• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tobi buharlı kırışıklık giderici hakkında..

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
96
Yer
İzmir
Arkadaşlar televizyonda muhakkak izlemişsinizdir.Askıdaki giyecekleri,perdelerin kırışıklıklarını buharla gideren aleti.Yaz geliyor,ben eşimin işi gereği her gün ütü yapmam gerekiyor,perdelerimde ütüsüz olmuyor.Sıcaklarda ütü çok zor oluyor.Tobi kırışıklık giderici almayı düşünüyorum.Kullananız varsa memnun mu,yoksa pişman mı yazar mı?

Canlarım kullanan yokmu bu dikey ütüleme aletini?Bana çok pratik geldi.Omzuna asıp seyyar olarak istediğin perdeleri v.s. yerinde ütüleyebiliyorsun.Fiyatı 199 YTL. üstelik 12 taksit.Almadan önce size danışayım dedim,yardımlarınızı bekliyorum...

canım ben kullanmadım ama elle yapılan ütünün yerini tutacağını sanmıyorum .
perdeler ve çarşaflar için belki ama giysiler için iyi olmaz gibi geliyo mesela pantolon çizgisini yapamaz. ama yinede kullananlar yazarlarsa daha iyi olur.
kullanmadım ama fikrimi söylemek istedim sadece a.s.​

Kullanan yokmu?Televizyonda gösterildiği gibi gerçekten kırışıklıklar kolay açılıyorsa süper diye düşünüyorum.Şimdi yaz da geldi,tşörtler 1 günde buruşuyor,perdelerim de ütü masasında zor ütülenen cinsten,yıkayıp astıktan sonra olduğu yerde ütülemek kolay gibi görünüyor,üstelik çarşaflarda yatağa serili olarak ütüleniyor,hem daha hijyenik.Alıcam galiba...

Kullanan yokmu?Televizyonda gösterildiği gibi gerçekten kırışıklıklar kolay açılıyorsa süper diye düşünüyorum.Şimdi yaz da geldi,tşörtler 1 günde buruşuyor,perdelerim de ütü masasında zor ütülenen cinsten,yıkayıp astıktan sonra olduğu yerde ütülemek kolay gibi görünüyor,üstelik çarşaflarda yatağa serili olarak ütüleniyor,hem daha hijyenik.Alıcam galiba...

görünen o ki kimse kullanmamış , bir kurban lazım jeyyar , gliba o kurban da sensinjeyyar , kullan bakalım , açıkçası ben de merak etmiştim . yorumlarını bekliyoruz...yerimseniben

kızlar tobi yi kullanan varmı aranızda
konu açılmış ama pek yorum gelmemiş

lütfen kullanan arkadaşlar memnunsanız yada değilsniz bizede söyleyin.

hepinize sevgiler

bu aletin yaptığı işi, dik ütüleme özelliği olan ütülerde yapabilir mantık aynı eğer bu tür ütüden iyi sonuç alırsanız sözkonusu aleti alın derim. ama dik ütüleyen ütünüz varsa gereksiz. netiçede kırışıklığı açan buharın gücü.

Kızlar ben Tobi aldım ve çok memnun kaldım,su haznesi çok geniş ve bir türlü bitiremiyorum işim bittiğinde boşalttığım oluyor.Gömlek,bluz,pantolon,hele perdeler için süper.Perdelerimi yıkadım,astım,yerinde ütüledim.Normal ütü ile biryandan ütülerken diğer yanı buruşuyordu.,oysa Tobi ile aynen kalıyor.

Kızlar ben Tobi aldım ve çok memnun kaldım,su haznesi çok geniş ve bir türlü bitiremiyorum işim bittiğinde boşalttığım oluyor.Gömlek,bluz,pantolon,hele perdeler için süper.Perdelerimi yıkadım,astım,yerinde ütüledim.Normal ütü ile biryandan ütülerken diğer yanı buruşuyordu.,oysa Tobi ile aynen kalıyor.

Eğer iyi sonuç aldıysan süper derim.çünkü ben reklamlarına inanmamıştım.dikkat ederseniz ütü yapılırken kumaşın alt kısmı zaten düz görünüyor.yani inanmamıştım ben

meraba canım memnun kaldığına sevindim gözünü karartıp almışın
bişi soracaktım pantolon ütülenebiliyor mu reklamlarında hiç görmedim dea.s.

Size bir önerim;ben Tobi nin kendi askısında yapmıyorum ütüyü.Kapı arkasına asılan askıya asıyorum, giysileri askılarıyla,daha pratik,sağlam oluyor.

Kızlar Tobi bugün beni üzdü.Şunu söyleyim:Hortumu kısa olduğu için omza astığımda makineden sular boşalıyor.Bunu düşünememişler,çok dikkatlice omzu dengelemek gerekiyor.Perdeleri ütülerken sandalye üstünde de dikkat istiyor.Uzun boylu olmam fayda etmiyor.Napalım omzu dik tutucaz maalesef,çünkü daracık ütü masasında kocaman perdeleri ütülemek daha zor,çarşaflar ve perdeleri yerinde ütüleyerek kolaylık sağlıyor tabi.

Tobi ütüyü nerden aldığını yazarmısın? Ben de almaya karar verdim. İnternette baktım ama birçok yerde satışı olduğu için kararsız kaldım. Mesela bazı yerlerde 2 yıl garanti yazıyor, başka yerde bundan bahsetmiyor bile. Problem olursa elimizde hurda niyetine kalmasın. Televizyon reklamında peşin fiyatı 199 ytl ve 19 ytl kargo ücreti var, internetteki bazı sayfalarda 12 taksit bile yapıyorlar aynı fiyata, üstelik kargo bedava. Önerin ne canım.

Arkadaşlar Tobiyi Alirken Iyi Düşünün Bence
Nette Bazi Yorumlar Okudum çoğu Memnun Kalmamiş ütü Yaparken çok Zaman Kaybettirdiğini Yazmişlar Ben Vaz Geçtim

Arkadaşlar Tobiyi Alirken Iyi Düşünün Bence
Nette Bazi Yorumlar Okudum çoğu Memnun Kalmamiş ütü Yaparken çok Zaman Kaybettirdiğini Yazmişlar Ben Vaz Geçtim

Öff yaaaa... Tam da almaya karar vermiştim. Kafam karıştı. Bazıları memnun, bazıları değil neye göre karar vermek lazım ki. Rozax, nerde okudun o yorumları?

Bu Topiği Merkala Takşp Ediyorum.lütfen Arkadaşalr Bilgi Verin .
Kullananlar Arada Yine Alin Almayin Diye.
ütüden Nefret Ederim Kolaylaştiracak Herşeye Raziyim.:))))

Öff yaaaa... Tam da almaya karar vermiştim. Kafam karıştı. Bazıları memnun, bazıları değil neye göre karar vermek lazım ki. Rozax, nerde okudun o yorumları?

canım youtubede okudum şu an site kapalı 2 gün önce bakmıştımş, evet haklısın olumlu olumsuz bi sürü yorum var o yüzden biraz bekleyelim bence bişi ilk çıkınca hemen almak iyi olmuyor

Arkadaşlar ben alıp geri verdim,çünkü borusu kısa olduğu için omzuma astığımda aletten sıcak sular fışkırmaya başladı,ilk kullandığımda memnun kalmıştım,ama daha yukarlara deneme yapmamıştım.Bel kide bana verilen alet arızalıydı,belkide ben bilemedim kullanmasını.

Arkadaşlar ben alıp geri verdim,çünkü borusu kısa olduğu için omzuma astığımda aletten sıcak sular fışkırmaya başladı,ilk kullandığımda memnun kalmıştım,ama daha yukarlara deneme yapmamıştım.Bel kide bana verilen alet arızalıydı,belkide ben bilemedim kullanmasını.[/QUOTE

Sadece omzuna alınca su akıttığını söylemişsin. İade yerine değiştirmeyi düşünmedin mi?Yoksa ütünün yerini tutmadı mı? Kırışıklıkları yeterince açıyormuydu? Ben perdeler için değil de giysiler ve çarşaflar için almak istiyordum, çok kısa ve zahmetsiz ütüleniyormuş gibi gözüküyor reklamda. Sen iade edince ben de tereddütte kaldım. İade yapınca ödemeni kolaylıkla alabiliyormusun, uğraştırmıyorlar mı? Cevaplarsan sevinirim.

Back