Titizliği ben mi abartıyorum acaba

Mayısa bişey kalmadı sık dişini verme canını
Sıkıyorum ama bir daha doğum yapsam sakın gelme diyem.
Yatılı nie kabul ettiniz bu kadar uzun süre
farklı ülkelerdeyiz. Benim anneme vize çıkmadı, kaynanam geldi. Doğum yapacağım tarih belliydi iki ay erken geldi. Doğumdan sonra da baya kaldı en sonunda eşime biletini aldırdım. Şimdi de gidicek diye duygu sömürüsü yapıyor bana. Gitme dememi bekliyor

Boşvecem ama aynı evde zor oluyor, bi gitse kurtulsam. Bu arada doğum tarihlerimiz aynı sayılır :)

Şeyse ikametini taşıyalım bizim tarafa diyeydin . Yuh yani daha neye beklentiye giriyor gitme diyesin die yapacağını yapmış yeter …

Eşinizin sallanan suratları görünce direk söylemesi gerekir zaten kardeşine ve annesine dışardan geldin o bir bebek bağışıklığı çok düşük biz gibi değil die
Senı koruması gerekirdi

Boşvecem ama aynı evde zor oluyor, bi gitse kurtulsam. Bu arada doğum tarihlerimiz aynı sayılır :)
yaa gönderin bence mayısa çok var ben kv ile bir saat aynı ortamda olsam ayılıp bayılmaya başlıyorum, dakikaları sayıyorum bebekle yalnız kalmak o kadar muhteşem bir sey ki yalnız kalınca bazen eşinizin bile yük olduğunu farkediyorsunuz

Eşim pasif karakterli, normalde iyiyiz onları görünce değişiyor

Benimde karnıma ağrılar giriyor stresten. Her sabah ohh bugünde bitecek gitmesine az kaldı diye kalkıyorum. En güzel günlerim maalesef böyle geçiyor. Kaynanayla hiç samimiyetim olmadı ama buna rağmen kadın o yüzü buluyor kendinde

Bir sürü hastalık var dışarda el kadar bebeğe taşımaya ne hakları var. Siz sonuna kadar haklısınız ve asla abartmıyorsuz. Allah korusun birşey olsa siz ve minnoş çekecek

öyledir onlar beş kuruşluk hayırları olmaz ama akıl vermeye gelince hepsi maşallah

Şuan bunu duymak çok iyi geldi, birde çok abartıyorsun rahat ol diyorlar bana. Tam kafayı yemelik
He he pis her yere değen ellerle yeni doğan bebeğe dokununca bir şey olmayacak mı yani ? İnsanlarımız cidden pismiş ben bebeğim olunca anladım.
Haberlerde görüyorum yok uçuk geçti yok virüs geçti. İsteyen küssün isteyen darılsın hasta olursa senin ciğerin yanıyor

Bir de sanki elletmiyor muşum gibi duygu sömürüsü yapıyor, bana vicdan yüklemeye çalışıyor
Asla taviz vermeyin önce bozulup sonra alışıyorlar. Temiz olmayı öğrensinler bu yaştan sonra. Eşinize de yumuşakça anlatın anlayacaktır. Anlamazsa kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…