• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tobik'in Diyet Günlüğü

canım umursama sen baskalarını yerı zamanı gelınce ıkı cıft laf soylekı ıcınde kalmasın bıze spordakı hocam hep sunu der bende senın ablan olarak sana tavsıye edıcem baskalarının yanında asla dıyete olduğunuzu demeyın eğer toplumdaysanız yemenız gerekıyosa o gun yıyın gerekırse bır hafta ac gezın der kı hepımızın basında var boyle fesat ınsanlar sınır eden tıpler benımde kaynanamlar gecen gun kısır yapmıslar benı cağırdılar ve gıttım yemedım yağlı falan dedım sen mısın dıyen bana bır ev dolusu ınsan hepsı bırden sen mankenmı olcan ye gıtsın yemıyonda nerden bellı senın kılo verdığin dedıler o gun bende senın gıbı sınır oldum ve anlıyabılıyorum sadece cevremızdekı cekemeyenler bızı kıskandıkları ıcın oyle davranıyolar bız zayıflıcaz ve o bıze laf sokanlar var ya hepsı anlıcaklar bır kac aya dıyorum ve senı zaten cok takdır edıyorum azmınden dolayı sen cok basarılı bı kızsın ıyı haftasonu gecır guzelım gez dolas eğlen ama canını da sıkma tatlım :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Selam canımm ben geldim :)
Ya hiç bozma moralini dengesiz insanlar yüzünden çok azimlisin ve başaracaksn bu kesin bişey bu yüzden tıka kulaklarını başkalarının söylediği şeylere.
Öpüyorum seni şimdilik daha sonra uğrarım yine :))
kendisi şişman kalcakta ben zayıflıycam diye boyle yapıo zaten. hiç umrumda değil valla. banada başarcakmısım gibi geliyor. sadece arkadasım dediğim insandan destek yerine köstek gördüğüm için sinirleniyorum sadece. neyse bende öpüyorum seni her zaman beklerim :)

canım umursama sen baskalarını yerı zamanı gelınce ıkı cıft laf soylekı ıcınde kalmasın bıze spordakı hocam hep sunu der bende senın ablan olarak sana tavsıye edıcem baskalarının yanında asla dıyete olduğunuzu demeyın eğer toplumdaysanız yemenız gerekıyosa o gun yıyın gerekırse bır hafta ac gezın der kı hepımızın basında var boyle fesat ınsanlar sınır eden tıpler benımde kaynanamlar gecen gun kısır yapmıslar benı cağırdılar ve gıttım yemedım yağlı falan dedım sen mısın dıyen bana bır ev dolusu ınsan hepsı bırden sen mankenmı olcan ye gıtsın yemıyonda nerden bellı senın kılo verdığin dedıler o gun bende senın gıbı sınır oldum ve anlıyabılıyorum sadece cevremızdekı cekemeyenler bızı kıskandıkları ıcın oyle davranıyolar bız zayıflıcaz ve o bıze laf sokanlar var ya hepsı anlıcaklar bır kac aya dıyorum ve senı zaten cok takdır edıyorum azmınden dolayı sen cok basarılı bı kızsın ıyı haftasonu gecır guzelım gez dolas eğlen ama canını da sıkma tatlım :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
ya ben hiç anlayamıyorum bu insanları. benim yakınımdaki birinin hayatında güzeş bişeyler oldugunda mutlu olurum insanları dogru yaptıkları seylerde hep destek olurum buyu bir mutlulukla. böyle kompleksli insanlarım hepsi beni buluyor ya.
bu arada bugun yuzunuzu ve yuzumu kara cıkardım. sanırım regl olcam canım acayip ckolata istedi akşam. bende indim kantine eti form aldım cklatalı olanından. üstüne bide yetmedi çok tahıllı ekmegime balları surup surup yedim. karnımda agrıyor cok o yuzden spor yapmıycam bu gece :( ama yarınki yuruyusumu hava kotu olsa bile yapcam. bununları kendi yanıma bırakmıycam. hıncımı alcam vücudumdan.
bu aralar regli olcam diye sanırım cok mutsuz cok umutsuz ve cok sinirliyim :/ :( bi an önce geçsin su olay rejimimi etkiliyor resmen :/
yarın cok yolum var... sultanahmetten bebeğe yuriyerek gitcem ve yürüyerek de döncem. bunu yapmazsam kendimi hiç affetdemem. yapabilirsem sabah kalktıgımda da sabah sporumu yapmayı unutmıycam.
bu arada regli olcagım için programda değişiklik yaptım. sabah kahvaltısı yapmaya devam etcem reglim bitene kadar. haftasonu sadece yogurtla beslenmiycem yanı önceki planım gibi. reglim geçtikten sonra 4 gun üst üste yogurtla beslenirim artık yapcak bişey yok :(

dün soylediğim gbi yapmadım. 2 gun boyunca programımdaki gbi yoğurtla beslencem. sabah kalktım yoğurdum la urunumu karıştrdım yedim. sonra cıktım yurttan sultan ahmetten gercektn bebege kadar yurudun ordaki banklra oturdum suyulma 1 tne sigara içtim ve yuruyerek suktanahmet e geri dondum. bacaklrımın acımasından cok sol ayak bileğime bişey oldu. brazdn masaj yapcam. su anki halimi yazmk istesem kelimeler yetmez. sadece diycegim sey siz siz olun sultanahmetten bebege hiç durmadan yurumeyin. hızlı tempoyla yurumeme ragmen 6 saat sürdü.
yurda geldim sutumle urunumu karıştırıp içtim.
aksam kacamak yapmam artık bnce akıllanmışımdır :@

ay ınanmıyorum sana altı saat mı yurudun et kescek her yerın valla kız sen neden boyle davranıyon kendıne gıtcek zaten o kıloların bu kadar skıkyosun kendını sıgara sağlığa zararlı bılıyosun :27::27:bu cıkınler gıbı olcan ıcersen gel su sıgarayıda bırak hem guzel hem zayıf hemde cığerlerı o pıs katranlarla dolan bırı olma :43:ınan senı cok sevdım nesın ne değilsın bılmıyom ama sana zarar gelmesını ıstemem benım oğlumda on altı yasında ve gecen sene lısede basldı ve vazgecıremedık ona nasıl uzuluyosam aynı sanada uzuldum ana yureği iste :21:senı sevıyom canım kendıne ıyı bak canım :16::16::16::16::16::16::16::16:

ay ınanmıyorum sana altı saat mı yurudun et kescek her yerın valla kız sen neden boyle davranıyon kendıne gıtcek zaten o kıloların bu kadar skıkyosun kendını sıgara sağlığa zararlı bılıyosun :27::27:bu cıkınler gıbı olcan ıcersen gel su sıgarayıda bırak hem guzel hem zayıf hemde cığerlerı o pıs katranlarla dolan bırı olma :43:ınan senı cok sevdım nesın ne değilsın bılmıyom ama sana zarar gelmesını ıstemem benım oğlumda on altı yasında ve gecen sene lısede basldı ve vazgecıremedık ona nasıl uzuluyosam aynı sanada uzuldum ana yureği iste :21:senı sevıyom canım kendıne ıyı bak canım :16::16::16::16::16::16::16::16:

teşekkür ederim cok bende sizi çok sevdim :) hak ettim ama ondan yurudum o kadar bidaha kacamak yapmayım diye :) su anda cok acıktım hatta her an ölebiirim aclıktan ama kacamak yapmıyorum :)
bu sabah kalktım 20 dk sabah sporumu yaptım. geldim ürünümle yoğurdumu karıştırıp yedim. sonra arkadasımla dışarı cıktık o yemek yedi canım cok istedi :( bnde yurda gelince ayran içtim. sonrada yogurdumla ürünümü karıstırıpyedim. uyumadan öncede yine sporumu yapcam. bacaklarımın eklem yerleri acıo ama çivi çiviyi söker :D yarın dabah kahvaltımı yazıorum
*dometesli ve biberli yumurta
*kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir.
*3 adet siyah zeytin
*1 çay kaşığı kadar tahin pekmez
*1 çay kaşığı kadar çilek reçeli
*1 çay kaşığı kadar bal

canım ekmeği yazmayı unuttunmu yoksa yemıyonmu su etı form lardan destek yapsanda cok acıkmasan ezıyet edıyon kendıne onlar o kadar kotu değilllerkı ben onların sayesınde aclık pek hısetmıyom arada bıseyler atıstır bence buskıvı ve layt sut bende dun cok canım pızza ıstıyo du kı uc ay olcak onbes gun sonra dıye dun yedım ama bugun ceza bır saat fazla takılcam sporda ve canımı cıkarcam orda

canım ekmeği yazmayı unuttunmu yoksa yemıyonmu su etı form lardan destek yapsanda cok acıkmasan ezıyet edıyon kendıne onlar o kadar kotu değilllerkı ben onların sayesınde aclık pek hısetmıyom arada bıseyler atıstır bence buskıvı ve layt sut bende dun cok canım pızza ıstıyo du kı uc ay olcak onbes gun sonra dıye dun yedım ama bugun ceza bır saat fazla takılcam sporda ve canımı cıkarcam orda

aaa valla unutmuşum :D 1,5 dilimde çavdar ekmeği yedim. eti form bu akşam 1 paket yağsız sütle yedim. ürünümü de yedim tabiki :) yarın spora başlıyorum bende :) okulun yanında ucuz öğrencilerin gitti bi spor salonu buldum. gayet hoştu bugün yazıldım yarın başlıyorum. yarın kilomu felan hep ölçcekler orda :D sonunda bende kilo cetvelinden yapabilcem :) ahhh pizza yı bende cok özledim acaba varmıki kepekli hamurdan yapılan pizza felan. en düşük kalorili olan hangisi acaba. su rejimim bitince bende yiyim. sizede afiyet olsun :) ohhh iyi yapmışsınız cok yemediğiniz müddetce hiç sorun yok kendinize sahip cıkabiliyorsanız. ben bi yersem bidaha rejim mejim dinlemem diye korkumdan hiç bişey yiyemiorum :D yarın sabah kahvaltısında:
*2 dilim çavdar ekmeği
*1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
*3 zeytin
*1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
*1 cay kaşığı kadar bal
*1 cay kaşığı kadar tahin pekmez
*1 cay kaşığı kadar kayısı reçeli
*tatlandırıcılı çay
sonrada hoooppp saat 9 da spor salonuna. kahvaltıdan önce yine 15 dakikalık sporumu yapmayı ihmal etmiycem ama. bu akşamda yapcam :)
ayrıca bugün okulda sütlü kahve içtim. spor salonuna yazılırken oranın sahibi "sade kahve daha cabuk yağ yakmanı sağlar ama kremalı içersen kilo alırsın" dedi. bidaha töbe içmem kremalı kahve felan. nescafe gold içcem artık.

:16:canım cok guzel olmus spora yazılman super bı haber valla cok sevındım sen cok basarılısın her seyıde hak edıyosun hele zayıflamak en cokta senın hakkın benım o kadar vermem gereken cok kılom var on bes kılo dıyorum on da olbılır ama senın kadar heveslı değilim gibi arada sımartıyom kendımı dıye kandırıyom aslında cok yemıyom ama ıkı gunce pızza tek kısılk tıkı ve dort e bolunuk sekılden anca ıkı sını yemısımdır ve aksamda o gun hıc bıseyde yemedım dunde daha fazla durup sporda daha cok spor yaptım kendımı bıraz daha rahat hıssedıyom o yuzden oyle rahatım kı sımdı kahvaltıda bıtter sarellemı bır dılım ekmeğin yrısına surup yedım bu gun gene bır saat fazla takılcm sporda senınde haberlerını heyacanla bekledığimi unutma canım :16::16::16::16:

:16:canım cok guzel olmus spora yazılman super bı haber valla cok sevındım sen cok basarılısın her seyıde hak edıyosun hele zayıflamak en cokta senın hakkın benım o kadar vermem gereken cok kılom var on bes kılo dıyorum on da olbılır ama senın kadar heveslı değilim gibi arada sımartıyom kendımı dıye kandırıyom aslında cok yemıyom ama ıkı gunce pızza tek kısılk tıkı ve dort e bolunuk sekılden anca ıkı sını yemısımdır ve aksamda o gun hıc bıseyde yemedım dunde daha fazla durup sporda daha cok spor yaptım kendımı bıraz daha rahat hıssedıyom o yuzden oyle rahatım kı sımdı kahvaltıda bıtter sarellemı bır dılım ekmeğin yrısına surup yedım bu gun gene bır saat fazla takılcm sporda senınde haberlerını heyacanla bekledığimi unutma canım :16::16::16::16:

bende dun nerdeyse hiçbişey yemedim akşam arkadaslarla dısarı cıktık bi kadeh şarapı bitiremedim bile ama sarhoş oldum :D yurda geldiğimde haşlanmış patates yedim 1.5 dilim kepek ekmegiyle. sonrada hemen uyudum. cok kotu hepsi kilo oldu valla. ama simdi spora gidiyorum hepsini yakcam. 2 gundur giremiyorum cunku cok yorgun oluyorum okuldan sonra spora gidince. geldiğimde direk uyuyorum. bu arada ilk gun gittiğimde tarttılar beni 67 kiloydum. dün tartıldım 68 kilo olmuşum. hiçte bişey yemememe rağmen. cok morlim bozuldu :/ bidaha bu kadar kısa aralıklarla tartılmıycam. pazartesinden pazartesine tartılcam yada pazardan pazara. bugun kahvaltı yapmıyorum dün cok yediğim için. öğlen ve akşam da ürünümü yiycem. 3 öğüne cıkarttım. geldiğimde ayrıntılarıyla yazcam. şimdi spora gitmem lazım.
18 kilo vercem :)

ah canım sen benden daha cok vercekmıssın ben on bes dusunuyodum ama sen bendende cok ıstıyon benden sana tavsıye on gunde falan tartıl ben sadece ayda bır sporda tartıyolar ve hıcte merak etmıyom gelen bı arkads hergun nerdeyse tartılıyomus evınde bı gun sevınıyo bı gun uzuluyo ben ayda bır kere tartıya cıkıyom ama toplu olarak kılo gıdıyo dıye sevınıyom bızımde bugun b fıtte kadınlar gunu partımız vardı hocadanda ızın lıydık ay ne yedık sorma yarın canımızı cıkarcak valla herkes bıseyler getıdı uyeler acık bufe olarak canımız ne ıstedıysek yedık ama bende cok sıs ve patlıcakmıs gıbı hıssedıyom kı yesıl cay ve suyumuda ıcınce catlıcam sankı gorusuruz canım :16::16::16:

ah canım sen benden daha cok vercekmıssın ben on bes dusunuyodum ama sen bendende cok ıstıyon benden sana tavsıye on gunde falan tartıl ben sadece ayda bır sporda tartıyolar ve hıcte merak etmıyom gelen bı arkads hergun nerdeyse tartılıyomus evınde bı gun sevınıyo bı gun uzuluyo ben ayda bır kere tartıya cıkıyom ama toplu olarak kılo gıdıyo dıye sevınıyom bızımde bugun b fıtte kadınlar gunu partımız vardı hocadanda ızın lıydık ay ne yedık sorma yarın canımızı cıkarcak valla herkes bıseyler getıdı uyeler acık bufe olarak canımız ne ıstedıysek yedık ama bende cok sıs ve patlıcakmıs gıbı hıssedıyom kı yesıl cay ve suyumuda ıcınce catlıcam sankı gorusuruz canım :16::16::16:

ohhhh afiyet olsun ama kilo olmasın inşallah :) bu arada geçmiş kadınlar gununuz kutlu olsun :)
bu sabah okula gitmeden önce saat 8 gibi kahvaltıda kepekli sandvç ekmeğimin içine;
*kibrit kutusu kadar peynir
*yarım domates
*karım biber
*yarım salatalık
*2 adet siyah zeytin koydum
*1 bardak ayranla yedim.
öğlen saat 12.30 da
*eti form
*1 bardak ayran içtim
şimdi yani 15.20 civarında
*1 tane kivi yedim.
birazdan da spora gitcem.geldiğimde de sütümle ürünümü karıştırıp içcem :)
bu arada sancılarım başladı inşallah bu sefer regl olcam ve şu şişkinliğimin bi kısmından kurtlmus olcam sonunda. resmen 2 aydır regl olmuyordum. umarım yanlış alarm değildir :)

kilo çizelgemi de sonunda yaptım :))) başladıgımdan beri 1 kilo vermedim arkadaşlar. cok daha fazlasını verdim ama tatılmaya korktugum için anca spor salonuna yazılırken tartıldım. bundan sonra duzenli olarak kilo kaybımı çizelgemde görebilirsiniz. haftada bir düzenleme yapcam :)

canım nasl yaptın cızelgenı ben yapamahım değistırcem verdığim kıloyu yazamadm tarıf etsen bana :16::16::16::16:

bugun sabah yurtta olmadıgım için ve ürünüm yanımda olmadıgı için 2 tane form yedim bide ayran içtim. üstüne 1 dilim ananas yedim.
regl oldugum için karnım cok agrıdı yurda geldiğimde canım cok cikolata istiodu bu saate kadar
*1 tane aktivya kuru kayısılı yedim
*4 adet badem yedim
*yarım dilim kepek ekmeğiyle 1 tatlı kaşıgı kadar tahin pekmez yedim
*1 dilim de fındıklı kek yedim
çok yedim anlıycagınız :( bide uyudum üstüne :( ürünümü kullanmadım o yuzden daha. karnım sanırım hala aç gibi :/ birazdan ürünümü sütümle karıstırıp içcem üstüne belki bi tane daha aktivya kayısılı yiyebilirim. suyu da az içtim bugun. ayrıca spora gidemedim de karın ağrısı yuzunden :/
ne yapcagımı hiç bilmiyorum. kendime cezada vermem cunku karnım çok ağrıyor :( umarım kilo almamışımdır yarın tartılcam :/
yarın sabah kahvaltıda 1 tane kepekli sandviç ekmeğimin içine yine
* kibrit kutusu kadar peynir
* yarım domates
*yarım biber
*yarım salatalık koyup yiycem. öğlen de;
*1 paket eti form
*ayran içcem.

bu arada erkek arkadaşım süzülmüşsün dedi :)

cok sevındım senın adına bunu duyduğuna ıyı olmus boyle bısey demesı o kadar emek verıyosun demı ama benı de goren ay sen cok zayıflamıssın dıyo cok hosuma gıdıyo o zaman emeğimize sağlık dıyorum kendıne ıyı bak canım karın ağrıda evlenınce gecer benımde evlenmeden once cok zor gecıyodu o donemlerım

resmımı koydum nasıl benı beğendınmı cokm u sıskoyum yoksa cokmu yaslı yada uc dogum yapmıs kadından dahamı sıskoyum yorumunu beklıyom :49::49:

resmımı koydum nasıl benı beğendınmı cokm u sıskoyum yoksa cokmu yaslı yada uc dogum yapmıs kadından dahamı sıskoyum yorumunu beklıyom :49::49:

burdan hiçte şişko gözükmüyorsunuz kendinize haksızlık etmeyin :) size özel mesaj atmaya calıstım ama en az 100 gönderi yapmam gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için o yuzden atamadım.

erkek arkadasım cok süzülmüşsün dedi ama 2 gundur regliyim diye hiç spor yapmadım kendimi çok kotu hissediyorum ayrıca 2 gundur şişmanlamış gibi de hissediyorum :/ regli oldugumdan morlim cok bozuk depresyonda gbiyim :( bi an önce geçsin su rahatlamam lazım. bugün canım ckolata cektikce kuru kayısı yedim ayrıca yediklerimi yazıyorum:
sabah yine aynı menü:
kepek ekmegin iiçine peynir domates biber salatalık
öğlen: eti form, ayran
akşam: 140 grm yagı suzulmus ton balıgı kepek ekmek domates biber salatalık
ara öğün eti form karısık meyveli
ara öğün: sütümle ürünüm
ara öğün 1 adet aktivya kuru kayısılı

gercekten cok yemişim bugün :/

Back