tırtıl olayı çözülmüş hala bana haber vermiyosunuz :mymeka:
ne ilginç miş be Kazen :ecrin_bebek: denüşük şeylere merak sarmak kaydirigubbakcemile3
meraksız meloş:jeyyar:
lülülülülülü :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tırtıl olayı çözülmüş hala bana haber vermiyosunuz :mymeka:
ne ilginç miş be Kazen :ecrin_bebek: denüşük şeylere merak sarmak kaydirigubbakcemile3
muahahah :roflol:
gerçekmiş yaa kazen söylemiştide inanmamıştım benimle kafa buluyor sandım:roflol:
yalnız kazen bu tırtılların ağdası gelmiş yaw :roflol:
ne kıllı bi hayvanmış bu böyle kafamçokkarıştı
zalak tırtılı gördüm mükü benhani sen merak etmiyodun :jeyyar:
meraksız meloş:jeyyar:
lülülülülülü :roflol:
Tırtıl bildiğiniz tırtıl, bir gezide rastladım yuvalarına ve komple hepsini aldım getirdim eve. Sonra akvaryuma koydum bunları. Ağ yumağının içinde bir sürü siyah yumurta vardı ve hergün zırt pızrt tırtıl çıkıyordu bende kolay saymak için yumurtadan çıkanları akvaryumda 2. bölmeye koyuyordum. 182'ye kadar saydım. 150 lere geldiğimde 6 tanesi akvaryumun her tarafı kapalı olmasına rağmen kaçmış. Nasıl oldu anlamadım her yeri kapalı oysa. Neyse 180 den sonra saymayı bıraktım 300 civarında oldular sanırım ve daha binlerce yumurta var daha akvaryumun diğer bölmesinde. Bu arada hiç biri henüz kelebek filanda olmadı. Ağ örüyorlar yetişkinler ve boş vakitlerinde aşağıda gördüğünüz üzere bana modellik yapıyorlar.