• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tobik'in Diyet Günlüğü

Sen de super gıdıyon cok değil yedıklerın bence bol bol su ıc ben bu aralar fazla cemıyomda mesajda bana bır kelıme bıle olsa yaz yoollada yuz mesajın cabuk dolsun ozelden de yazısırız optum canım cok uykum geldı :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Sen de super gıdıyon cok değil yedıklerın bence bol bol su ıc ben bu aralar fazla cemıyomda mesajda bana bır kelıme bıle olsa yaz yoollada yuz mesajın cabuk dolsun ozelden de yazısırız optum canım cok uykum geldı :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tamam spordan geldiğimde halletcem olmadı her konuya bi yorum yaparım :)
fazla fazla su içiyorum su içmekte problem yaşamıyorum yalnız bu aralar cok yemek yiyesim geliyor tek sorunum bu.

bugün kahvaltıda yine aynı sekilde kepek ekmegimin içine
*peynir
*domates
*salatalık
*biber koydum yedim
saat 12.30 da
*ayran
*eti form
saat 17.00 da
*4 kucuk domates
*1 buyuk biber
*2 salatalık la kendime salata yaptım içine elma sirkesi nar ekşisi ve zeytin yağı koydum
*1 dilim kepek ekmek
*1 kase çorba
brazdan spora gitcem. gitmeden önce sütümle ürünümü içcem ve ondan sonrada kivimi yiycem. saat 17.00 da yediklerim fazlalıktı. ama canım cok istedi yapcak bişey yok :D

canım cok değil o yedıklerın ıcın rahat olsun sen cok dıkkatlısın bugun senın gıbı bır genc kız yazıldı spora 60 cıktı ve daha 15 yasında ama gorsen 18 dersın boylu poslu ırıce o da arkadslarım doner yıyo oğle yemeğinde ben yesıl elma yıyom dıyo ve 50 olmadan hıc bozmucam dıyetımı dedı ve hemen sen geldın aklıma yanı canım yanlız değilız :16:

canım cok değil o yedıklerın ıcın rahat olsun sen cok dıkkatlısın bugun senın gıbı bır genc kız yazıldı spora 60 cıktı ve daha 15 yasında ama gorsen 18 dersın boylu poslu ırıce o da arkadslarım doner yıyo oğle yemeğinde ben yesıl elma yıyom dıyo ve 50 olmadan hıc bozmucam dıyetımı dedı ve hemen sen geldın aklıma yanı canım yanlız değilız :16:

başarılar dilediğimi söylersiniz kendisine. sporu bırakmasın hiç :) herşey spora bağlı valla. şimdi geldim daha spordan. çokta mutluyum bide su göbeğim iyice erise daha cok mutlu olcam. bu akşamdan sonra bi kaç gün girememeyebilirim internete. çünkü wınn ımın tarihi doldu ve ben daha faturayı ödeyemedim :/ ama rejimimi takip edenler varsa yine aynı sekilde beslenmeye devam etcem. babam para gonderirse yarın bile ödeyebilirim interneti. özleyin beniiii :)
sağlıklı zayıflamalar dileğiyle :)

canım ya fazla acmazsın arayı umarım sensız bom bos valla kklubumuz ben sımdıden ozledım senı :54::54::54::54::54::54::54::54:

canım ya fazla acmazsın arayı umarım sensız bom bos valla kklubumuz ben sımdıden ozledım senı :54::54::54::54::54::54::54::54:

canım ablacım benim :) bende sizsiz yapamadım ödedim faturamı hemencecik :)

dün sabah kepekli sandviç ekmeğimin arasına
*tatlı kaşığı kadar krem peynir
*1 kucuk dometes
* 2 ince dilim salam kayup yedim. öğlen de aynısını yaptım
akşam arkadaşlarla sinemaya gitmiştik. ürünümle sütümü yine içemedim :( sözümona bitcekti ürünüm ama hala bitemedi. bugun saydım 7 tane kalmış. şimdi birini içiyorum 6 tane kaldı.

bugün sabah kahvaltısında:
*1 tane kepekli peynirli poğaça
*1 bardak çay içtim
öğle yemeğinde
*1 dilim kepek ekmeği
*yarım kase çorba
*1 tabak patates salatası (zeytin yağlı elma sirkeli ve nar ekşili) yedim
şimdi ürünümle sütümü içiyorum. akşamda belki 1 tane kivi yerim :) öğlen yediklerim cok geldi hala tokum :) corbayı biritemedim bile :))) midem sonunda küçülmüş sanırım :) cok yediğimi düşünmüyorum. zaten sabah kahvaltısını geç yaptım ondan çok ac değildim. bu arada erkek arkadaşımdan ayrıldım. üstümden koca bir yük kalktı sanki. çooookkk mutluyum :)

oncelıkle sevındım hemen kavustuğumuza:3::3::3::3::3sonrada gelelım patetes salatana mıden değil bence kuculen patetes cok ağır bısey ondan sırf nısaasta o ben hıc yemıyom desem yerı cunku cok masum değil sende yeme bence :50::50::50::50::50: onun yerıne normal salata tercığ et arkadsından nıyekı ayrıldın cok sasırdım senı guzel motıve edıyodu zayıfladığını soylemıstı sankı e bosver artık sen rahatlamıssın ya yenısıne sağlık dıyeyım :1::1::1::1::1::1::1:optum canım gorusuruz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::

oncelıkle sevındım hemen kavustuğumuza:3::3::3::3::3sonrada gelelım patetes salatana mıden değil bence kuculen patetes cok ağır bısey ondan sırf nısaasta o ben hıc yemıyom desem yerı cunku cok masum değil sende yeme bence :50::50::50::50::50: onun yerıne normal salata tercığ et arkadsından nıyekı ayrıldın cok sasırdım senı guzel motıve edıyodu zayıfladığını soylemıstı sankı e bosver artık sen rahatlamıssın ya yenısıne sağlık dıyeyım :1::1::1::1::1::1::1:optum canım gorusuruz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::

canım cok istemişti patates. 1 aydır nerdeyse hep aynı şeyleri yiyorum ve cok sıkıldım :/ tüh ama bidaha yemem. aslında haşlanmış patatesin o kadar çok kalorisi yok ama tabi nişasta cok onda :/ ondan masum değil herhalde :(
erkek arkadaşım sinirlerimi bozuyordu son zamanlarda. bid sevmiyordum arık sırf o beni seviyor diye cıkıyordum. gecen telefonumu gizli gizl, karıştırırken yakaladım ve tamamen bitirdim. mutluyum bence bu şekilde daha çok motive oluyorum :D hiç gerek yok onun desteğine. siz varsınız :)

canım benı cok mutlu ettın hayırlısı bakalım bız ıstedığimize kavusalımda gıtsınde kılolar gerısı gelır zaten bu hayatta :16::16::16::16:

canım benı cok mutlu ettın hayırlısı bakalım bız ıstedığimize kavusalımda gıtsınde kılolar gerısı gelır zaten bu hayatta :16::16::16::16:

aynen öyle :) bugün tartıldım kilo 65 :D ama bi yedim bi yedim ki ondan sonra sormayın. bu arada aradım bulamadım. sanırım aramaya kapalısınız. :/
bugün toplam yediğim herşeyi yazıorum cunku sabah kahvaltı yapmadan tartılmaya gittiğim için sonrada spor yaptıgımdan öğünlerim birbirine girdi
*1 kase çorba
*yeşil salata
*2 kepek ekmek
*greyfurt
*damates
*salatalık
*5 ince dilim salam
*beyaz peynir
*2 tane ckolatalı eti form
*2 adet siyah zeytin

abowww cidden cok yemişim bu gece cıkıp aşağıya spor yapıyım en iyisi en az 100 mekik cekmeden gelmiycem :(

bugün sabah ürünümle sutumu karıstırıp içtim. sonra dısarı cıktım. bi tane markete su almaya girdim ve büssürü light ckolata buldum sekersiz. 7 tane aldım ve 3 tanesini yedim yavas yavas ama gun boyunca. sonra corba içtim. sonra light kepekli kraker yedim. akşam yemeginde yine sutumle urunumu karıstırıp içtim. şimdi bi tane daha ckolata yiyebilirim belki kalorisi eti form kadar. o yuzden içimi rahat tutmaya calısıyorum. bugun spora gidemedim :( geç geldim cnku yurda. ama gece yine aşağıya inip koşcam ve 200 tane mekik cekcem. dun gece de 200tane mekik cektim.

bugün çok güzel yaptım rejimimi. cok mutluyum.
sabah:
*ceyrek kepek ekmek içine
*biraz beyaz peynir
*yarım kucuk domates koydum tost yaptım
*şekersiz cay içtim
öğlen:
*eti form
*ayran
akşam:
*3 4 kaşık tavuk çorbası
*1 tane közlenmiş kırmızı biber
*yarım tabak salata (ilk defa zeytin yağı koymadım ve hiçte eksikliğini hissetmedim. yine tadı cokguzeldi. demekki sır elma sirkesi ve nar ekşisindeymiş) :)
sonra spora gittim. ek olarak 50 tane mekik çektim :)
geldiğimde de ürünümle sutumu içtim. bide yarım portakal yedim. şimdide sade kahvemle suyumu içiyorum :)

:74:
bugün çok güzel yaptım rejimimi. cok mutluyum.
sabah:
*ceyrek kepek ekmek içine
*biraz beyaz peynir
*yarım kucuk domates koydum tost yaptım
*şekersiz cay içtim
öğlen:
*eti form
*ayran
akşam:
*3 4 kaşık tavuk çorbası
*1 tane közlenmiş kırmızı biber
*yarım tabak salata (ilk defa zeytin yağı koymadım ve hiçte eksikliğini hissetmedim. yine tadı cokguzeldi. demekki sır elma sirkesi ve nar ekşisindeymiş) :)
sonra spora gittim. ek olarak 50 tane mekik çektim :)
geldiğimde de ürünümle sutumu içtim. bide yarım portakal yedim. şimdide sade kahvemle suyumu içiyorum :)
:72::72::72::72::72:sen basarıyosun ama ben cok kotuyum her seyı yıyom reğl oldum hıc bır sey umurumda değil sadece zorla spora gıdıp yapıyom :52:

:74:
:72::72::72::72::72:sen basarıyosun ama ben cok kotuyum her seyı yıyom reğl oldum hıc bır sey umurumda değil sadece zorla spora gıdıp yapıyom :52:

bugün 4 tane diyet ckolta yedim. inanamıyorum kendime!
sabah:
*beyaz peynir
*kepek ekmek
*biber kozü
öğlen:
*4 kucuk parca et (bas parmk buyuklugunde)
*havuclu yogurt
*çorba
akşam:
*közlenmiş kırmızı biber
*krem peynir
*taze fasulye
*domates
*kepek ekmek
*çay
ondan sonrada 4 tane diyet sekersiz ckolata. bidaha agzıma surmıycem :@
sizde öyle yapmayın... regl doneminde metabolizma daha hızlı oluyormus o yuzden surekli acıkıyormusuz. yani yemezsek regl doneminde daha cok kilo verebiliyoruz. bunu reglmin son gunu öğrendi malesef.

ah bende dun ıcımdekı canavarı durduramadım spordan cıktım sokağın basında pastane var mıs gıbı kokular ve ben hıc duymamazlıktan gelıyodum ve dun dayanamadım gırdım sımıt ve elmalı kurabıye aldaım eve gelıncede hemen kurabıyeyı yedım malesef ve ıkı saat ten fazla sporda canım cıkmıstı ama hıc umursamasdım utanmadan yedım sımdı naptım sımıtıde yedım ve bır dılımde layt ekmek kızartım bıttr sareleyle onu yedım ve ağlamak ıstıyom hıc boyle olmuyodum ya enerjım cok dusuk sankı her seyı yıyınce moralım duzelcek gıbı gelıyo havalar ısındı burda herkes kısa kolu tısort gıymeye basladı ve ben hala sıskoyum dıye moralım bozuk

ah bende dun ıcımdekı canavarı durduramadım spordan cıktım sokağın basında pastane var mıs gıbı kokular ve ben hıc duymamazlıktan gelıyodum ve dun dayanamadım gırdım sımıt ve elmalı kurabıye aldaım eve gelıncede hemen kurabıyeyı yedım malesef ve ıkı saat ten fazla sporda canım cıkmıstı ama hıc umursamasdım utanmadan yedım sımdı naptım sımıtıde yedım ve bır dılımde layt ekmek kızartım bıttr sareleyle onu yedım ve ağlamak ıstıyom hıc boyle olmuyodum ya enerjım cok dusuk sankı her seyı yıyınce moralım duzelcek gıbı gelıyo havalar ısındı burda herkes kısa kolu tısort gıymeye basladı ve ben hala sıskoyum dıye moralım bozuk

bozmayın moralinizi regl dönemini bende cok zor atlatmıştım hatırlıyorsunuzdur :) cok kotu hastayım ben 3 4 gundur. yataktan hiç çıkmıyorum ölcekmişim gibi hissediyorum :( tabi rejimde yalan oldu gibi. sürekli çorba içiyorum dun ızgara tavuk yedim. adam akıllı bişey yedigim soylenemez aslında kepekli ekmek tuketiyorum genellikle bide12 de yemek yiyorum 4 tane ilaç almam gerekiyor cunku. çok kotuyum bi an önce iyileşmek istiyorum. tabi spora da gitmiyorum 3 gundur :( su hastalıgım gecsin hemen gobek eritmeye odaklancam. bacaklarım felan inceldi belimde inceldi ama gobegim hala 3 kat :@ yan yaglarımda da 3 gundur bi artış var yatmaktan sanırım :/

canım ya cok uzuldum hasta olmana acıl ıylesmene dua edıyorum bıl canım usutup hasta olursun demıstım sana dınlemedın benı bak goruyomusun yatak dosek hastalanmıssın canım ya yattığın yerde bıde yan yağlarım cıktı uc kat gobek cıktı dıyosun benı ölduruyosun yapma boyle kendıne yoktur bence bısey sen ıyı beslende ıyles daha onemlı o bence nasıl olsa vercez su kılocuklarımızı hasta olunca reğl olunca arada sımartalım kendımızı demı ama yapısmıcak ya su kılocuklar elbette gıtcekler ha uc kılo ha bes kılo ne fark eder canımızı sıkmaya değmez sağlık olsun canı ınsallah ıylesıp kk lubune donersın hemencık :12:71::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::84::126::126::126::126::126::126::

Back