mesajlar için teşekkür ederim kızlar.
Tok tutan şeyler senin metabolizmanı yavaşlatarak ilerki dönemlerde hızla kilo almana sebep olacak. Sen sık sık yemek yemeye bak. ana ara ana ara ana ara öğünler yaparak zayıflamak en sağlıklısı. Günde 3 defa bayağa bildiğimiz yemeklerden ye. sebzeli, baklagilli, etli tavuklu. sırala istediyin gibi, haftada 2 gün beyaz et, yani balık veya tavuk, haftada 2 gün kırmızı et, haftada en az 1 gün baklagil ye, kalan ana öğünlerine de sebze yemekleri, nebileyim, fasulye, karnabahar, kabak, patlıcan, domates, biber içeren yemekler ye. ara öğünlerini de sakın atlatma, dediklerimi yap, sonra bak nasıl hızla zayıflıyorsun.
Ha bir de en önemlisi, haftada 2 gün akşam yemeyi yerine kaçamak ilan ediyorsun ve canının çektiği hamur işi olsun tatlı olsun, ne olursa olsun, doyasıya patlayasıya istediğin kadar yiyorsun.
Bu anlattıklarımla eşim 10 kilo verdi, hepsini de yağdan kaybederek, zayıflayıp kasdan kaybetmeden. Ayrıca bunları kafamdan uydurmadım, diyetisyen önerileri bunlar. Uygulayan herkes 1 ay sonra bana teşekkür edecek, 1-2 ay daha devam edince, bana sen kimsin, bunları nerden biliyorsun, ALLAH senden razı olsun diyecek. Bundan eminim. İnşallah bu yazılarımla tğm zayıflamak isteyenlere yardımım dokunur.
Bir de şu kremi satın aldık ikimiz de kullandık eşimle,
Rusya'dan getirmiş satıyorlar, mucize gibi bişey. Fiyatı da bayağa uygun.
Neyse kızlar, bir faydam dokunduysa, ne mutlu bana. :)