum. Ha bu sana bağlı. Öyle boş ol demekle boş olunmuyor bilesin. Ben dayağımı yer otururum, diyorsan devam et. Ama gururuma yediremem ezdirmem kendimi diyorsan çok uzun sürmez. Sakın düzelir falan diye de düşünme düzelmez bu adam.
Face mi? Fake o bi kere konununda öyle olduga ınanmıyorum fake değil yani...Face veya değil ama şu bir gerçekki face konuları daha çok ilgi görüyor...
Bir yuva kolay kurulmuyor da senin anlattıkların emin ol şiddeti engellemez. Daha doğrusu şiddetin gerekçesi olamaz. Hatta şunu söyleyeyim adam şiddet yoluyla seni yola getirmiş olurDayağımı yer otururum demiyorum da, belki ben adamı kışkırtmazsam, sinirli olduğumda susmasını bilirsem, hiç olayları o raddeye getirmezsem, karşıma alır düzgünce konuşursam, belki evliliğimiz kurtulabilir diyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta.
ben dayağı hoş görmüyorum.diyorum ki madem evlenmiş ve maden adam böyle şiddete meyilli o noktaya getirmemeye çalışsın.sonra yavaş yavaş adamın bu meyli azalmaya içinde merhamet çoğalmaya başlayacaktır diyorum.bizde de öyle idi adam sinirlendi mi ki çok küçük şeylerden oluyordu sehpa kırılıyordu telefon duvarlara vuruluyordu, yavaş yavaş aştık.ben damarına basmadım basmamayı ve susmayı kabullendim.zaten sinirleri geçince özür diliyorlar
yani susarsan alttan alırsan adam dövmez öyle mi ?
Yaşça büyüğüm demişsiniz genç arkadaşlarımıza vereceğiniz öğüt bu mu olurdu?
Benim bildiğim susup alttan aldıkça şiddet eğilimli olan insanların bu eğilimlerinin pik yaptığı yönünde.
konuyu okudunuz mu? susmaktan kastım kışkırtmamak ki konu sahibi eşini kışkırttığını kabul etti zaten
Gayette okudum !
Eşi de onu kışkırtmış, Bence siz okuyun konuyu bir daha.
Erkek açısından değil hem cinsiniz olan kadın açısından bakarak lütfen bir daha okuyun !
Hatta defalarca okuyun !
çoğunluk beni de haksız bulduğu için, olayları bu raddeye benim getirdiğimi söylediği için, işe kendimi düzeltmekle başlamam lazım. çekilir dert değilsin diyen bile olmuş.
çok fevriymişsin arkadaşım.
yumruğu yiyince susup ağlaman lazımdı.sakinleşince buraya gelir konu açardın "kocam balayına giderken bana yumruk attı,sizce artık beni sevmiyor mu?" diye.kimi gelmiş "dini nikah bilmem ne," kimi gelmiş " sana vurdu diye sen niye vuruyosun" falan.bende sana soyleyeyim ellerin dert görmesin,eline sağlık.ben olsam bende vururdum.
şimdi burada içimden gelen sıfatı yazarsam çarşı pazar karışır.o yuzden kocan olacak herif diye devam edeyim,ilk gece saçını yol,sonra yumruk at,ardından hasta kadına yanaş,işin olmayınca tokat at.cidden bambaşkaymış.
herşeye rağmen bu adamı seviyorsan,düzelme ihtimali goruyorsan ben devam et derim.zira aciz,güçsüz bir kıza benzemiyorsun.sende ezilme potansiyeli görmediğim için böyle söylüyorum,kendimle çelişiyorum gibi görülmesin.
Ya yola gelir insan gibi davranmayı öğrenir, ya öğrenmez.sen gereğini yaparsın.
Dayağımı yer otururum demiyorum da, belki ben adamı kışkırtmazsam, sinirli olduğumda susmasını bilirsem, hiç olayları o raddeye getirmezsem, karşıma alır düzgünce konuşursam, belki evliliğimiz kurtulabilir diyorum. Bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?