Titizliği ben mi abartıyorum acaba

balkabagi21

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
181
76
298
İstanbul
Ben çok temizlik yapan birisi değilim ama dışarıdan gelince elimi yıkarım, eğer tüm gün dışarıdaysam gelince üstümü değiştiririm ya da duş alırım. Yeni doğum yaptım ve bebeğime de hassas davranıyorum. Elimin temizliğine çok önem veriyorum. Eşimin annesi doğum için geldi maalesef 4-5 ay kadardır bende kalıyor mayısda gidecek. Eşimin kardeşi iş çıkışı geldi (iş kıyafetleriyle ve direk işten geldi, evi ayrı) bebeğe ekleyecekti elin pis yoka öyle elle dedim. O gidince eşim ayıp ettin suratı asıldı dedi. Annesine bana kaç saattir surat yapıyor. Doğru dürüst konuşmuyor. Şimdide hiç bir şey demeden yatmaya gitti. Yani negatif bir elektrik aldım ister istemez. Çok gerildim, ne yapsam ne desem batırıyor. En hassas dönemlerimde kaynanamın küsmelerini, triplerini çektim ve hala da çekiyorum. Bana akıl verin.

Aynı durumu yaşadım. Üstelik kendi kardeşim ve annemle Bence telafi etmeye falan çalışmayın zamanla tavrınıza alışıyorlar. Şimdi herkes elini yıkıyor ediyor sonra dokunuyor.
Kızım prematüre olduğu için uzun bir süre zaten kimseye gitmedik gelmedik ama sonrasında da dikkat etmemiz lazımdı. Şu an 1 yaşında hala öyle devam ediyoruz. İnsanların bir öpücüğü bir mikrobu bebeklere ağır geliyor ne gerek var neden risk alalım?

Telafi edilecek bı durum yok, telafi edersen sınır olmaz tekrar yapar uyaramazsin, iyi yapmışsın, problem çıkarılacak bı durum yok

Son düzenleme:
Yaw biz doğuruyoruz, herkes bizden lohusa. Anlamıyorum gerçekten. Biz söyleyemedik hep birşeyleri dolaylı dolaylı söyledik. Bi salmadılar. Sakın düzeltmeye çalışmayın. Daha çok abartıyorlar o zaman. Sınır mınır yok tamam anladık da pis niye dokunacakmış. Sinir geliyor bana.

Şuan bunu duymak çok iyi geldi, birde çok abartıyorsun rahat ol diyorlar bana. Tam kafayı yemelik

İsyanınızda son derece haklısınız size katılıyorum ama belki insanlar sizin söylediğinize değil de söyleme şeklinize bozuluyordur ya da bozulmuştur netice de yanlış üslup doğru sözün katilidir maalesef

Eşinizin kardeşi de eşekmis. Bu uyariniz olmadan elini yıkaması gerektiğini bilmesi gerekiyor zaten. Aşırı titizlik içeren bir durum değil bu. Bebek olsun olmasın insan dışarıdan geldiği zaman bir elini yıkar yahu. Hiç taviz vermeyin.

Dediğim şekil bilmiyorum hep konuştuğum gibi dedim, ama sürekli aynı şeyleri yaşatıyorlar bana. Bana bakmaya geldi sürekli triplerde.

Gerçekten de yaa hamileliğimden 2 ay önce geldi o dönemlerde de lohusaykende her şeye alındı durdu, bi ara grip oldu bize yaklaşma dedim ona bile alındı. Üstelik doğumundan 3 gün sonra grip oldu.

Bunda telafi edecek veya alttan alacak bir şey yok. El kadar bebek , Allah korusun bir şey olsa sizin caniniz yanacak .Aylardır size bakmak için mi duruyor, çok uzun bir süre değil mi?

Mayısa bişey kalmadı sık dişini verme canını

Bir de hepsi sürat astı bana, küfür etmişim gibi tavırlar. Konuşsam bana abartıyorsun dicekler eminim ben de görmezden geldim.

Bir de hepsi sürat astı bana, küfür etmişim gibi tavırlar. Konuşsam bana abartıyorsun dicekler eminim ben de görmezden geldim.
Sonuna kadar haklısınız sizden önce annesi uyarmalıydı.
nerde annesini de uyarmaktan dilimde tüğ bitti. Dışarıdayken oraya buraya elliyor elimi yıkamıyor abba da bişey olma içini temiz tut falan diyor

hala neden kalıyor ya hu?

ben de esime dahi elletmedin elini, yüzünü yıkamadan. herkes trip attı bana. banane. kendi ailem bile biraz rahatla, bebeğini sevsin insanlar falan dedi. ben cocugu esirgiyorum gibi anladılar. boşverin. trip atarsa atsınlar. bebeğinizden önemli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…