Tobik'in Diyet Günlüğü

canım ya ıylesemedın mı merak edıyom valla

tamamen iyileşemedim daha malesef su an kendimden nefret ediyorum cunku 4 5 gundur spora gitmiyorum. bugün biraz daha iyiyim. aslında gitcektim spora bugün ama hava çok soguktu. okulda da yeterince üşüdüm zaten hiç gözüm yemedi bidaha dışarı çıkmayı. bi an önce iyileşmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum hayatımda ilk defa bu kadar düzenli ilaç kullandım ama yok. bu öksürük beni terketmiycek gibi. aslında kendimi çokta kötü hissetmiyorum ama öksürmekten bi hal oldum artık. ciğerlerimden nefes alıp verirken ses geliyor umarım cok cabuk iyileşirim artık sıkıldım çünkü bu durumdan :/
iyileşiyim diye her çeşit yemekten yiyorum. ürünümü kullanmıyorum bu hastalık döneminde. 3 tane kaldı zaten :/ of umarım kilo almamışımdır hala 65 kiloumdur. 1 aydır ugrasıyorum kilo vermek için 5 gunde geri aldım kiloları sanki. offffffffffff

canım sevındım ıyı olduğunada bende gecenlerde oksuruk oldum hastada olmustum kıs gırerken antıbıyotık verdı doktor ama oksuruğu gecırememıstım cocuklara yaptığım formulu denedım kendıme ıyı geldı sende dene hemen hemen gececek gor bak sabah ac karnına bır tatlı kasığı bala yarım cay kasığı kara bıberı karıstırp bır kerede yutuyosun bırde gece yatmadan yap gor bak ne oksuruk ne gıcık hıc bırsey kalmıyo ben oyle gecırdım kılo deyıncede hemen bu ay o kadar yememe rağmn ıkı kılo vermısım tabı guzel değl ama yedıklerım guzeldı bu ay hıc dıyette değil gıbıydım zaten o yuzden ıcım rahat ama bugunden ıtıbaren nısanın 23 une kadar sıkı bır dıyetteyım sende cabuk ıyleste bana yoldas ol yanlız olmayayım

iyileştim biraz daha iyiyim. azcık öksürük kaldı o kdr :) hastalık doneminde hiç rejim yapamadım ama bu aralar iştahım baya baya kapandı. artık her sabah bi tane kepek ekmeğine tost yanında ya cay yada kahve içiyorum. öğlen okulda yemekhaneye giriyorum corbayı ve yagsız olan salata tarzı bişey varsa onu yiyorum aksamda ya eti form yada salata yiyorum. hiçte acıkmıyorum. bu arada süpriiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
kıyafetlerimin hepsi bol geliyor. bana dar gelen bi pantolonum vardı onu gydim bugun arkdslrım şok oldular bu kadar zayıflamıs olamazsın diye. resmen pantolon kemerle bile durmadı üstümde. ayrıca yan yaglarım da en fazla 1 haftaya kadar yok olcak gibiler :) ayrıca hiç selülitim kalmadı :)
ürünü tamamen bıraktım 3 tane kalmıştı ama içmiyorum hiç artık. bundan sonra yine eskisi gibi hergun girip yazcam yediklerimi. iyileştim sayılır artık :)
beraber yapalım 23 nisana kadar rejimimizi. hatta yarısalım hangimiz daha cok kilo vercez diye. hem motive etmiş oluruz birbirimizi :) tabi sizede uyarsa

canım cok gecmıs olsun tekrar gecsınde bırdaha gelmesin hastalık yarısada varım olmazmıyım bende ıkı kılo vermısım bu ay olcumum de ama herkes bu ay duraklama donemındı bu ay guzel verırsın dıyolar bakalım ne olcak ben senın kadar ıradelı olduğumu dusunemuyom sen kacamak pek yapmıyon ben gecen ay cok yaptm bır haftadır yapmıyom ama bakalım vercekmıyım ne olcak yaz geldı valla ben daha on kılo vercem nasıl olcak bılmıyom vallla cok sıkıldım dıyette olmak tanda senın sevıncın benım sevıncm cok mutlu oldum pantolon olduğuna canım cıkıyom kahvaltı ıstıyolar cocuklar aksatma her gun goruselım

özür dilerim valla dün giremedim. çok yogundum spordan cıktım arkadasımın partisi vardı ona gittim. o zaman yarından itibaren başlıyoruz kilo verme yarışına :) ben tartıldım bugün 64 kilo cıktım. bakalım bu işin sonunda kaç olcam :) dün ve bugun yediklerimi yazıyorum...
dün:
sabah : kepek ekmekli domatesli tost, cay
öğlen: kivi
akşam : eti form ayran
bugün:
sabah: çorba, kepek ekmek
öğlen: eti form ayran
akşam : kivi
hiç acıkmıyorum. sürekli sade kahve içiyorum. bugün sporumu cok yapamadım cnku saat 9 da kapanıyormuş spor salonu haberim yoktu ve geç gitmiştim :/ neyse dün partide cok hoplayıp zıplamıştım :)

bugün sabah:
*kepek ekmekli domatesli tost
*çay
öğlen:
okulun yemegi : çorba, et, salata
ara:
*çay
*eti form çikolatalı bisküvi
yedim. akşam da elma portakal eti form ve ayranım var. yerim herhlde hepsini. birazdan spora gitcem. çok halsizim okulda çok yoruldum ama yapcak bişey yok :) ayrıca kotumda bol gelmeye basladı. az kaldı belimden düşmesine. hadi hayrlısı. alışveriş zamanı gelio

bu arada hergün yaptıgım sporu buraya yazıyım benile beraber yapmak isteyen arkadaslar olursa. öncelikle kendime bel bandı aldım. sanırım baya baya işe yarıyor. sizde alın ve spor yaparken takın :)
-10 dakika yürüyüş
-10 dakika koşu
-35 dakika bisiklet
-100 bacak hareketi. (yan yatıyorsunuz ve bacagınızı kaldırıp indiriyorsunuz. ama tamamen indirmiyorsunuz. aynı hareketi diğer bacagınız için de uyguluyorsunuz)
-50 mekik
-20 ters mekik
-50 şer tane yan mekik (yan yağları acayip eritiyor 1 hafta olmadı bu harekete başlayalı ve baya faydasını gordum)
-100 yarım mekik
-100 er tane yan yarım mekik
-50 top çevirme (basket topu agırlıgındaki herhngi bir seyi tam arkanıza masa gibi herhangi bişeyin üstüne koyup bacakları hareket ettirmeden sağdan alıp soldan aynı yere bırakıyorsunuz aynısını bu sefer sol tarafınızdan alıp sag tarafınıza bırakıyorsunuz 50şer kere)
-50 kol hareketi (2 kg lık herhangi 2 seyi allerinize alıp kaldırıp indiriyorsunuz)
- 15 dakika sauna
-ılık suda duş
-15 dakikalık bi sauna banyosu daha
-duş
ve bitiyor. bunların hepsini yapmak ortalama 3 saatimi alıyor ama çok işe yarıyor :)
inşallah düzgün anlatabilmişimdir hareketleri :)

haftaya sınav haftam başlıyor 2 hafta surcek. umarım aksatmadan sporuma devam edebilirim :/

canım ya dıyet olmayan dıyetımle bas basayım ya hıc heves kalmadı bende bu ay ıkı kılo verdım dıye her seyı bıtırdım sankı napcm bennnnnnnnnnnn

canım ya dıyet olmayan dıyetımle bas basayım ya hıc heves kalmadı bende bu ay ıkı kılo verdım dıye her seyı bıtırdım sankı napcm bennnnnnnnnnnn

emin olun benimde sizden hiç bi farkım yok sizden. hevesim felan hep kaçtı spora zorla gidiyorum özellikle son 3 gündür. dün de zaten fazladan bi eti form bide ayran içtim. göbeğim yine çıktı gibi hissediyorum. kilo verdiğimi biliyorum ama vermemişim gibi hissediyorum falan. cok kotu durumdayım. bide pazartesi sınavlarım başlıycak hem sporu hemde ders calısmayı nasıl aynı anda başarıcagımı da düşünüyorum. hatta başaramıycagımı düşünüp veridim kiloları geri almaya başladıgımı bile hissediyorum. ama yapcak bişey yok. yaz geldi. kendimizi motive etmemiz lazım. pes etmek kesinlikle yok. önceki gibi devam etcez. toparlayın kendinizi sakın salmayın. artık bana gunler cok agır geldi diye bugun okula bile gitmedim ve cok önemli derslerim vardı. ama motive olmak dinlenmek zorundayım. sizde oyle. başarabiliriz. herkes yapıyorsa bizde yapabiliriz :) yağlarla mücadeleye devam. hadi bakalım... :)
bu sabah kahvaltıda:
*3 dilim salam
*krem peynir
*7 siyah zeytin
*kepek ekmek
*cay içtim. sıkıldım cnkü tosttan :/
şimdi spora gidiyorum. aksam geldiğimde de sadece:
*kepek ekmek
*salata (elma sirkeli, nar ekşili) yiycem.

ay canım ya cok sağal bugun sporda guzel bısey oldu senle paylasayım ordakı arkads benımle aynı kılodaydık ve boyumuzda aynı ben uc doğum yaptım o ıkı ve bu ay ben ıkı kılo verdım o arkads bır kılo verdı bır ayda ve ben onun belını cok ınce goruyodum ve hocamızdan rıca ettık ve bızı olctu ve ben ondan ıkı santım ınce cıktım ve cok guzel bısey benım ıcın dedığin gıbı yaz geldı daha cok vermek ıcın uğrasalım gercekten su kıloları ben cok bıskrem tutku bıskolata ve burcak varya butun gun onlardan yıyom oncedn yemıyodum bır haftadır yıyom nasıl vaz gecem ya bılmıyom acılen kendımı toplamaM LAZIM SEN IYI GIDIYON BENCE

tobik slndmt kızlar salmayın kendinizi bütün çabalar boşa m gitsin verdiğiniz kiloları kat kat almakmı istiyorsunuz bi silkelenin yahuu..
Tobik bak arkadaşım sen az yiyorsun hem aralarında yok böle yaparsan cabuk sıkılırsın sabahları güzel bir kahvaltı yap yumurtan peynirin zeytinin domate salatalık olsun 2 dilim buğday veya çavdar ekmeyini ye ama ekmek sadece sabahları öğle akşam yok birde kepek ekmeği yeme kansızlık yapar..

Ara çok önemli metobolizman sürekli çalışmalı aralarda yoğurt kayısı badem bu tür şeyler ye öğlen çorba yemeğin yoğurdun salatan olsun çorbayla yemek az az abartmadan..
Sonra gene ara yap...
Akşamları tek çeşit beslen çorba salata veya yoğurt yada yemek salata veya çorba en geç 6 da bitir yemeği sonra hiç birşey yeme..

Eyer çok acıkırsan veya canın tatlı bişeyler isterse bir bardak sütü ısıt içine bir tane çubuk tarçın at bıraz beklet sonra onu iç açlık ve tatlı krizin geçer...

Birde light bile olsa bisküvi tarzı şeyler yeme...

Spora gelince sınavlarım var diyorsun haftanın 3-4 günü yap hergün yapma hem sıkılmazsında benden bu kadar inşallah bişey unutmamışımdır...

Slndmt sende kendini salma bisküvileri yeme cıs onlar kendine gel yaza sizleri çıtır hatunlar olark görmek istiyorum.. Haydi allaha emanet olun.

Bişey untmuşum 3 litre su için günde 2,5 litrenin aştınu düşmesin 3 litrenin üstüne çıkmasın birde yeşilçay için

Son düzenleme:

tesekkurler canım onerılerın ıcın cok doğrusun bende bır arkadsın dıyet kocu olmusum haberım yoktu ve bu olay benı bılemezsın nasıl sevındırdı o yuzden eskı gunlerıme donuyorum bugunden ıtıbaren ve cıs olan her seyden uzak kalcam ve aramızada mesafeler koyuyorum zararlı olan yıyeceklerın yanından bıle gecmıcem oyle yapmıstım bır kac ay vede cok guzel on ıkı kılo vermıstım kalan su on kıloyuda verırsem cok ıyı olcak

Vericeksin canım iki ay daha dişini sık sonra cık alışverişe her beğendiğini al düşünse o güzel yazlık kıyafeter üzerine ne güzel yakışır... Canım benim bak sporda yapıyorsun sğlıklıda beslenince gitsin kilolar... Hiç bir zaman Diet demiceksin ben sağlıklı besleniyorum diceksin

cok doğru dıyosun canım oyle dıyom zaten bende dıyyeteyım de demem zaten bu sekılde yasamayıda dusunuyom zaten susu de cok severım gıyınmeyıde her gun fon cekılı makyajlı gıdıyom her yere spora bıle zaten en cokta zayıflara guzel elbıseler var dıye basladım yılbasına on bes gun vardı elbıseler cok guzeldı ama ben elbıselere bakıp sadece ıc cekıyodum ve s
onrada bı anda karar verdım zayıflıcam yaza bende her ıstedığimi alcam dedım ve kısın ortasında aralığın 12 sınde gıttım spora yazıldım ve ıkı hafta gıttım kaz atlatım ve ayağım alcıda on bes gun kalkmadan yattım ve bes kılo verdım o ay sonrada spora basladım vede doktor uc ay spor yapmıcan dedı ama ben dınlemedım ve alcım cıkınca hemen basladım cunku zayıf olmayı cok ısteeeeedım ve yınede ıstıyom herkes evınde otururken sıcacık ben o kısın yağmurunu soğuğunu ve ızmıre karda yağdı ve karınıda hepsınde gıttım spora yanı uzun lapfın kısası canım ben asla ne dıyettımden nede zayıflamaktan vaz gecmem zaten varya kılo olur dıye korkuyom bısey yemeye ben bu kafaylada 60 olmadan bırakmam sekerım sporuda zaten hayatımdan cıkarmam bu saatten sonrada sıır zaten spordaymıs zayıflayıp fıt bır kadın olcamm zaten o kadarda ıse yarıyokı benım uc kat gobeğim vardı ve koca bı ğoğus ve sekılendım vede kuculdu her yerım uc kattanda tek bır kucuk gobeğim kaldı super oldun bıle dıyo esım boyle bıle kalsan dıyo ama ben hedefıme ulasmadan vaz gecmıcem canım bırakmıcam da duzenlı beslenmeyı ve sporu

Canım senin günlüğünü okumuştum çok geçmiş olsun allah birdaha o kötü günleri sana yaşatmasın...

Bak ne güzel motive ediyorsun hem kendini hem yazılarını okuyanı bazen mesajlarda büsküvi pasta börek laflar olunca insan hiç motive olamıyor ama bak ne güzel anlattın kendini bmle şeyler okuyunca bende motive oluyorum çitir kızlar olana kadar cıslara hayır

amın canım kımseye yasatmasın valla cok zor kazada gelıyorum demıyo ben tam gaz devam edıyom sen neler yapıyon anlt bakalım tobık ım de yok yıne nerlerde acep

sabah kahvaltım bugun yazamadım sımdı yazıyorum
ıkı dılım tam buğdy ekmeği
ıkı catal recel ayva
sucuklu yumurta ıkı catal
sekersız cay ve ıkı krbıt peynır
oğlen
b
ır
avuc ıcım kadar gozleme yaptım hamuruda kendım yaptım kokuluk olarak sadece onu yedım ve spora gıttım gelınce de yoğrt ve bır bucuk lıtre suyumu ıctım ve salata yapcam marul yıkarke yıkarkende uc tane yaprak yedım ve sımdıde mantar yağsız ve tuzsz sote yaptım yogurt ve salata aksam yemeğimde

canım nerdesın ya ama hanı her gun gırıyodun ne oldu bırde ben kendı sayfama yazıyom dıye yedıklerımı bır guzel senın sayfana yazmısım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…