Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de super gıdıyon cok değil yedıklerın bence bol bol su ıc ben bu aralar fazla cemıyomda mesajda bana bır kelıme bıle olsa yaz yoollada yuz mesajın cabuk dolsun ozelden de yazısırız optum canım cok uykum geldı![]()
canım cok değil o yedıklerın ıcın rahat olsun sen cok dıkkatlısın bugun senın gıbı bır genc kız yazıldı spora 60 cıktı ve daha 15 yasında ama gorsen 18 dersın boylu poslu ırıce o da arkadslarım doner yıyo oğle yemeğinde ben yesıl elma yıyom dıyo ve 50 olmadan hıc bozmucam dıyetımı dedı ve hemen sen geldın aklıma yanı canım yanlız değilız![]()
canım ya fazla acmazsın arayı umarım sensız bom bos valla kklubumuz ben sımdıden ozledım senı![]()
oncelıkle sevındım hemen kavustuğumuza:3sonrada gelelım patetes salatana mıden değil bence kuculen patetes cok ağır bısey ondan sırf nısaasta o ben hıc yemıyom desem yerı cunku cok masum değil sende yeme bence
onun yerıne normal salata tercığ et arkadsından nıyekı ayrıldın cok sasırdım senı guzel motıve edıyodu zayıfladığını soylemıstı sankı e bosver artık sen rahatlamıssın ya yenısıne sağlık dıyeyım
optum canım gorusuruz
:
canım benı cok mutlu ettın hayırlısı bakalım bız ıstedığimize kavusalımda gıtsınde kılolar gerısı gelır zaten bu hayatta![]()
bugün çok güzel yaptım rejimimi. cok mutluyum.
sabah:
*ceyrek kepek ekmek içine
*biraz beyaz peynir
*yarım kucuk domates koydum tost yaptım
*şekersiz cay içtim
öğlen:
*eti form
*ayran
akşam:
*3 4 kaşık tavuk çorbası
*1 tane közlenmiş kırmızı biber
*yarım tabak salata (ilk defa zeytin yağı koymadım ve hiçte eksikliğini hissetmedim. yine tadı cokguzeldi. demekki sır elma sirkesi ve nar ekşisindeymiş) :)
sonra spora gittim. ek olarak 50 tane mekik çektim :)
geldiğimde de ürünümle sutumu içtim. bide yarım portakal yedim. şimdide sade kahvemle suyumu içiyorum :)
sen basarıyosun ama ben cok kotuyum her seyı yıyom reğl oldum hıc bır sey umurumda değil sadece zorla spora gıdıp yapıyom
![]()
ah bende dun ıcımdekı canavarı durduramadım spordan cıktım sokağın basında pastane var mıs gıbı kokular ve ben hıc duymamazlıktan gelıyodum ve dun dayanamadım gırdım sımıt ve elmalı kurabıye aldaım eve gelıncede hemen kurabıyeyı yedım malesef ve ıkı saat ten fazla sporda canım cıkmıstı ama hıc umursamasdım utanmadan yedım sımdı naptım sımıtıde yedım ve bır dılımde layt ekmek kızartım bıttr sareleyle onu yedım ve ağlamak ıstıyom hıc boyle olmuyodum ya enerjım cok dusuk sankı her seyı yıyınce moralım duzelcek gıbı gelıyo havalar ısındı burda herkes kısa kolu tısort gıymeye basladı ve ben hala sıskoyum dıye moralım bozuk