• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tobik'in Diyet Günlüğü

şimdi internetten spor salonlarına bakarken "uykuda zayıflayın" diye bi yazı okudum. uyumadan önce egzersiz yapmak zayıflatıyormuş :) hemen bahçeye cıkıp 2 hareket yapıyım gobegim gitsin bi an önce inşallahhhhhhhh :) snrada uyukuya. yarın sabahki yogurdumu yemek için sabırsızlanıyorum.. aslında cok fazlada acıkmadım :)
bu arada hala aynı kahveyi içiyorum resmen damla damla :D

kendimi süpeeeeeerrrrrrrrrr hissediyorruuuuuuuuuummmmmmmmmm!
aşağıya indim belediyenin parklara yapmış oldugu herkesin kolaylıkla ulaşabildiği aletlerle yaklaşık 45 dakika calıştım kulagımda gümbür gümbür yaz müzikleriyle. sonra ılık hatta nerdeyse soğuk duşumu aldım ve suyumu içtim. gercektn harika hissediyorum. birazdan uyuycam. uyandıgımda yine aşağıya inip yine spor yapcam :)
arkadaşlarım simdiye kadar hayatımda gercekten hiç düzenli olrak spor yapmamıştım. hatta zayıfken cok sacma bile geliyordu. ama kesinlikle motive ediyormuş insanı zayıflamak için cesaretlendiriyormuş. bu gece onu anladım. su anda yine eskisi gibi zayıf oldugumu ve hiçbir yerimi saklamadan bikini giyidiğimi dusunup mutlu oluyorum :) bu gercekten cok güzel bi tecrübeydi.
lütfen gercekten zayıflamak istiyorsak spor yapalım.
ben bugünden itibaren sabah kalktıgımda ve akşam uyumadan önce her gün sporumu yapcam! okulum olmasına ragmen kalkcam ve yapcam :)
sizde benim gibi yapın. mp3ünüzü takın kulagınıza (mp3 yoksa heryerde satılıyor. ucuza bulabilirsiniz) yazın giyceginiz guzel kyafetleri düşünerek sporunuzu yapın.
iyi gecelerrr :)

kendimi süpeeeeeerrrrrrrrrr hissediyorruuuuuuuuuummmmmmmmmm!
aşağıya indim belediyenin parklara yapmış oldugu herkesin kolaylıkla ulaşabildiği aletlerle yaklaşık 45 dakika calıştım kulagımda gümbür gümbür yaz müzikleriyle. sonra ılık hatta nerdeyse soğuk duşumu aldım ve suyumu içtim. gercektn harika hissediyorum. birazdan uyuycam. uyandıgımda yine aşağıya inip yine spor yapcam :)
arkadaşlarım simdiye kadar hayatımda gercekten hiç düzenli olrak spor yapmamıştım. hatta zayıfken cok sacma bile geliyordu. ama kesinlikle motive ediyormuş insanı zayıflamak için cesaretlendiriyormuş. bu gece onu anladım. su anda yine eskisi gibi zayıf oldugumu ve hiçbir yerimi saklamadan bikini giyidiğimi dusunup mutlu oluyorum :) bu gercekten cok güzel bi tecrübeydi.
lütfen gercekten zayıflamak istiyorsak spor yapalım.
ben bugünden itibaren sabah kalktıgımda ve akşam uyumadan önce her gün sporumu yapcam! okulum olmasına ragmen kalkcam ve yapcam :)
sizde benim gibi yapın. mp3ünüzü takın kulagınıza (mp3 yoksa heryerde satılıyor. ucuza bulabilirsiniz) yazın giyceginiz guzel kyafetleri düşünerek sporunuzu yapın.
iyi gecelerrr :)

Canım her gün spor yapılmaz hele sabah ve akşam hiç yapılmaz :)

tatlandırıcı hiç aklıma gelmemişti. aslında hoşlanmam tadı biraz ilaç gibi ama denemekte fayda var :) hemen yarın gidip bi tane alcam :)
iyi gidiyorum bencede sizin destekleriniz ve önerilerinizle. daha hiç kaçamak yapmadım ama malesef kendimde hiç bir değişiklik görmüyorum :( istanbul da ucuz spor salonu aramaya başladım şimdi de. boyle yatarak olmıycak gibi :(
bu arada cok mutluyum... kahvemi yaptım ama yavas yavas içiyorum :D yaklasık 1 saattir elimde gezdiriyorum. resmen içmeye kıyamadım :)
yarında bugünki menüm gibi sadece sabah akşam yoğurduma diyet ürünümü karıştırıp yiycem. biraz zorlandım gibi bugün :( ama hiç kaçamak yok :)
resmen pazartesi sabahı yapcagım kahvaltının hayaliyle yaşıyorum... sanırım 1 kilo domates 1 kilo salatalık hiç gozümü kırpmadan yiyebilirim :D
çabuk gel pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Canım amacın sadece zayıflamaksa bu diyet ürünle sağlıksız bir şekilde gayet rahat zayıflarsın belki. Ama uzun vadede istediğin kilode kalmak önemli. Her şeyden önce de sağlığın önemli. Ben pek tasvip etmiyorum ya bu şekilde beslenmeyi :( sen bilirsin tabi..

Canım her gün spor yapılmaz hele sabah ve akşam hiç yapılmaz :)

sabah kalktım ve gercekten göbeğimdeki değişikliği gördüm yine indim aşağıya ve 10 dakika göbek bel harketi yaptım. ben yapılmaz diye düşünmüyorum sabahtan akşama kadar yapmıyorum ki günde ortalama 1 saat bence iyi gibi. hem harika hissediyorum şu anda. ağır sporlar yapmıyorum gobegimde sorun var ona odaklanıyorum. etksinide daha 1 günde hissediyorum. bence sizde denemelisiniz.
düzenli spor yapılmadıgında etkisi olcağını zannetmiyorum :/

Canım amacın sadece zayıflamaksa bu diyet ürünle sağlıksız bir şekilde gayet rahat zayıflarsın belki. Ama uzun vadede istediğin kilode kalmak önemli. Her şeyden önce de sağlığın önemli. Ben pek tasvip etmiyorum ya bu şekilde beslenmeyi :( sen bilirsin tabi..

ürün hakkındaki yazıları okudum. besin tablosunu görseniz :) kapsül felan değil. ayrıca yanında alınması gereken besinleri de söylüyorlar bildiğiniz rejim programı. diğer ürünler, kapsüller gibi "istediğinizi yiyin sonrada bu kapsülü yutun zayıflayın" tarzında değil. bu sabah akşam yoğurt sadece ilk 2 gün için geçerli :) içinde herhangi doğal olmayan bişey yok. tamamen naturel :)
daha etkisini pek hissedemedim hoş daha 2.gündeyim :)
bu diyet programıyla zayıfadıktan sonra eski yemek yeme alışkanlığıma asla geri dönmiycem. önceden de çok yemezdim zaten bu 1.5 - 2 senede saçma sapan yiyip öyle aldım kiloları. eski kiloma bi kavuşayım Tülin Şahin gibi dikkat etcem. hatta kitabını almayı düşünüyorum. Tülin Şahin de yanlıs hatırlamıyorsam seneler önce dondurma rejimiyle birden zayıfladı ve şu anda en başarılı vucuda sahip mankenlerden biri. umarım yanlış düşünmüyorumdur.

canım benım spora gıtmek ıcın ben b fıt ı sectım sanada tavsıye ederım senın gıbı genecık kızlarda gelıyo okul cıkısı sattlerı uygun fıyatı uygun ortamda super muzıklı eğlencelı ve her gun baska seyler yaptığımız ıcın vucutun butun her yerı bırden sıkılasıyo ben bır ayda 49 santım ınceldım ve bes kılo verdım vermeme vede ıncelme olmaz dıye bı luksde yok mutlaka uc bes bısey ıncelıyon vede kıloda veryon helekı sen dıkkat edıyosun cok guzel ıncelırsın bıde sen benden daha gencsın ve daha hızlı kılo verırsın :16:

canım benım spora gıtmek ıcın ben b fıt ı sectım sanada tavsıye ederım senın gıbı genecık kızlarda gelıyo okul cıkısı sattlerı uygun fıyatı uygun ortamda super muzıklı eğlencelı ve her gun baska seyler yaptığımız ıcın vucutun butun her yerı bırden sıkılasıyo ben bır ayda 49 santım ınceldım ve bes kılo verdım vermeme vede ıncelme olmaz dıye bı luksde yok mutlaka uc bes bısey ıncelıyon vede kıloda veryon helekı sen dıkkat edıyosun cok guzel ıncelırsın bıde sen benden daha gencsın ve daha hızlı kılo verırsın :16:

yine herzamanki gibi yardımıma siz koştunuz :) cok teşekkür ederim. buldum istanbulda da bir çok şubesi varmış yarın ilk işim aramak olcak :)

sabah ürünümle yoğurdumu karıstırıp bi guzel yedim sonrada arkadaşlarımla taksime kadar yürüdük. bacaklarım hala acıyor :) sonra onlar bi güzel yaglı yaglı hamburger yediler ben ise ürünümle yağsız sütümü karıştırıp içtim. canım hiç hamburger patates falan istemedi valla. yalnız su anda gercekten acıktıgımı hissediyorum. bir an önce sabah olsa da kahvaltımı yapsam. şimdiden aldım kahvaltılıklarımı :) sabırsızlanıyorum. uyumadan önce aşağıya inip göbek hareketlerimi 20 dakika boyunca tekrarlıycam. sonra sıcak dusumu alıp uyuycam. sabah 9 da dersim var. 7 de kalkcam kahvaltıdan önce hemen 10 dakika yine egzersizlerimi yapcam ve kahvaltımı yapcam. kahvaltı için aldıklarımı yazıyorum
*1 dilim çavdar ekmeği
*1 dilim kepek ekmeği
*3 adet küçük domates
*1 adet biber
*1 adet salatalık (bunları doğrayıp üstüne 1 kaşık zeytin yagı, elma sirkesi ve nar ekşisi dökcem)
*kibrit kutusu buyukluğunde peynir
*5 yeşil zeytin
*2 dilim salam
*az yağlı krem peynir
*1 tatlı kaşığı kadar bal
*ya su yada 1 şekerli çay ona sabah karar vercem :)
o kadar acıktım ki bunlar gözüme az geliodu simdi buraya yazarken farkettim aslında çok olduğunu :D hepsini silip süpürcem. nasıl acıktım anlatamam! :)

Canım cok değil o kadarda yedıklerın sonucta sporda yapıyosun arada etı form buskıvı ye bak nasıl tok kalıyon ve aclık hıc hısttmıyon canım :16::16:

sabah 7.30 da kalktım. koşarak indim aşağıya ve yaklaşık 15 dakika spor yaptım. sonra kantine gittim kahvaltı için ayran aldım. en mantıklısı o geldi. büyük bir heycanla kahvaltımı hazırladım. resmen krallara layık bir kahvaltıydı. o kadar acıkmama ragmen çok az yedim tıka basa doydum :) okuldan döndüğümde cok acıkmıştım hemen ürünümle yogurdumu karıstrdım bi güzel yedim. smdide tatlandırıcılı cayımı içiyorum. gayet mutluyum çünkü YAN YAĞLARIM GİDEREK AZALIYOR görüyorum :) nerdeyse kalmadı gibi bişey :) iyiki spora başlamışım. tek sorunum yatağa yatarken yada yataktan kalkarken göbeğime sancı giriyor :D o acıda yakında gecer :) uyumadan önce yine 30 45 dakika sporumu yapıp dusumu alcam. hava çok soğuk olmasına ragmen kesinlikle aksatmıycam sporumu. yrn sabah yine aynı kahvaltımı yapcam bu sefer yanında çay içcem. tabiki kahvaltıdan önce 15 dakika spor yapmayı ihmal etmiycem :)
bu arada bugün sabah 9 dan akşam 5 e kadar okulum vardı. cok yorgun ve uykusuzdum eczaneye uğrayıp tartılamadım. yarın da okulum sabahtan akşama kdr yine :( umarım bu sefer üşenmem :)

Canım cok değil o kadarda yedıklerın sonucta sporda yapıyosun arada etı form buskıvı ye bak nasıl tok kalıyon ve aclık hıc hısttmıyon canım :16::16:

inananırmısınız arada bişeyler yiyesim geliyor bakıyorum kalorisine hemen vazgeçiyorum. buraya yazdıklrım dısında ne bişey yiyorum nede içiyorum. günde en az 2 litre suyum var bitek o kadar. bu kadar sıkıyorken kendimi tamamen yapayım rejmimi de bir an önce gitsin kilolarım diye içimden kesinlkle ekstra bişey yemek gelmiyor. sabah domatesimin üstüne 1 kasık zeytin yağını dökerken bile tereddüte düştüm içim acıdı :) aynı şey tadlandırıcıyı kullanırkende oldu. içim rahat etmiyor.
şu rejim programım bitsin o zaman düzenli bi şekilde sabah öğle akşam yemegmi yiyip ara öğünlerimi yapcam. o zaman ara öğünlerde yemeği düşünüyorum yogurtlu form buskiviyi. o gunlerin hayaliyle yaşıyorum resmen :D

-hesaplarsak 4 gün daha sabah kahvaltı, akşam ürünüm olarak yiycem.
-haftasonu 2 gün yine sadece sabah akşam yoğurtlu veya sütlü ürünümü yiycem.
-sonra yine 5 gün sabah kahvaltı, akşam yogurtlu veya sütlü ürünüm,
-ardından yine 2gün sadece sabah akşam ürünümü yiycem.
-sonra 3 gün sabah kahvaltı akşam sadece yoğurt ve ürünümü,
-sonraki 3 gün ise sabah kahvaltımı yapcam, öğle yemegimi yiycem sadece akşam ürünümü kullancam ve bitcek :)
19 günüm kalmış :P yani yanlış hesaplamadıysam 17 martta süper bir vücuda sahip olmam lazım :)

tabi bu programdan sonra sabah öğle akşam yine yediklerime en az sizin kadar dikkat etcem. sporumu yapmaya devam etcem :) Tülin Şahin'in taktiğini uygulıycam. akşam fakir,öğlen prens ve sabah krallar gibi yiycem :) dun gece yatmadan önce yine eskisi gibi zayıf oldugumu düşünüp mutlu bir uykuya daldım :)

inananırmısınız arada bişeyler yiyesim geliyor bakıyorum kalorisine hemen vazgeçiyorum. buraya yazdıklrım dısında ne bişey yiyorum nede içiyorum. günde en az 2 litre suyum var bitek o kadar. bu kadar sıkıyorken kendimi tamamen yapayım rejmimi de bir an önce gitsin kilolarım diye içimden kesinlkle ekstra bişey yemek gelmiyor. sabah domatesimin üstüne 1 kasık zeytin yağını dökerken bile tereddüte düştüm içim acıdı :) aynı şey tadlandırıcıyı kullanırkende oldu. içim rahat etmiyor.
şu rejim programım bitsin o zaman düzenli bi şekilde sabah öğle akşam yemegmi yiyip ara öğünlerimi yapcam. o zaman ara öğünlerde yemeği düşünüyorum yogurtlu form buskiviyi. o gunlerin hayaliyle yaşıyorum resmen :D

-hesaplarsak 4 gün daha sabah kahvaltı, akşam ürünüm olarak yiycem.
-haftasonu 2 gün yine sadece sabah akşam yoğurtlu veya sütlü ürünümü yiycem.
-sonra yine 5 gün sabah kahvaltı, akşam yogurtlu veya sütlü ürünüm,
-ardından yine 2gün sadece sabah akşam ürünümü yiycem.
-sonra 3 gün sabah kahvaltı akşam sadece yoğurt ve ürünümü,
-sonraki 3 gün ise sabah kahvaltımı yapcam, öğle yemegimi yiycem sadece akşam ürünümü kullancam ve bitcek :)
19 günüm kalmış :P yani yanlış hesaplamadıysam 17 martta süper bir vücuda sahip olmam lazım :)

tabi bu programdan sonra sabah öğle akşam yine yediklerime en az sizin kadar dikkat etcem. sporumu yapmaya devam etcem :) Tülin Şahin'in taktiğini uygulıycam. akşam fakir,öğlen prens ve sabah krallar gibi yiycem :) dun gece yatmadan önce yine eskisi gibi zayıf oldugumu düşünüp mutlu bir uykuya daldım :)

canım benım genede sen bu kadar sartlama kendını zayıflıycm dıye bende 85 kılyken senın gıbı yaptım bırden vermedım ama ıkı ayda on kılo vermısım ılk ay cok sıktım sabah bır dılım ekmek domates salatalık sadece lımon sıkıp oyle yedım ve peynır sadece sekersız cay ıctım tatlı olarak hıc bısey yemedım ıkıncı ay bıraz bılgılerıme bılgı kattım ve ıkı cay kasığı recel ongram sarelle ve helva kırbıt kutusu buyuklugunde yıyebıeleceğimi öğrenınce valla hepsını yedım ekmeğide ıkı dılıme cıkardım kı arkadslar gunde dort dılım yıyolarmıs senın anlıcağın sabahları canım ıstedıği her seyı yedım yumurta bır gun yedım bır gun yemedım ve abartığımı dusundum ve bu ay kılo veremem derken tartı gunumde bı baktım kı bes kılo daha gıtmıs ve anladımkı sabah yedığimizi sporla yakıyo vucut o yuzden ben kavaltımı super yapıyom tabı ıkı dılım kepek yada cavdar sonrasını sut buskıvı yoğurt oyle seyler yıyom ve aksamda haslamalık sebze yıyom her an tokum ve ac hıc hısetmıyom canım sende cok kendıne ezıyet etme ben bu yasta verbılıyosm sen benden on kat fazla verırsın vermekte önemlı ama kalıcı olsun bensımdı daha on bes kılo vercem ama hazırana kadar dıyom bakcm belkı daha erken verırm bu ay nasıl gıttı anlamadım beslenme seklımı bu sekılde sokucam hayatıma değistımeden yasarsam belkı kılo almam oyle dıyolar veren arkaslar sende ısallah cok ac kalmadan kendını cok sıkmadan verırsın canım kac kılosun merk ettım b fıte gıtcenmı baktınmı :26::16::16::16::16::16::16:

canım benım genede sen bu kadar sartlama kendını zayıflıycm dıye bende 85 kılyken senın gıbı yaptım bırden vermedım ama ıkı ayda on kılo vermısım ılk ay cok sıktım sabah bır dılım ekmek domates salatalık sadece lımon sıkıp oyle yedım ve peynır sadece sekersız cay ıctım tatlı olarak hıc bısey yemedım ıkıncı ay bıraz bılgılerıme bılgı kattım ve ıkı cay kasığı recel ongram sarelle ve helva kırbıt kutusu buyuklugunde yıyebıeleceğimi öğrenınce valla hepsını yedım ekmeğide ıkı dılıme cıkardım kı arkadslar gunde dort dılım yıyolarmıs senın anlıcağın sabahları canım ıstedıği her seyı yedım yumurta bır gun yedım bır gun yemedım ve abartığımı dusundum ve bu ay kılo veremem derken tartı gunumde bı baktım kı bes kılo daha gıtmıs ve anladımkı sabah yedığimizi sporla yakıyo vucut o yuzden ben kavaltımı super yapıyom tabı ıkı dılım kepek yada cavdar sonrasını sut buskıvı yoğurt oyle seyler yıyom ve aksamda haslamalık sebze yıyom her an tokum ve ac hıc hısetmıyom canım sende cok kendıne ezıyet etme ben bu yasta verbılıyosm sen benden on kat fazla verırsın vermekte önemlı ama kalıcı olsun bensımdı daha on bes kılo vercem ama hazırana kadar dıyom bakcm belkı daha erken verırm bu ay nasıl gıttı anlamadım beslenme seklımı bu sekılde sokucam hayatıma değistımeden yasarsam belkı kılo almam oyle dıyolar veren arkaslar sende ısallah cok ac kalmadan kendını cok sıkmadan verırsın canım kac kılosun merk ettım b fıte gıtcenmı baktınmı :26::16::16::16::16::16::16:

sporu bırakmadığımız müddetce kilo alcağımızı hiç zannetmiyorum. artık hayatımız spor. en doğrusu zaten en baştan beri buymuş :) gercekten oturdukları yerden kilo verceklerini düşünen insanlara artık şaşkınlıkla bakıyorum. sizin menülerinizi okuyorum arada çok beğeniyorum su ürün rejimim bitsin sizin menülerinize uyarak beslencem :) ben sizin başarcağınıza inanıyorum. azminize hayran kaldım zaten bende sizden ilham alıyorum :) b fit i aradım yalnız oraya gitcek zamanımın olmadığına karar verdik :D okulumu aksatmamam lazım devam zorunlulugum olmasa yine giderdim ama malesef gidemiyorum :( yurdun bahçesindeki spor aletlerine kaldım anlıycagınız :)
rejimimde şartlamazsam kendimi yapamam beceremem gibime geliyor. su rejimle kilomu veriyim bende zaten sizin söylediğiniz gibi beslencem. öyle kilo verdim diye oturup cips kola gibi fazla kalorili seyleri yiyip içmeyi asla düşünmüyorum. Tülin Şahin e bu aralar çok sardım. kitaplarını alıp okuycam. oda ilk 1 ay kadar kısa sürede 75 kilodan 65 kiloya düşmüş 2. ay 5 kilo daha vermiş 60 olmuş kalan kilolarınıda 1 yıl içinde vermiş su an 51 kiloymuş. aynen öyle yapmayı düşünüyorum. kilomu şu anda bilmiyorum. inanırmısınız pazartesinden beri sabahın 8 inden akşamın 5 ine kadar okuldayım. eczaneye gidip tartılcak ne halim ne de zamanım olmadı bi türlü. perşembe günü kesin tartılcam. şu anda kendimi kilo vermiş gibi hissediyorum. cok fazla da vermedim ama o rahatsız oldugum göbeğimin bi kısmı ve yan yağlarımın büyük bi çoğunluğu gitti ki 25 şubatta başladım ürüne. bugünle beraber 4 gün kullandım daha. sabah kahvaltılarımda da gerçekten cok fazla yiyorum. hatta tıkanıyorum bazılarını yiyemiyorum. kahvaltımı değiştrdim zaten canım hiçbişey çekmesin diye herseyden yiyorum. yumurta midemi bulandırıyor özelliklede sarısı ama yurtta sabah kahvaltısında haslanmış yumurta yaptıklarında alıp beyazını yemeği de düşünüyorum ek olarak. o kadar cok yiyorum ki sabahları göbeğim şişiyor direk :)
bugün yaptığım kahvaltıyı yazıorum;
*beyaz peynir
*3 siyah zeytin
*1 salatalık, 2 domates, 1 biber ve yine zeytin yağlı, elma sirkeli ve nar ekşili
*az yağlı krem peynir
*1 çay kaşığı kadar bal
*1 çay kaşığı kadar kayısı reçeli
*1 çay kaşığı kadar tahin pekmez
*1,5 çavdar ekmeği
*tadlandırıcılı çay
önümde daha fazlası vardı yiyemedim yiyebildiklerim sadece bunlar.
okulda 3 bardak tadlandırıcılı cay, bide sade soda-limon içtim.
yurda geldiğimde de ürünümle yoğurdumu yedim yine. cok uykusuzum cok yorgunum ve dışarıda resmen kar fırtınası var. ama yinede incem aşağıya ve en az 45 dakika sporumu yapcam. iyi gecelerrrr :)

sporu bırakmadığımız müddetce kilo alcağımızı hiç zannetmiyorum. artık hayatımız spor. en doğrusu zaten en baştan beri buymuş :) gercekten oturdukları yerden kilo verceklerini düşünen insanlara artık şaşkınlıkla bakıyorum. sizin menülerinizi okuyorum arada çok beğeniyorum su ürün rejimim bitsin sizin menülerinize uyarak beslencem :) ben sizin başarcağınıza inanıyorum. azminize hayran kaldım zaten bende sizden ilham alıyorum :) b fit i aradım yalnız oraya gitcek zamanımın olmadığına karar verdik :D okulumu aksatmamam lazım devam zorunlulugum olmasa yine giderdim ama malesef gidemiyorum :( yurdun bahçesindeki spor aletlerine kaldım anlıycagınız :)
rejimimde şartlamazsam kendimi yapamam beceremem gibime geliyor. su rejimle kilomu veriyim bende zaten sizin söylediğiniz gibi beslencem. öyle kilo verdim diye oturup cips kola gibi fazla kalorili seyleri yiyip içmeyi asla düşünmüyorum. Tülin Şahin e bu aralar çok sardım. kitaplarını alıp okuycam. oda ilk 1 ay kadar kısa sürede 75 kilodan 65 kiloya düşmüş 2. ay 5 kilo daha vermiş 60 olmuş kalan kilolarınıda 1 yıl içinde vermiş su an 51 kiloymuş. aynen öyle yapmayı düşünüyorum. kilomu şu anda bilmiyorum. inanırmısınız pazartesinden beri sabahın 8 inden akşamın 5 ine kadar okuldayım. eczaneye gidip tartılcak ne halim ne de zamanım olmadı bi türlü. perşembe günü kesin tartılcam. şu anda kendimi kilo vermiş gibi hissediyorum. cok fazla da vermedim ama o rahatsız oldugum göbeğimin bi kısmı ve yan yağlarımın büyük bi çoğunluğu gitti ki 25 şubatta başladım ürüne. bugünle beraber 4 gün kullandım daha. sabah kahvaltılarımda da gerçekten cok fazla yiyorum. hatta tıkanıyorum bazılarını yiyemiyorum. kahvaltımı değiştrdim zaten canım hiçbişey çekmesin diye herseyden yiyorum. yumurta midemi bulandırıyor özelliklede sarısı ama yurtta sabah kahvaltısında haslanmış yumurta yaptıklarında alıp beyazını yemeği de düşünüyorum ek olarak. o kadar cok yiyorum ki sabahları göbeğim şişiyor direk :)
bugün yaptığım kahvaltıyı yazıorum;
*beyaz peynir
*3 siyah zeytin
*1 salatalık, 2 domates, 1 biber ve yine zeytin yağlı, elma sirkeli ve nar ekşili
*az yağlı krem peynir
*1 çay kaşığı kadar bal
*1 çay kaşığı kadar kayısı reçeli
*1 çay kaşığı kadar tahin pekmez
*1,5 çavdar ekmeği
*tadlandırıcılı çay
önümde daha fazlası vardı yiyemedim yiyebildiklerim sadece bunlar.
okulda 3 bardak tadlandırıcılı cay, bide sade soda-limon içtim.
yurda geldiğimde de ürünümle yoğurdumu yedim yine. cok uykusuzum cok yorgunum ve dışarıda resmen kar fırtınası var. ama yinede incem aşağıya ve en az 45 dakika sporumu yapcam. iyi gecelerrrr :)

gunaydın canım menun senınde super canım boyle gıdersen ıkı aya varmaz ıstedığin goruntuyu elde edersın kılo demedım bılmıyoz kılo n kac o yuzden soğukta dısarda yapamadığın zaman evde benım bı kac hareketım var aksamları falan evde yapıyom onlardan dene bıde alabılırsen kucuk plates topu al onla odanda calıs karda soğukta cıkıp yapma bence :19:usutursen hasta olursun benımde 4 yasında kucuk cocuğum olduğu ıcın cok soğukta ve yağmurda gıdemedım ıkı gun evde yaptım hem okulun hem boyle spor ve dıyet yapıyon tebrıklr canım valla supersın hareketlerı ıstersen tarıf ederm canım benım canım oğlumda kalktı kavaltımızı edelım bakalım yazarım neyedığimi :16::16::16::16::16:

gunaydın canım menun senınde super canım boyle gıdersen ıkı aya varmaz ıstedığin goruntuyu elde edersın kılo demedım bılmıyoz kılo n kac o yuzden soğukta dısarda yapamadığın zaman evde benım bı kac hareketım var aksamları falan evde yapıyom onlardan dene bıde alabılırsen kucuk plates topu al onla odanda calıs karda soğukta cıkıp yapma bence :19:usutursen hasta olursun benımde 4 yasında kucuk cocuğum olduğu ıcın cok soğukta ve yağmurda gıdemedım ıkı gun evde yaptım hem okulun hem boyle spor ve dıyet yapıyon tebrıklr canım valla supersın hareketlerı ıstersen tarıf ederm canım benım canım oğlumda kalktı kavaltımızı edelım bakalım yazarım neyedığimi :16::16::16::16::16:

tarif ederseniz cok memnun olurum özelliklede göbek eritme hareketi varsa süper olur :) bu arada okulumun orda spor salonu var onla konusmayı dusunuyorum okuldan sonra gider orda sporumu yaparım :) hem ucuzmuş anladıgım kadarıyla.
bugün sabah 7 de kalktım indim aşağıya 15 dk sporumu yaptım. sonra kahvaltıya oturcaktım ama para cekmeyi unutmusum sadece bunları alabildim
*1 dilim çavdar ekmeği
*5 adet yeşil zeytin
*1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
*1 çay kaşığı kadar bal
*ayran
okulda 1 bardak tatlandırıcılı çay içtim. akşam okuldan sonra yurda geldim 1 bardak yağsız süt içtim. sonrada yoğurdumla ürünümü karıştırıp yedim.valla sabah cok az yediğimden mi acıktım, yoksa az yedim diye pskolojikman kendimi ac mı hissettim bilmiyorum ama arkadasım konserve mısır almıştı resmen odan 10 mısır tanesi yedim. ilk defa kaçamak yaptım bugun ekstradan spor yapcam. cok uykum var ama hiç acımıycam kendime. :( yemeseydim keşke. çok az yedim ama yinede kendmi cok suclu hissediorum.
yarın sabah kahvaltıda
*domates-mısır salatası (zeytinyağ, elma sirkesi ve nar ekşili)
*biber közü
*yarım dilim tost
*1 er tatlı kaşığı bal, çilek reçeli ve tahin pekmez
*1 dilim tam tahıllı ekmek
*5 adet grissini kepekli
*tatlandırıcılı çay
sabırsızlanıyorum... acıktııııııııııııııımmmmmmmmmmm :( hepsini yiybildeğimi dusunmuyorum ama önumde bunlrın hepsi olcak. cok acıktım çoookkk :(
haftasonu yine hiçbişey yemeden dolancam etrafta :/ bu arada tartılamadım yine :(

canım plates topu kucukte olbılır buyukte far etmez kucukse kuyruk sokumu yanı oturunca yere popon la belının arasına yerlestır ellerın yanda ayakların uzun onde otururken one doğru eğilıp kalkıyosun on kere olarak dort set yapıyosu gene aynı sekılde yanlara doğru eğil ıp sankı yandan ayağına yetıse bılıyomussun gıbı yap o da aynı sayı la ıkı tarafa yap ben sporda ayrıyetten bunlardan on dakıka yada daha cok yaparak gıttı yanlarım ve gobeğim baska sormak ıstedığin olursa ben burdayım canım :16::16::16::16:

canım plates topu kucukte olbılır buyukte far etmez kucukse kuyruk sokumu yanı oturunca yere popon la belının arasına yerlestır ellerın yanda ayakların uzun onde otururken one doğru eğilıp kalkıyosun on kere olarak dort set yapıyosu gene aynı sekılde yanlara doğru eğil ıp sankı yandan ayağına yetıse bılıyomussun gıbı yap o da aynı sayı la ıkı tarafa yap ben sporda ayrıyetten bunlardan on dakıka yada daha cok yaparak gıttı yanlarım ve gobeğim baska sormak ıstedığin olursa ben burdayım canım :16::16::16::16:

teşekkür ederim yine :) gercekten emeklerinizin karsılıgını nasıl ödiycem bilmiyorum. hergun buyuk bir heycanla yorumlarınızı okumak için giriyorum bu forma. çok sağolun. plates topumu alır almaz deniycem hepsini.
dün 10 mısır tanesi yedikten sonra gece yatmadan önce indim aşağıya kendime ceza verdim ve 1 saatten fazla spor yaptım. 50 tane de mekik çektim. eğer ceza vermeseydim kendime hala suçlu hissediyor olcaktım. duşumu aldım uyudum. sabah kalktıgımda kendimi cok iyi hissettim. bundan sonra hep mekik cekcem. sabah aynı dün yazdığım gibi kahvaltımı yaptım. okul gemisine eğitime gittim. rejimde olan bi arkadasım daha var valla simit yedi yanımda, mısır yedi sonra okula ugradık orda yemekhane de akşam yemeği yedi hepsinde sende ye diye ısrar etti kesinlikle yemedim :) akşam 7 de geldim bi guzel yoğurdumla ürünümü yedim. bugun cok üşüdüm dısarda. cok uyku bastırdı su anda ama yinede asla sporumu yapmadan uyumıycam :) sabah kahvaltımı yazıorum
*2 adet domates 1 adet salatalık ve 1 adet biber (zeytinyağlı, elma sirkeli, nar ekşili)
* kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir
*3 tane yeşil zeytin
*1dilim salam
*kepekli grissini
*2 dilim tam tahıllı ekmek
*1 cay kaşığı kadar bal
*1 cay kaşığı kadar çilek reçeli
*1 cay kaşığı kadar tahin pekmez
* tatlandırıcılı çay

canım kahvaltıda ekmek yerıne sımıt yıyebılırsın bende yıyom ama on gunde falan yesende susamlarını bırazını kazıyıp ye daha az kalorı bakımından :16::16::16:

valla canım hiç simit cekmiyor. onun yerine iskender, cheese burger yada bol mantarlı, peynirli kocaman boy bir pizza olabilir :D
dün gece o yorgunlukla 40 dakika spor yaptım. sabah kalktım 15 dakika daha spor yaptım ve arkadaşlarla kahvaltı yaptık. bi arkadasım sinirlerimi bozdu ve gerdi resmen. yuh ne kadar cok yedin felan dedi süreklide yorum yaptı onun yediğinin çeğreyini bile yemedim oysaki. deli oldum. bu kızların birbirleriyle olan saçma sapan sürtüşmelerini bir turlu anlamıyorum. bundan sonra kesinlikle kalplerini kırcam ki bidaha sırf birini üzmek için saçma yorumlar yapmasınlar. insanlık öğrensinler biraz!
sabah dun yazdığım gibi kahvaltımı yaptım. akşamda ürünümle yoğurdumu karıstırıp yedim.
yurtta 1 haftadır olmayan bi arkadasımı gordum zayıflamışmıyım diye sordum oda bacakların incelmiş ve göbeğin biraz inmiş dedi :)
yarın hava guzel olursa karaköyden bebeğe kadar yuruyuş yapmayı duşunuyorum.
yarın ve pazar ürünümden baska hiçbirsey yemek yok yine. zayıflayım da nolursa olsun. zayıflıyorum diye simdiden başladılar kızlar cekememezliğe. rejimi bırakırsam iyice dalga konusu olurum :@
yurus esnasında ilk gorduğum kitapcıdan tülin şahın in kitabını alcam. o kadın beni gercekten cok gaza getiriyor. 17 martta ürün rejimim bittikten sonra o kitapta okuduklarıma gore beslencem. 50 kilo olmam lazımmmmmmmmmm :P tülin şahin de benim gibi 172 boyunda ve 51 kilo. ben 50 ye duseyim de 1 kilo da şişmanlama payım olsun. fazlası zarar :)

Selam canımm ben geldim :)
Ya hiç bozma moralini dengesiz insanlar yüzünden çok azimlisin ve başaracaksn bu kesin bişey bu yüzden tıka kulaklarını başkalarının söylediği şeylere.
Öpüyorum seni şimdilik daha sonra uğrarım yine :))

Back