Tırtıl besleyen adamla konuştunuz mu?

mersi kazencima.s.tırtıl olayı gerçekmiş biz değilmişiz tırtıllar:bbo:.onlar genelde büyüyüp kelebek falan oluyorlar ya seninkiler hep tırtıl mı kalacak ki?rahatları yerinde gibiler.teknik olarak hep tırtıl olan bir canlı var mı?vallaha ciddiyim

--------------------------------------------------------------------------------

Tırtıl bildiğiniz tırtıl, bir gezide rastladım yuvalarına ve komple hepsini aldım getirdim eve. Sonra akvaryuma koydum bunları. Ağ yumağının içinde bir sürü siyah yumurta vardı ve hergün zırt pızrt tırtıl çıkıyordu bende kolay saymak için yumurtadan çıkanları akvaryumda 2. bölmeye koyuyordum. 182'ye kadar saydım. 150 lere geldiğimde 6 tanesi akvaryumun her tarafı kapalı olmasına rağmen kaçmış. Nasıl oldu anlamadım her yeri kapalı oysa. Neyse 180 den sonra saymayı bıraktım 300 civarında oldular sanırım ve daha binlerce yumurta var daha akvaryumun diğer bölmesinde. Bu arada hiç biri henüz kelebek filanda olmadı. Ağ örüyorlar yetişkinler ve boş vakitlerinde aşağıda gördüğünüz üzere bana modellik yapıyorlar.

şincik...bir sorum olacak...bu tırtıllar ne yer...açlıktan birbirlerini yiyor olmasınlar sakın..benim örümcekler öyle olmuştu....kavanoza örümcek koyuyordum ama hep bitane oluyodu....acıkınca birbirlerini yimişler...geriye kalanda hep aynı örümcekti.CADIARZU..neyse bunu geçelim ..zaten o günden sonra örümcek fobisi başladı bende..şimdi görmeye bile dayanamıyorum...-tatlicadiarzu-
neyse soruma geçelim..ne yediriyosun kazen bunlara...kesin mantı açıyodur...geride kapıyodur..kaydirigubbakcemile3

sevimliler ama neden bi insan tırtılları neden evine getirir onu anlamadım.acaba merakmı hani 1-2 tane olsa neysede yuvası bide:uhm: peki sonra ne olacak bunlar?

bende hep tırtıl dıyınce bızler sanıyodum valla neyseki biz deilmişiz kazen bırak ya bunları bence baksana pek sevımsızler yaaaaaaaaaaaaaa hem cogalınca basına bela olurlar ne yapıcan bu kadar tırtılı

:1shok: :1shok: :1shok: abbaaaaaaaaaaaaooooww gerçek tırtılmışşşş
Allahım ne kaa safım yaaa :roflol:

ben akvaryumlarını çok merak ettim nasıl bir ortam oluşturdunuz resimleri buradan paylaşırsanız çok sevinirim lütfen çok ilgimi çekti

ay sayın kazen bunlar ne be .bildin böcük.bööö tüylü müylü ıyk.

Son düzenleme:
Tırtıl bildiğiniz tırtıl, bir gezide rastladım yuvalarına ve komple hepsini aldım getirdim eve. Sonra akvaryuma koydum bunları. Ağ yumağının içinde bir sürü siyah yumurta vardı ve hergün zırt pızrt tırtıl çıkıyordu bende kolay saymak için yumurtadan çıkanları akvaryumda 2. bölmeye koyuyordum. 182'ye kadar saydım. 150 lere geldiğimde 6 tanesi akvaryumun her tarafı kapalı olmasına rağmen kaçmış. Nasıl oldu anlamadım her yeri kapalı oysa. Neyse 180 den sonra saymayı bıraktım 300 civarında oldular sanırım ve daha binlerce yumurta var daha akvaryumun diğer bölmesinde. Bu arada hiç biri henüz kelebek filanda olmadı. Ağ örüyorlar yetişkinler ve boş vakitlerinde aşağıda gördüğünüz üzere bana modellik yapıyorlar.

IMG_2887.jpg

IMG_2885.jpg

bizi daha ne kadar şaşırtabilirsin merak ediyorum :1shok:

tahmin etsene kaydirigubbakcemile3emin ol gerçekten dediği kadar kötü bir kazenimiz var hatta ben kendisi açıklasın diye bekliyorum

Back