• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tobi buharlı kırışıklık giderici hakkında..

arkadaşlar merhaba.tobi almayı düşünüyorum ve araştırmalarım sonucu bu siteye üye oldum.bütün yorumları okudum.kimisi memnun kimisi değil.iyice kafam karştı.ben aslında sadece perde ütülemek için istiyorum.elde ütülemek çok zor.ailıp perdelerini ütüleyen ve memnun olan varmı??en son yorum tarihi geçen sene..umarım bana yardımcı olursunuz....

merhabalar...:71:demekki bu ütü fiyaskoymuş... yarın alacaktım oysaki..burada bir mağazada var.. aslında alıp denesem ve beğenmezsem geri verme şartıyla bir kullansam hem merakım geçer..ama kordonu kısa aparatları güçsüz diyen onlarca kişi varken tereddütlüyüm....:52:

Arkadaşlar televizyonda muhakkak izlemişsinizdir.Askıdaki giyecekleri,perdelerin kırışıklıklarını buharla gideren aleti.Yaz geliyor,ben eşimin işi gereği her gün ütü yapmam gerekiyor,perdelerimde ütüsüz olmuyor.Sıcaklarda ütü çok zor oluyor.Tobi kırışıklık giderici almayı düşünüyorum.Kullananız varsa memnun mu,yoksa pişman mı yazar mı?

Silter t, Gazzella t sat ve yedek para 0216 473 45 11 - 27.07.2011 18:28:32 adresinden haftanın kampanyalı ürünü gazzella trio mini ütüye bakın tobi marka ütüden çok daha üstün özellikli ve yerli çok ama çok memnun kalacaksınız

Back