• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla mı Abartıyorum

Ben de erkek yoğunluğu içinde çalışıyorum. Karakter meselesi diyelim o zaman çünkü bir çalışan arkadaşımız var milyonluk satın alımlar yapıyor, bir arkadaşımız var koca fabrikayı ve işçileri yönetiyor. Bir arkadaşımız var tek imzası ile 50-60 milyonluk işler bağlanıyor ( çelik üzerine çalışan hem üreten hem müteahhitlik yapan çokta küçük bir firmayız) bu insanlar ve içinde de ben olmak üzere stres dolu bir iş yapıyoruz bir çok insan gibi. Kendi stresimden bahsetmiyorum ancak diğer arkadaşlarımın ciddi anlamda halini görüyorum ve erkek sevmesek bile insan acıyor 😅 Stresi olmayan iş yok doğru ama bir zaman var proje yoğunluğu yetişme kaygısı, şantiye hataları derken ofiste herkes kendini kesecek kıvama geliyor bir zaman geliyor herkesin elinde çay kahve müzik dinleyerek projeye devam ediyor. Her iş küçümsenmemeli. Sahteden ağlayan erkeklerde var adım gibi eminim ama hepsi öyle değil her kadının yaftalandığı ancak öyle olmadığı gibi.
Haklisiniz, benim de bu tarz bir isim var ve yilin belli zamanlari cok yogunluk oluyor. Ayni yogunlugun icinde bende oluyorum ama bu demek degildir ki yilin 365 gunu yogunlar ya da stresliler. Ayni isleri kadinlar da yapiyor, ayni sekilde, ayni sartlarda stres yasiyorlar. Ben hic bir kadini bu sekilde eve gelince aglarken gormedim.
Yogun bir donemin olur karsi taraf anlayis gosterir, ya da kariyerin icin ekstra bir seyler yapmaya kalkarsin bir sure karsi taraf anlayis gosterir ama bu 365 gun surecek degil.
Cogu babalar, eve gelip cok yoruldum cok stres altindayim bilmem ne diye 7/24 geziyorlar. Bu tamamen yalan benim gozumde.

Ay kıyamam ya benimkilerin arası 21 ay da canım çıkıyor ikiz olunca çok daha zordur tahmin edebiliyorum.. Allah yardımcın olsun walla kocalar dahil yardım isteyebileceğimiz her kişiden yardım isteyeceğiz yoksa hunilik oluruz 🙈
Biz yurtdisindayiz ve maalesef esimle ikimiz bakiyoruz bir tek cocuklara ama yinede tesekkur ederim. Sizin de cocuklarin arasi baya yakinmis, Allah sizin de yardimciniz olsun. Cok zor is.

Back