acıktıkca meyve yiyebilirsin özellikle elma tok tutuyor. en azından ben acıktığımda elma ve mandalina yerim iştahımı keser yemek yiyemem. salata öneririm. sınırsız yiyebilirsin özellikle kendin yaparsan daha lezzetli bir hal alıyor.
Bende ufak bir öneride bulunmak istiyorum. Bir kase yoğurdun içine 1 adet orta boy elma doğra ister kabuklu ister kabuksuz. Bunu ye. çok leziz hemde calsiyum ağırlıklı vitamin deposu. Tavsiye ederim arkadaşım.Bu kadar faydalı hem tok tutuyor hemde göbek yağlarını eritiyor.
spor hocamın verdiği tarif, hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de içindeki tarçın kan şekerini düzenleyerek açlık hissini engelliyor:
1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
Yapılışı: Elma ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.
Kullanılışı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi önerilir.[/QUOT
ne güzel bir tarif bu böyle teşekkürler:)
kızlar konu açılalı baya olmuş ama gene de söliym annem *************** kullanıyo kadın yemek görünce midesi bulanıyo o derece tokluk hissi weriyo. 5 kilo verdi hala dewam ediyo. suan 70 kilo. kendi annem kullanıyo biliyorum nasıl bişey olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?