• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tobik'in Diyet Günlüğü

Nasıl oluyomus o hıcde duymadım ıyıse bende deneyeyım valla sıkma canım kendını gelen kılo ıcın o adet oncesı sıskınlıktır buyutme canım gıder o sen duzelı beslen gıtcek zaten canım o kılolar sıkma canını acma arayıda bu kadar :25::25::25::25::25::25::25:

Nasıl oluyomus o hıcde duymadım ıyıse bende deneyeyım valla sıkma canım kendını gelen kılo ıcın o adet oncesı sıskınlıktır buyutme canım gıder o sen duzelı beslen gıtcek zaten canım o kılolar sıkma canını acma arayıda bu kadar :25::25::25::25::25::25::25:

tamam ablacığım :) acmam zaten finallere kadar arayı...
bugün yediklerim :
sabah: kepekli tost
öğlen : çorba salata
ara : bitter çikolata
akşam : form kepekli çubuk, form çörekotlu, kefir

Guzel mıs dıyeyım ne dıyeyım menun sınavlar bu aralar cok galıba bızım kızlarda spora bır hafta ara verdıler ders calıscaklarmıs dıye gelmıyolar sende ara ver bence sonra yıne baslarsın guzelım yağ yakıcı neymıs anlatmadın krem mı hap falan mı ne bızım arkadsta sporda bellıne kemr takıyodu lastık gıbı bıseydı ve olculdu sadece belınon uc santım gıtmıs :53::53::53::53::53::53:oyle olduk ve bızde karar verdık sterc fılmle sarmaya ıkı arkadas sardık kendımızı ben hıc terlemıyodum aman dun belıme sarınca bır ter cıktı sorma sıksam suyu cıkcaktı her gun yapcaz bakalım fayda etcekmı sana soyluyom belkı sende denersın canım benden bu kadar haftaya cumada olcm gunum bakalım ne oldum:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

:54::54::54:canım nerdesın yıne yoksun sınavlardan mı yoksa vazmı gectın zayıflamaya :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

hiç vazgeçermiyim :) ankaraya gittim annem cok özlemiş onu gordum. keske gitmeseydim allahım neler yaptım öyle :( sabah kahvaltısında gözlemeler aksam yemeginde yaglı yaglı yiycekler gece çerezler... spora dair hiçbişey de yok tabi bu arada :(
haziranın 6 sında spor salonuna uyeliğim bitcek. o zamana kadar kesinlikle acayip deyete giriyorum... bugün o yağ yakıcıyı da aldım hatta kullandım bile. ablacım yag yakıcı sporcu içeceği. sıvı şekilde içiyorsun ve yarım saat sonra spor yapmaya başlıyorsun. direk enerjiyi yağdan karşılıyor. yani yağları yakıyor. 500mg lık 1000 mg lık 1500 ve 2000 mg lıkları var. ben agır spor yapcağım için 2000lıklerden aldım. içinde 12 ampul var ve 60 tl. 12 gun kullancam sonra bidaha alcam.
bunun bir ampülünü içtim yarım saat sonra hızlı tempo yuruyusle spor salonuna gittim. 17 dakika koştum 20 dakika uzay bisikleti yaptım 120 mekik, 120 şer yan mekik, 300 yarım mekik, 200 er yan yarım mekik, 50 yanlara dogru agırlık kaldırma, 50 yukarı aşağı agırlık kaldırma, 50 çapraz agırlık kaldırma 10 dakikada power point yaptım ölüyorum :D bunu sürekli yapcam... az sporla etki etmiyormuş cunku yag yakıcı.
yediklerim:
sabah: yagı suzulmuş melemen ve kepek ekmek
öğlen: elma
akşam ceyrek karışık kepekli tost
ara: (azcık aç hissediyordum kendimi) : eti çörek otlu form ve süt
yarın sabah gidip tartılcam. bakalım gerçekten işe yarıyormuymuş yağ yakıcı hep beraber görcez.
bundan sonrada her sabah en az 2 tane yumurta yiycem. acayip tok tutuyor. hemde cok az kalori. bu ay bu işi hallettim hallettim... halledemedim bidaha zor :/

Günaydııınnnn :)
sabah kahvaltısında resmen protein depoladım :) 3 tane yumurta yedim dun soylediğim gibi 1 buçuk dilimde kepek ekmek. birazdan kendimde enerji buldugumda spora gitcem. tabi yağ yakıcımı da içcem :) bu aralar tek istediğim festivaller zamanında sporumu aksatmamak. salı gunu baslıyor festivaller. okula sabah gitmeyip spora gitcem öğlen derse gircem ve ordan arkadaşlarla festivale gitcez. umarım erkenden kalkıp gidebilirim sporuma :/ bu ay 10 kilo vermem lazııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(
öğlen: corba, salata
akşam çeyrek kepekli tost yiycem. hadi bakalım :)
aralarda elma yada eti form yiyebilirim...

öğlen salata bulamadıgım için bulgur pilavı yedim ve çorba içtim :( artık bişey yemiycem en fazla bi elma yerim :)

sevgili gunlugum. 2gundur gercekten cok az yemek yiyordum. heleki dun sdce kahvaltı yaptım öğlen elma yedim akşam form kreker yedim o kadar da hareket ettim :) bide şarap içtim :) veeeeeeeee sabah regl oldum sonunda! şu iğrenc şişkinliğimde gitcek :) bu arada 2 gun önce tartıldım 61 kiloyum :) şaka maka tartılmaya basladıgımdan beri 7 kilo gitti. biliyorsun bi ara tartıya cıkmaya korkup büssürü rejim yapıp öyle cıkmıştım tartıya. yani tartılmadan önce de en az 3 5 kilo vermiştim. anlıycagın 72 civarı kilodan (belki ondan bile fazla) 61 kiloya düştüm :) reglm bittikten sonra en az 1 kilo daha gitcegini dusunuyorum :))) kadınlar kulübü olmasaydı bunu kesinlikle basaramazdım. ama tabi daha başarmış degilim :) 55 ideal kilom gibi ama ben 50 ye kadar düşmek istiyorum. bu arada boyumu ölçtürcem çünkü 165 olduguma inanmıyorum. benim boyum uzun cunku diğer kızların nerdeyse hepsinden. benden en az 10 santim kısa kızlar 160 162 boyum var diyorlar. zaten arkadaşlara 165miş boyum hoca öyle ölçtü dediğimde bna "o cok fazla protein tozu alıyor beyni de kas olmuş onun" diye dalga geçmişlerdi. en az 170 olmalıyım taş çatlasa 168im. daha az olmam imkansız...
neyse. bide reglime dikkat etmem lazım. sabah kahvaltıda tahin pekmez yedim 5 dk öncede pekmez içtim. böyle gidersem regl dönemimde kilo alcam :D halada canım tatlı bişeyler istiyor. sporu da aksatmamam lazım cok fazla :/ :(

selamlar... bu aralar gerçekten çok az yemek yiyorum. genel olarak:
*sabah: çeyrek kepek tost
*öğlen: eti form, ayran
*akşam: çorba, salata
genelikle bu sekil besleniyorum. bide spora gitmeden önce yağ yakıcıyı içiyorum. reglimde bitmek üzere gibi yarın sabah tartlcam :) bakalım sonuç ne olcak... 20 gunum kaldı 55 olmalıyım ve inşllh yağ yakıcıyla braber başarcam bunu. bide arkadaşlar spor yaparken bel bandını takıyordum 2 gun öncesine kadar. 2 gun önce saunada otururken göbegimin onca yaptıgım mekik hareketine ragmen tam olarak gitmedigini gorup cok sinirlendim ve bel bandımı 2 gundur sadece koşarken takıyorum mekik haketlerine gectigimde çıkarıyorum ve sanırım faydasını gordum :) bu ayın sonunda umarım otururken de göbeğim cıkmıycak. şimdiye kadar boşu boşuna ugrasmısım resmen! biraz sinirliyim ama farkettiğim iyi oldu. sizde aynı hatayı yapmayın. bu arada yarından itibaren koşumu 35 dk ya cıkarıyorum :) iyi geceler

sabah kahvaltısında:
*yumurta
*tost (ceyrek kepekli)
öğlen:
*eti form
*ayran
ara:
*atınbaşak
akşam:
*mavi yeşil light peynirli kraker
*light kefir
*2 tane mavi yeşil light şekersiz çikolata (bunu bulana kadar butun şişliyi dolaştım)

yarın eski bir arkadasımla buluscam cok heycanlıyım. önceden aldıgım ama şişmanladıgım için cok giyemedigim bi dar elbisem vardı onu giycektim ama yağmur yağcakmış. allahım lütfen yağmasınnnnn :(

kendime o kdr sinirliyim ki anlatamam tam 59 kilo olmuşken çok yemek yemeye başladım :@ su anda o kdr cok yemek yedim ki kıpırdayamıyorum bile... bide bugün ilk defa diyete basladıgımdan beri beyaz ekmek yedim. 2 gundurde spor yapmıyordum. offffffffffffffff!!! dexx diyet ürünümden 3 tane kalmış. yarın sadece sabah kahvaltısında ve aksam yemeginde dexx le light yogurdu karıstırıp yiycem. ertesi gun sabah kahvaltısında ceyrek kepekekmek tost aksamda son dexx imi yiycem. snrada sabah ceyrek tost öğlen salata eti form aksam corba eti form fln öyle yiycem. sporumun bitmesine 11 gun kaldı :( şu yaptıgıma bakın ya!!! liste yapmam lazım kendime...

27 mayıs pazar:
sabah: dexx
akşam: dexx

28 mayıs pazartesi:
sabah: çeyrek kepek tost
akşam: dexx

29 mayıs salı dan 6 haziran çarşambaya kadar:
sabah: çeyrek tost
öğlen: eti form, ayran
akşam: çorba, salata, kepek ekmek

7 haziran perşembeden 21 haziran perşembeye kadar:
sabah: kahvaltı
öğlen: nesfiti light süt
akşam: nesfit, light süt

yiyceklerim bunlardır!!! bu programı aksattıgım her günün ertesinde hiç bişey yemiyorum! ceza bana! en fazla 55 kilo olmam lazım... :(

dexx i midem kaldırmadı. dun sabah kahvaltı yaptım akşamda agzıma 2 3 kreker attım. bugunde sabah ceyrek tost öğlen eti form ayran aksam salata corba yedim arada 2 avucta sarı leblebi yedim. az yemeye calısıyorum of noluyor bana o kadar yaptım yaptım son hafta açlıktan ölüyorum. dün açlıktan uyuyamadım bile :/ şu anda da gayet açım light süt içiyim bari :( 1 hafta kaldı nolur yaaaaa ayın 6 sında 55 kilo olmak istiyorum. mucizeyse bu olsun lutfen! yarın sabah tartılcam en azındn 58 kilo çıkayım 59 da kaldım 2 haftadır resmen :(

58!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hemde tok karnına58 :P spora başladıgımdan beri şu an itibariyle tam 10 kilo vermiş durumdayım :))))
bu aralar cok yemek yediğim için cok moralim bozuktu hatta dün gece rüyamda tartıya çıkıp 61 kilo oldugumu görmüştüm. sabah kalktım cok kotu moralim bozuktu. gercekten kilo aldıysam diye oturup ağlıycaktım neredeyse ama 1 kilo daha vermişim :) hemde tok karnıma tartıldım :)
sabah:
*1 tane yeşil biber
*çeyrek karışık kepekli tost
*tatlandırıcılı çay
öğlen:
*çorba
*yoğurtlu ıspanak
ara:
*3 tane eti form yulaflı
*tatlandırıcılı çay
akşam:
*light yogurt
*altınbaşak

eger acıkırsam arada kuru kaısı yuvarlıyorum agzıma :)

Merhabalar :) uzun bir muddet sonra yine ben geldim canim gunlugum :)
Butun yaz boyunca yattim borek corek pasta yedim. Surekli birseyler yedim ama hic spor da yapmadim aksine hep yattim. Ama gel gorki. Tsadece azicik gobegim cikti o kadar. En fazla 3 kilo aldim ki sukur ediyorum buna yediklerimi dusundukce :) 2 gun once yne spora yazildim. 2 gundur onceki kadar agir olmasada baya baya spor yapiyorum. Rejime de bir daha basladim. Kafama taktim 55 hatta 50.kilo olmadan bitakmiycam bu isin yakasini :)
Genel olarak soyle bir diyet uygulayacagim...
Sabah: ceyrek kepek ekmek. Yesil biber. Domates. Peynir. Zeytin yumurta
Ara: corba veya 1 avuc findik
Oglen: sebze yemegi yada et
Ara: corba veya 1 avuc leblebi
Aksam: sut

Korkumdan tartilamadim. Pazartesi gunu tartilip sizlerle paylascam. Boylelikle rejim programimin ne kadar ise yaradigini hep beraber gorcez :)

canım diyet günlüğüm... başlayamamıştım diyete vizeler falan vardı ve derslerim sorunluydu oturup ders calıstım. tabi calısırken de bol bol yedim ve kilo aldım :( dün başladım diyete. bugün 2. günümdeyim ama bu sefer çok kararlıyım. sana yazmadan olmuyormus bunu anladım o yuzden sana hergün yazmaya çalışcam. diyet yaparken spor gerçekten çok önemli bunu geçen sene anlamıştım zaten fakat bu sene derslerim hep sabahın köründe başlıyor spora gidecek hiç halim kalmıyor akşamları. ama 23 günüm kaldı ondan sonra spor üyeliğim bitiyor. bu 23 günü çok iyi değerlendirmek istiyorum. hem diyete arada vermiştim belki 23 gunun sonunda istediğim kiloya ulaşırım :)
dün şok yaptım sayılır kendime. pek bişey yemedim. bi tek sabah kahvaltısını yaptım bide akşam light yoğurtla altınbaşak yedim o kadar :) spora gitmedim.
bugün ise

sabah:
ceyrek kepekli ekmeğe tost
yumurta
yeşil biber
ara:
altınbaşak
ayran
öğle:
light ton balıklı kepek ekmekli sandviç
akşam:
çorba
haşlanmış sebze
ara:
light süt

suyumu içmeyide ihmal etmiyorum :) geçen sene 10 kilodan fazla verdim 2.5 3 ayda bu sefer 25 günlük diyet programımda en az bi 5 kilo vermeyi planlıyorum. kilomu sorarsanız bilmiyorum :/ daha kendimle yüzleşemedim. tartılıp yazcam buraya :)
öpyüyorum çooookkk <3

Back