• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tobi buharlı kırışıklık giderici hakkında..

Aleti yapan mühendisler ince düşünmemişler.Çünkü aletin önü daha ağır bastığı için öne doğru sarkıyor
böyle olunca içinde bir fokurdama ve kaynar suyun hepsi önden foş dışarı.Askısında ütü yapamıyorsun, ben duşakabine asıp öyle kolayını bulmuştum.Alet yerdeyken giysilerin alt taraflarını ütüleyebiliyorsun, üst taraflar için omza asıldığında ne kadar destek yapsanda omzunla, alet öne doğru düşüyor.Keşke boruyu uzun tutsalardı diyorum,çünkü kırışıklıklar kol yorulmadan açılıyor.

gömlek kollarının çizgileri nasıl yapılıyor ki.yada pantolonların.normal ütünün yerini tutmaz herhalde.

gömlek kollarının çizgileri nasıl yapılıyor ki.yada pantolonların.normal ütünün yerini tutmaz herhalde.

Gömlek çizgileri zaten yıkandıktan sonra bile bozulmuyor biliyorsun,Tobi çizgileri muhafaza ediyor,kırışıklıkları açıyor,ama diğer önemli sorunlardan dolayı geri verdim.

Canım bu alet teknoloji olarak daha yeni çıktığı için bence biraz bekleyip öyle almakta fayda var, hem daha gelişmiş modelleri çıkar hemde diğer bilindik markalarda bir süre sonra üretmeye başlayabilirler.
Televizyonda gördüğüm şeylere karşi bir önyargım var nedense :) fisfisfis
elleyip incelemeden birşeyi alamıyorum. Sonra neden televizyondan satış? Eğer o kadar iyiyse dükkanlarda satsınlar diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
:1closedeyes:

belki inanmıcaksınız ama babam sipariş vermiş ve almış tobiyi (merakı vardır bu tür acayipliklere)

annemde ön yargılı o alete, ama babam montlarımın kırışlıklarını açtırıcam diye almış işte. Kardeşimde açmış perde ütülemiş kendi gömleğini ütülemiş annem fena değil diyordu. ondan sonra kullanmadık çünkü aleti babam aldı bozulursa yanarız :D

sonuç itibariyle kötü bir ürün değil gibi görünüyor

benimde teyzem aldı penyeleri falan çok güzel ütülediğini söylüyor baskılı penyelerin baskıları hiç yapışmıyormuş ama biraz zorlandığını söyüyor yıllardır diğer ütüye alıştığı için bu ona pek pratik gelmemiş.birde aparatları çok sağlam değilmiş sanki sürekli kullanımda bozulacak gibi dedi evde olması güzel özellikle perdeler çarşaflar vs..ama diğer ütü daha pratik gelmiş ona

200 müş galiba lllllllllllllllllllllllllll

Herkese Merhabalar, ben dun yeni üye oldum ve herkese sevgilerimi ve selamlarımı gonderiyorum ve hemen konuya geçiyorum
Annem reklamlardan etkilenerek “Tobi” buharlı kırışık gidericisini aldı, aldı ama hemen pişman oldu cunku dedikleri gibi hiç de hızlı bir şekilde kırışıklıkları yok etmiyordu aynı yerden surekli buhar geçmek lazım düz olana kadar, onun ütülediği bir gömleği annem 3 tane gömlek normal ütüyle daha hızlı bir şekilde ütülüyor. Kendi askısında buharla ütülemek daha zor olduğu için askıyla kapıya astık fakat bu sefer de insanın kolu yoruluyor. Omuzda falan hiç denemedik bile rahat mı değil mi diye, hemen 2 gun içerisinde geri gönderdik. Bu 2 ay onceydi hala paramızı geri alamadık sözleşmede 10 gun sonra geri gondereceklerini yazmışlar ama gerçekler hiç de öyle değil her aradığımızda bize başka bir tarih veriyorlar, klavyem bozuk olduğu içinde hiçbir yere reklamasyon yapamadım internette. Artık tüketici koruma sitelerine yazacağım ( yeni bir klavye aldım artık beni kimse durduramaz! ) :)
Ama ben illaki almak istiyorum, param çok diyorsanız sizin bileceğiniz iş, ipekli eşarpları en azından bir kaza olmadan ütüleyebilirsiniz!

Son düzenleme:
Bugün bütün günümü bu konuya harcadım tüketicikoruma sitelerine yazdim ve biraz araştırma yaparken öğrendimki bu şirket kimseye parasını geri ödemiyormuş, ayrıca ben bugün tekrar oraya telefon açtım ve bana 3 hafta sonra paramızı gondereceklerini söylediler bu yalanlar yüzünden çıldıracağım!
Buradaki tüketici şikayetleri konulu başlık altındaki linkten de gerçekleri öğrenebilirsiniz!
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=188642&highlight=Tobi

Kızlar ben Tobi aldım ve çok memnun kaldım,su haznesi çok geniş ve bir türlü bitiremiyorum işim bittiğinde boşalttığım oluyor.Gömlek,bluz,pantolon,hele perdeler için süper.Perdelerimi yıkadım,astım,yerinde ütüledim.Normal ütü ile biryandan ütülerken diğer yanı buruşuyordu.,oysa Tobi ile aynen kalıyor.

tv'ide gösterildiği gibimi bende merak ettiydim hemen hemen alıyordum vaz geçtim belki aynısı değildir diye
hani benzerleride oluyor ya adi olarak

Canım bu alet teknoloji olarak daha yeni çıktığı için bence biraz bekleyip öyle almakta fayda var, hem daha gelişmiş modelleri çıkar hemde diğer bilindik markalarda bir süre sonra üretmeye başlayabilirler.
Televizyonda gördüğüm şeylere karşi bir önyargım var nedense :) fisfisfis
elleyip incelemeden birşeyi alamıyorum. Sonra neden televizyondan satış? Eğer o kadar iyiyse dükkanlarda satsınlar diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
:1closedeyes:

fikrinize katılıyorum ben telefon etmiştim yerine
postayla gönderiyoruz dediler
ama ben inçeleyip görmem lazım dedim ya beğenmezsem dedim
gelin yerimiz de görün dediler
dedilerde üşendim taaaaaaaaaaa
leventte kim gitcek jeyyaryeri oradaymış

Kızlar merhaba ben yaklasık bir ay önce delonghi nin buhar kazanlısını aldım cok memnunum sonra tobi ile karşılastım benim aldıgım ütüyle fiyatı aşşagı yukarı aynı
benim ütümde dikey olarak ütülüyor ama perdeler ve döşemelik lerim için bu ürünü dşünüyorum.
döşemeliklerde kullanan varmı nasıl sonuç aldınız.
Birde marketlerde kullanılan ütü suyundan mı kullanıyorsunuz
zira sebeke suyu zamanla verimini düşürebilir kireçlenmeden dolayı.
birde ürün ilk cıktıgında 400 ytl imiş şimdi ise 150 - 200 arası acıkcası bu kadar indirime de kafam karısmadı degil.

Ben onun muadili bir markayı aldım..Pek memnun kalmadım.Ütü masasındaki gibi sonuç vermiyor.Boşa para...:a015:

merhaba arkadaşlar;
tobi hakkında araştırma yaparken bu siteyi gördüm ve üye oldum..
bana çok acil süper bi ütü lazım..buharı yüksek olması birinci isteğim..
tobi yi kullanan ve memnun olan var mı?
birde delonghi hakkında kullanan yada bilgisi olan var mı?

bu aletin yaptığı işi, dik ütüleme özelliği olan ütülerde yapabilir mantık aynı eğer bu tür ütüden iyi sonuç alırsanız sözkonusu aleti alın derim. ama dik ütüleyen ütünüz varsa gereksiz. netiçede kırışıklığı açan buharın gücü.

ya ksılar olay dik yada yatay deil.işi yapan cok yogun ve güçlü şekilde verilen buhar.televizyonda cıkan pratik bircok ürününün arasındna en mantılık o geldi bana.bakalım ilerleyen zamanlarda alırmyıım.ama akıllıca görünüyo..hihoyyyt

benim merak ettiğimde bu tobi pantolon izlerini gömlek izlerini nasıl yapıyor?? yani iz derken gömlek kolunun izi, pantolonun boydan olan izi falan. anlatabildim dimi?

eşim bana hediye olarak ilk çıktığı gibi aldı fakat hiç memnun kalmadık, eşimin kumaş pantolonunu ütülemeye kalktığımda fazla nemden şalvar halini alıyor,gömlekleri desen açmak için baya uğraşıyorsun ve kendi askısı çok kullanışsız ben dolaba askı ile tutturuyordum onunda borusu kısa geldiği için zorlanıyordum,yazlık tişört ve kot pantolonlar için ideal ama bir çarşaf bile ütülemeye kalksam asacak yer bulamıyorsun yere serdiğinde ise gergin olmadığı için sonuç alamıyorsun...yani kısacası 199.90 ytlmizi çöpe attık,aylardır bir köşede duruyor.....

ama illa almak istiyorum,perde ve tişörtlerim için kullanırım diyorsanız yarı fiyatına +garanti belgesiyle birlikte gönderebilirimsengözlerimebaksanab

kızlar ben de cok merak edıyorum ama memnın kalan cok yok.
ve dıger utulerde oldugu gıbı tanıtımlarında veya baska yerde buhar basıncının ne kadar oldugu bıle yazmıyor e tabıı bundan dolayı kafam karısıyor..
bende deloghinin en dusuk buharlısı var cok memnunum kı yuksek buharlı olanlar kımbılır ne kadar guzel sonuc verır tahmın edıyorum bozulrsa hemen alırım..
ama sımdı kullndıgım bıle oldukca ıyı...

Back