canım ya ıylesemedın mı merak edıyom valla
özür dilerim valla dün giremedim. çok yogundum spordan cıktım arkadasımın partisi vardı ona gittim. o zaman yarından itibaren başlıyoruz kilo verme yarışına :) ben tartıldım bugün 64 kilo cıktım. bakalım bu işin sonunda kaç olcam :) dün ve bugun yediklerimi yazıyorum...canım cok gecmıs olsun tekrar gecsınde bırdaha gelmesin hastalık yarısada varım olmazmıyım bende ıkı kılo vermısım bu ay olcumum de ama herkes bu ay duraklama donemındı bu ay guzel verırsın dıyolar bakalım ne olcak ben senın kadar ıradelı olduğumu dusunemuyom sen kacamak pek yapmıyon ben gecen ay cok yaptm bır haftadır yapmıyom ama bakalım vercekmıyım ne olcak yaz geldı valla ben daha on kılo vercem nasıl olcak bılmıyom vallla cok sıkıldım dıyette olmak tanda senın sevıncın benım sevıncm cok mutlu oldum pantolon olduğuna canım cıkıyom kahvaltı ıstıyolar cocuklar aksatma her gun goruselım
canım ya dıyet olmayan dıyetımle bas basayım ya hıc heves kalmadı bende bu ay ıkı kılo verdım dıye her seyı bıtırdım sankı napcm bennnnnnnnnnnn
tobik slndmt kızlar salmayın kendinizi bütün çabalar boşa m gitsin verdiğiniz kiloları kat kat almakmı istiyorsunuz bi silkelenin yahuu..
Tobik bak arkadaşım sen az yiyorsun hem aralarında yok böle yaparsan cabuk sıkılırsın sabahları güzel bir kahvaltı yap yumurtan peynirin zeytinin domate salatalık olsun 2 dilim buğday veya çavdar ekmeyini ye ama ekmek sadece sabahları öğle akşam yok birde kepek ekmeği yeme kansızlık yapar..
Ara çok önemli metobolizman sürekli çalışmalı aralarda yoğurt kayısı badem bu tür şeyler ye öğlen çorba yemeğin yoğurdun salatan olsun çorbayla yemek az az abartmadan..
Sonra gene ara yap...
Akşamları tek çeşit beslen çorba salata veya yoğurt yada yemek salata veya çorba en geç 6 da bitir yemeği sonra hiç birşey yeme..
Eyer çok acıkırsan veya canın tatlı bişeyler isterse bir bardak sütü ısıt içine bir tane çubuk tarçın at bıraz beklet sonra onu iç açlık ve tatlı krizin geçer...
Birde light bile olsa bisküvi tarzı şeyler yeme...
Spora gelince sınavlarım var diyorsun haftanın 3-4 günü yap hergün yapma hem sıkılmazsında benden bu kadar inşallah bişey unutmamışımdır...
Slndmt sende kendini salma bisküvileri yeme cıs onlar kendine gel yaza sizleri çıtır hatunlar olark görmek istiyorum.. Haydi allaha emanet olun.
Bişey untmuşum 3 litre su için günde 2,5 litrenin aştınu düşmesin 3 litrenin üstüne çıkmasın birde yeşilçay için
tesekkurler canım onerılerın ıcın cok doğrusun bende bır arkadsın dıyet kocu olmusum haberım yoktu ve bu olay benı bılemezsın nasıl sevındırdı o yuzden eskı gunlerıme donuyorum bugunden ıtıbaren ve cıs olan her seyden uzak kalcam ve aramızada mesafeler koyuyorum zararlı olan yıyeceklerın yanından bıle gecmıcem oyle yapmıstım bır kac ay vede cok guzel on ıkı kılo vermıstım kalan su on kıloyuda verırsem cok ıyı olcak
Vericeksin canım iki ay daha dişini sık sonra cık alışverişe her beğendiğini al düşünse o güzel yazlık kıyafeter üzerine ne güzel yakışır... Canım benim bak sporda yapıyorsun sğlıklıda beslenince gitsin kilolar... Hiç bir zaman Diet demiceksin ben sağlıklı besleniyorum diceksin
cok doğru dıyosun canım oyle dıyom zaten bende dıyyeteyım de demem zaten bu sekılde yasamayıda dusunuyom zaten susu de cok severım gıyınmeyıde her gun fon cekılı makyajlı gıdıyom her yere spora bıle zaten en cokta zayıflara guzel elbıseler var dıye basladım yılbasına on bes gun vardı elbıseler cok guzeldı ama ben elbıselere bakıp sadece ıc cekıyodum ve s
onrada bı anda karar verdım zayıflıcam yaza bende her ıstedığimi alcam dedım ve kısın ortasında aralığın 12 sınde gıttım spora yazıldım ve ıkı hafta gıttım kaz atlatım ve ayağım alcıda on bes gun kalkmadan yattım ve bes kılo verdım o ay sonrada spora basladım vede doktor uc ay spor yapmıcan dedı ama ben dınlemedım ve alcım cıkınca hemen basladım cunku zayıf olmayı cok ısteeeeedım ve yınede ıstıyom herkes evınde otururken sıcacık ben o kısın yağmurunu soğuğunu ve ızmıre karda yağdı ve karınıda hepsınde gıttım spora yanı uzun lapfın kısası canım ben asla ne dıyettımden nede zayıflamaktan vaz gecmem zaten varya kılo olur dıye korkuyom bısey yemeye ben bu kafaylada 60 olmadan bırakmam sekerım sporuda zaten hayatımdan cıkarmam bu saatten sonrada sıır zaten spordaymıs zayıflayıp fıt bır kadın olcamm zaten o kadarda ıse yarıyokı benım uc kat gobeğim vardı ve koca bı ğoğus ve sekılendım vede kuculdu her yerım uc kattanda tek bır kucuk gobeğim kaldı super oldun bıle dıyo esım boyle bıle kalsan dıyo ama ben hedefıme ulasmadan vaz gecmıcem canım bırakmıcam da duzenlı beslenmeyı ve sporu
Canım senin günlüğünü okumuştum çok geçmiş olsun allah birdaha o kötü günleri sana yaşatmasın...
Bak ne güzel motive ediyorsun hem kendini hem yazılarını okuyanı bazen mesajlarda büsküvi pasta börek laflar olunca insan hiç motive olamıyor ama bak ne güzel anlattın kendini bmle şeyler okuyunca bende motive oluyorum çitir kızlar olana kadar cıslara hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?